- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя от двете?
и аз съм за първата.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от viksit0y
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Мм дам .. и на мен нито едната не ми харесва..
но иначе, ако тр да избирам, бих си взела втората![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
И двете са изключително грозни.
Питах коя от двете повече ви харесва ,а не коя смятате за грозна,коя такова,коя онакова!
Първата определено. И цвят и всичко е по-добре.
Втората ми идва кич и простее.
първата![]()
но като гледам май с тази тема не ти помагаме а още повече те объркваме коя да избереш ;д
варианти - купуваш и двете,не купуваш никоя,теглиш чоп ;дд
Като вземете да си слагате аватари на други момичета и направо ...Първоначално написано от in4et0yy
I want ya closer and closer . . .
Реално втората има за цел да е имитация на Chanel с тоя надпис. Но нали се сещаш, че отдалече си личи, че не е такава. Това е се едно да трънеш с горнище с голям надпис Adibas или както имаше едни блузки на които идеята беше да пише Cavalli, но пишеше само CavalЛош вкус отвсякъде, така че недей.
Първоначално написано от PinkFloydSound
tell me what i wanna hear . .
Не си падам още по някакви такива дамски чанти ама втората.![]()
хохо.Може и да купя двете въпроса е коя да купя по-напред ;ддПървоначално написано от lozanovaa
Ако трябва да избирам между тези двете, определено първата.
Иначе не ме радват.
Но въпрос на вкус. :>
Добре, МАМКА МУ, усещаш ли колко тъпа тема си пуснала? Кво те интересува НИЕ какво мислим за тея чанти, нали ти ще си ги носиш?! Толкова ли си нямаш собствено мнение.
Хубаво, казвам ти, че и двете са селски, цигански, грозни и каквото още се сетиш, ама ти пък почваш да мрънкаш... Еми не става„
Питах ,коя от двете ви харесва повече,а не какво ви е мнението за тях.Първоначално написано от PinkFloydSound
аре дишай малко и не се дръж така.
И двете са гадни, но ако трябваше да избирам, бих избрала първата.
++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от sasec
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
втората
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
и аз съм за втората, но от двете никоя не ми е хванала окото до толкова, че да ме кефи..Първоначално написано от DiDiChKa