.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна

Имам проблем

Имам проблем със сърцето на всякаде може нещо да ми стане как да и кажа без да я тревожа или изобщо да не и кажа?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Определено и кажи. Може нещо да ти стане докато сте двамата и тя да не може да реагира по никакъв начин. Ако знае би могла да ти помогне.

Най-добре и кажи! Подобре да й кажеш..защото ако ти стане нещо, да може да реагира веднага..ако се обичате.. ще те разбере и ще те подкрепи.. не му мисли, ами и кажи!

Мега фен Аватара на vagarious
    ^ Мда, кажи й, за да знае как да ти помогне в такъв момент, недай си боже..
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи й
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна
    Да ,но не искам да и стане гадно като разбере или да се тревожи ...

Цитирай Първоначално написано от BlackCross
    Умри и в ръцете тогава да видиш как ще се чувства ... кво е това твоето мислене ... бавен ли си къф си ...

Град
    Варна
    Като стана на 20 някаде тогава започват истенските проблеми ,но понякога ме боли доста силно и трябва да седна да си почина

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Умри и в ръцете тогава да видиш как ще се чувства ... кво е това твоето мислене ... бавен ли си къф си ...
    OneGuy не така де Разбирам го момчето , но все пак , ще ни послуша защото знае , че сме прави

Ами знам че бях прекалено краен ... ама какво има да нищи повече ако го обича истински няма да го зареже заради това ... даже напротив ... ще се старае да бъде по мила с него ... не исках да го казвам така ама ...

Град
    Варна
    Точно туй ,че не искам да променя нищо! Нито искам да стане по-мила или загрижена! А и аз това го научих на скоро...

какво по точно ти има на сърцето ?

Град
    Варна
    Ем всъщност наще не искат да ми казват това ми е проблема ,но получавам остра болка в сърцето и не трябва някаде да седна да се успокои иначе започва да боли повече...

кажиии и стига си се обяснявал!! какво чакаш.. да научи от някой друг ли?! нали ти е приятелка.. би трябвало всичко да знае за теб!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Кажи й.Обясни й че не трябва да се притеснява.Тук не става въпрос да стане по грижовна или т.н. а да види че и имаш доверие
    >>DjBelev<<

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zlonamerena
    кажиии и стига си се обяснявал!! какво чакаш.. да научи от някой друг ли?! нали ти е приятелка.. би трябвало всичко да знае за теб!!
    Никой не знае освен мен и наще...

Ем всъщност наще не искат да ми казват това ми е проблема ,но получавам остра болка в сърцето и не трябва някаде да седна да се успокои иначе започва да боли повече...
    кажи им да ти обяснят ... ако се наложи инсцинирай болките като откажат да ти кажат ... такива неща трябва да се казват ... и аз от прекалено бързия растеж получавам често сърцебието ... (засичал съм го 200 удара в минута ) ама след макс 20 мин се оправя ... а през това време седя на 1 място и ми избива пот ... навсякъде ... възможно ли е и при теб да е от растежа или ти има нещо сериозно ?

добре.. представи си ситуацията..недай си боже да сте заедно и да ти стане нещо.. и после докторите да й кажат какво ти е.. мислиш ли,че ще бъде добре,и ще продължи да ти вярва..след като не си и каазал нещо толкова сериозно! но ти си решаваш..

Град
    Варна
    Реших да и кажа ,но наще ми казаха само някои работи трябва да стана на 18 за да говоря с лекаря.

а ти на колко си .. колко трябва да чакаш,че да говориш с лекарите?

Град
    Варна
    Сорка за Double Post благодаря за бързите отговори може да ЛОК-нете темата.

Кажи и това не е нещо което трябва да се премълчава... Ами ако пострадаш недей сси боже... тя трбва да е подготвена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си