.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Моля ви

Моля ви

Дайте идея как да минаат две седмици, защото ще бъда на село а там няма никакви деца, вече съм там от 2 месеца,и компютър няма, изчерпах всичко, моля ви

Книги, ТВ, води си дневник, разхождай се навън .. не знам, много е гадно на село така
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Много книги , музика ,можеш да започнеш да пишеш песни / стихове / есета , е така , просто за развлечение , разхождай се , мечтай !

Мега фен Аватара на iiordanova
    > книги
    > разходки
    > спортувай - бягай , скачай на въже ..
    > намери си хоби , нещо дет' да те радва
    > намирай интересни места за снимане - снимай , после избери снимките , които ти харесват и обмисли някакъв албум , проект , който ще направиш като се върнеш
    > пиши - може да е дневник , може разкази , може стихове , може нещо , което искаш просто да напишеш .. може да си направиш такава тетрадка със свой произведения
    > рисувай
    и т.н. ((:

Разходки, книги, музика, можеш да се разхождаш, спортуваш, рисуваш, пишеш...

спорт или разходки в гората ..
    Неприлично Щастлива .. : )

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    мислите ли, че на човек който изтъква като първа причина "няма компютър", ще тръгне да пише есета, разкази и съчинения.. пък и ако си пада по литературата като цяло, нямаше да пише тема..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Когато съм на село и няма с кой да излеза, фащам фотоапарата и почвам да снимам.. (себе си или разниии обекти :ДДД ) . Можеш и ти да направиш така.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    прекопай градината!
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на ameli
    Е като нямаш компютър как си написал/а темата и ще четеш мненията

Иначе, както ти казаха - творческа дейност, книги, хоби. Научи се да готвиш, спретни някоя манджа , помогни в къщи, градината. Направи си плаж - опъваш една хавлия на слънце и хващаш тен. После ще лъжеш компанията, че си била в чужбина на море Дресирай кучето, ако има такова.. чак ви се чудя като почнете да правите такива смотани теми.. толкова неща има за правене
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Потърси компания.
    Ако обичаш да снимаш прави снимки .
    Разхождай се ,почивай си .. не знам.. радвай се на спокойствието..някъде,няко тихо място,което да те успокои,ах как се размечтах :Д .

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Чети книги, гледай телевизия, слушай музика, общо взето си почивай.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си