.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Лято

Лято

Веднага щом завърших миналата учебна година, ме заведоха на село, стоях там в продължение на близо 2, сама със баба ми.Омръзна ми, тя не е от класическите баби, тя е лицемерна, нагла и чудеща се как да навреди, как да ме злепостави прид родителите ми, лъщяшта от злоба, психически не издържам да седя вече с нея, прибрах се за една седмица вкъщи, и съм толкова спокойна както никога а сега идва момента , в който отново ще се завърна там при нея, още две седмици, незная как ще ги издържа, толкова ми е дотегнало, там няма деца, аз съм единственото, писна ми да гледам лицата на някакви баби, и да слушам само за смърт и пенсии,изоставих приятелите си за да отида там, те се промениха, както и аз, и комуникирме толкова трудно, едва ли нещата е се подобрят....Моля ви дайте съвети какво да правя през идните две седмица, освен телевизията, за да отминат по-бързо

ПОГОВОРИ С ВАЩЕ !!
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на iiordanova
    Щом не искаш - никой не може да те накара да ходиш там.
    Говори с родителите си , без заобикалки! Кажи им това , което каза на нас.Дано те разберат. ((:
    Успех!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Мда , и аз да си кажа . . говори с ваще !

Поговори с родителите ти, дано те разберат. А ако все пак се наложи да отидеш при баба си, по-добре си намери хоби, което да те развлича и да не мислиш само за баба си. Успех!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми недей да ходиш там

А защо си отишла изобщо, като знаеш каква е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си