Здравейте.Може би ще прозвучи малко странно.Аз съм момче от София на 18 год и от доста време не съм имал приятелка а и честно казано не съм имал възможността да се занимавам.Мислех утре да ходя на дискотека и след като повечето ми приятели са нанякаде мисля да поканя някое момиче тук,ако разбира се няма нищо против.Съвсем нормално и обикновенно момче съм (нито грозен,нито от най-красивите) мога да испратя снимка който желае.Това не е поредния спам,напротив абсолутно сериозно е.Която има желание нека ми драсне на лично,бих се радвал да се запознаем![]()
Priceless..
има сайтове за запознанстванаправи една бърза свалка и си готов
![]()
хахахахаа ... !!!![]()
Да се възползваме от темата мейна![]()
Значи аз съм от Пловдив, красив съм, умен, издържам на пиене, почти не взимам наркотици, има кола, разполагам с няква цифра пари. Търся някоя от тука утре да се видим, може да прескочим дискотеката и направо в нас![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Зависи с каква кола разполагаш точно "мейна"Първоначално написано от tuzaro
Я уточни само - момичето дето ще поканиш ще я сваляш ли или ще ти вдига акциите пред куклите?
Че така написано е доста неразбрано. Иначе ако не бях на бачкане утре щях да те замъкна на по една бира да видиш от къде духа вятъра. Че доста неща свързани с момичетата и свалките не са ти ясни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Брей ... за момент си помислих че духов инструментал ще му изнасяш ...Първоначално написано от valdesbg
Тва си е направо тъжно.Първоначално написано от Acquire
![]()
Направо аз да дойда с тебе и там ше си забием мацки, те там не ходят да си говорят за литература.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
черна е колата и отпред има емблема. Стига си се натискал няма да те чукам, тва че ти си гей не означава че всички сме.Първоначално написано от OneGuy
а 124ка ли е или 210-ка ?Първоначално написано от tuzaro
OneGuy няма да познаеш.. наистинаКолата на тузаро е.. тузарска
Иначе аз духови неща не умея и не практикувам.
Dr. Gregory House
ти няма ли да си пуснеш твойта оферта, все пак тая тема не съм я пуснал аз тоя пътПървоначално написано от valdesbg
![]()
Тузи.. мънички са ми девойките тук...
Иначе аз примамката съм я заложил отдавна. Ако има някоя с повечко акъл... тя няма начин да ме пропусне![]()
Dr. Gregory House
малки ама в раздел секс виж за кво става въпросПървоначално написано от valdesbg
![]()
Виждам виждам... плашещо е положението.
Dr. Gregory House
xaxaxaxa Не че не са ми ясни а просто от много време на съм се занимавал.Първоначално написано от valdesbg
Priceless..
Авторе - същото е
Тука принципа на колелото не важи.
Dr. Gregory House
Грешен сайт.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last