.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Фен тема: 90210

"От създателите на хитовият телевизионен сериал "Life As We Know" и продуценти на "Freaks And Geeks" тази есен ще стартира спинофа на легендарният сериал на FOX "Beverly Hills, 90210". Сериалът "90210" ще се върти около трите поколения на фамилията Милс, която се премества в Калифорния, след като бащата Харисън Милс приема поста на директор на гимназия в Бевърли Хилс"

Има ли тук фенове на този сериал? Какво мислите за него? Кои са ви любимците? Нека тук обсъждаме всичко около сериала + снимки, клипчета etc.

На мен лично най-симпатични са ми Силвър и Адриана от момичетата. Ани ми е много лигава такава А от момчетата Тай е сладур
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    гледала съм първите няколко епизода после нещо ми се прецака замундата и спрях
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    София
    На мен първите 2-3 епизода ми беше адски скучно, но после се зарибих и сега си го следя редовно

Ето и актьорите:

Dustin Milligan / Иън Уорд

Annalynne Mccord / Наоми Кларк

Jessica Lowndes / Адриана

Jessica Stroup / Силвър

Shenae Grimes / Ани Уилсон

Tristan Wilds / Диксън Уилсон

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Ако съм фен на Свръхестествено възможно ли е да се зарибя по т'ва докато излезе 6-ти сезон на моя сериал ?

Ами изгледала съм и 2-та сезона,но малко скучно ми стана накрая.Прекалено заплетена стана историята.Те всички се изредиха да са гаджета
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    София
    UNITED2, не съм гледана "Свръхестествено", но съм му чела резюмето. Май двете нямат много общи неща В 90210 става дума за живота на по-богатите тийнейджари в Бевърли Хилс. Сюжета не е кой знае какво и не мога да кажа, че е супер-супер интересно, но става за убиване на времето. А и като изгледаш 3-4 серии и после се зарибяваш Аз от няколко дни го загледах просто щото няма кво друго да гледам докато започнат новите сезони на сериалите

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Не мисля,че ще ми хареса
    А ти за да гледаш нещо преди да започнат новите сезони на сериалите,гледай свръхестествено ще се зарибиш много ама много На мен момиче ми го препоръча и го изгледах на един дъх,яко се зарибих плакати,тениски,дискове... Така не съм се зарибявал по сериал доста одавна,по точно никога... Изгледай саамо една серия и ще те хване така,че няма пускане

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И двата сериала са ми сред любимите.
    You are broken, I can fix you...

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Мм едно от любимите ми сериалчета!
    А "Свръхестествено" още не съм почнала да го гледам,но са ми го хвалили многооо

Град
    София
    Абе и на мен това "Свръхестествено" ми звучи доста интересно, а и доста хора са ми го хвалили обаче понеже съм си малко страхлива и избягвам да гледам такива страшни филми Така преди време се зарибих много по "Шепот от отвъдното" и ми беше супер интересно, не спирах да гледам серии ама после седмици наред не можех да спя За тва не смея да рискувам със "Supernatural"

Повече от фен
    Много свеж сериал..Любими са ми Силвър естествено и Ади (; <33 И 2те са супер красиви ;пп

Супер фен Аватара на iPurple
    Аз го гледам, ама нещо последния сезон свърши много тъпо!

От момичетата любимки са ми Силвър и Адриана, а от момчетата Теди и Лиъм.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Повече от фен
    Ммм много ми харесва сериала. Доста интересен и ненатоварващ е. Станах голяма фенка на Annalynne Mccord. Супер чаровна е... с адските очи ;d . :P

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Всички актриси,актьори са страшно чаровни!Хресват ми и Силвър,и Наоми,и Адриана,Диксън,Иън,най-вече Лиъм ;д .. Фенка съм на "Свръхестествено",но и това сериалче ми е сред любимите!

Град
    София
    http://vbox7.com/play:ed29db56

На 13-ти Септември е завръщането

Охоо аз този сериал съвсем го бях забравила.Вече ми се насъбират бая сериали за гледане

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мм, гледала съм 1-2 серии по телевизията, ама не ми направи особено впечатление, след първите серии става ли по-интересно ?!Прекалено много ми прилича на другите сериали от рода-Госип Гърл, Оринидж Каунти..все за капризите на богатите тийнейджъри и етц..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Аззззз невероятен филм ии чакам 3 сезон на 13 тии

Град
    Пловдuв
    Обожавам гоооо <33

Адриана <33 Лиъм

Нещо много ми звучи като "Клюкарката"
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Наскоро започнах да гледам 90210 -още съм на първи сезон .Наистина Наоми, Силвър и Адриана са много хубави.
    Като се заговорихте и за Supernatural - и него гледам чакам си сега 6 сезон

Град
    София
    SuperBadSuperFresh, като сюжет няма нищо общо с "Клюкарката" освен това че и в двата сериала героите го раздават богаташчета По-голяма прилика като че ли има с "Квартала на богатите"

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Някой може ли да ми даде линк със субтитрите на всички епизоди към 1ви сезон, защото в замундата линка е непълен(6ти, 7ми и още няколко еп. нямат субс)?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Иначе и на мен много ми харесва, изгледах първите 5 епизода и доста се зарибих и аз

Град
    София
    http://bg.podnapisi.net/ppodnapisi/s...убтитри

Ето тук провери за субтитри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си