Здравейте Още от заглавието мисля,че разбрахте за какво става въпрос.Сега само ще разясня ситуацията.
Преди 4 месеца отидох на гости на брат ми,който не е студент в града, в който живеем. Веднъж отидох на лекция с него,където всъщност въпросното момче веднага ми хвана окото. По време на цялата лекция се гледахме, докато професорът не усети и взе че му зададе въпрос Оказа се,че е приятел на брат ми и след лекцията ходихме на кафе с него и още няколко колеги, но когато се прибрах вкъщи сме си писали почти всеки ден . От две седмици и нещо пак съм на гости на брат ми, но не казах на Б. че отивам. Още на първия ден обаче се натъкнах на него и вечерта бяхме с компанията му. Следващата вечер противно на досегашните ми отношения с момчета включваше държане на ръце, целувки и тн Направо нз какво прави това момче с мен ... Една вечер ме завлече на някъде без да ми каже къде отиваме. В крайна сметка се озовахме на покрива на една стара сграда извън града и небето беше много по-ясно отколкото в града. Беше подготвил всичко,за да ни е добре и цяла нощ се гушкахме и си говорехме. Брат ми обаче се побърка защо не съм се прибрала цяла нощ и му разказах всичко/до този момент не знаеше нищо/. Та той ми каза как Б. не се задържа много в една връзка и ме посъветва да не се задълбочавам. Наскоро /бяхме на палатки/ бяхме напът да се "задълбочим", докато бяхме в палатката, но се спряхме.
Моля за съвет,тъй като нямам много опит, заслужава ли си да правя любов с него,имайки пред вид, че ако го направя ще ми е първият Септември си заминавам и не виждам как може да продължим връзката си от разстояние, НО досега не съм изпитвала подобно нещо и наистина искам да бъда с него /и сексуално/. Когато погледна напред си казвам-"Недей! Изчакай някого,с когото ще имаш възможността да имаш нещо по-сериозо", а в този момент си мисля, че трябва да рискувам и да живея за мига. Страх ме е обаче да не съжалявам после Приятелките ми също са на различни мнения по въпроса.
Чакам съветите ви и ако имате въпроси - тук съм да отговарям.
Съжалявам,че съм толкова подробна в обясненията, нооо такава съм си Благодаря на търпеливите,които го прочетоха.