.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Дали има някакъв риск ?

С приятеля ми правихме секс,но след първия му тек той се изми и го правихме без презерватив. В един момент усетих как нещо изтича по мен и се стреснах много,защото си помислих,че може да е свършил. Той ми казва,че не е от това и може евентуално да е било някакъв секрет,но не знам,аз съм малко стресната. Измих се с вода веднага след това. Да си купя ли противозачатъчни и ако да-можете ли да ми препоръчате някакви по-безопасни,които да не сбъркват хормоналния баланс на организма ? Колко струват ? П.С. на 20 години съм. Мензисът ми свърши на 4ти. Благодаря.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    На 20 години си , а вършиш глупости като поемаш такива рискове Вземи си ЕСКАПЕЛ . Струва около 30лв (може да ти се стори скъпо , но сама си си виновна ).

Корегирах се

ЛОЛ ! Ескапел без странични ефекти !
    Вие тоя ескапел го пиете повече от колкото витамин Ц бе... Колкото повече се стресираш, толкова по-лошо ще става Успокой се, то дори и с презерватив има шанс да стане беля. Ако все пак си готова да си пуснеш в организма тая хормонална бомба ескапел - действай. ШАНС ВИНАГИ ИМА !!!!!!!

Повече от фен
    Има ли по-добър вариант от Ескапел ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На 20 години и задава такива въпроси...

Кога ще се научите да мислите малко,преди да направите нещо?После пускате теми и се чудите как да оправите нещата...

Вземи си ЕСКАПЕЛ . Струва около 30лв (може да ти се стори скъпо , но сама си си виновна , поне няма да има странични ефекти).
    +1

ДА ! Цианид С него ще предотвратиш всякаква бременност Как може да си на 20 години и да си толкова необразована ? Има противозачатъчни ПРЕДИ секс (това вече трябва да ти ги определя твоя си доктор) и САМО ЕСКАПЕЛ е след кофти акт...

И ако са минали 72 часа от "фаталния" полов акт, само аборт оправя нещата И имай в предвид, че Ескапел ще ти разбърка цикъла ужасяващо много !

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    И ако са минали 72 часа от "фаталния" полов акт, само аборт оправя нещата И имай в предвид, че Ескапел ще ти разбърка цикъла ужасяващо много !
    Така е . Ще и се разбърка цикала , но има в пъти по малко странични ефекти от да речем ПРОСТАМОЛ ДУО който май дори вече не се произвейда , не съм сиг.

Решавай и действай бързо.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За 20 годишна сексуалната ти култура много куца
    Не разбрах,за какво искаш да вземаш противозачатъчни като в случая най-много да трябва да пиеш Ескапел.
    Що се отнася до противозачатъчните ... Не знаеш ли,че се предписват от гинеколог и не трябва да се вземат,какви да е,а трябва да са съобраззени с организма ти!!!
    Да не говорим,че няма противозачатъчни,които да влияят по-леко на хормоните.
    А и как може жена на 20 години да се изразява като момче в пубертета ... Не се нарича "мензис",а "менструация"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Дали има някакъв риск ?

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    С приятеля ми правихме секс,но след първия му тек той се изми и го правихме без презерватив. В един момент усетих как нещо изтича по мен и се стреснах много,защото си помислих,че може да е свършил. Той ми казва,че не е от това и може евентуално да е било някакъв секрет,но не знам,аз съм малко стресната. Измих се с вода веднага след това. Да си купя ли противозачатъчни и ако да-можете ли да ми препоръчате някакви по-безопасни,които да не сбъркват хормоналния баланс на организма ? Колко струват ? П.С. на 20 години съм. Мензисът ми свърши на 4ти. Благодаря.
    Просто си свършила ти ,а не той.Кви противозачатъчни какви 5 лв.Сериозно ли си на 20.Пък и той ти е казал ,че не е свършил пък и би трябвало да усети кога свършва и т,н Пак и не би трябвало да си в овулацията. И това мензиз звучи супер гнусно -- цикъл е някак по приемливо.ПФ и си на 20
    sleda ot lubovta

Повече от фен
    Какво трябва да значи това :
    менструацията Ви закъснява или предишната е била различна от нормалното;
    На мен последната ми менструация не беше навреме,имах доста голямо закъснение,най-вероятно поради приема на антибиотици поради цистит (19 дни закъснение).
    Мога ли да го приема въпреки това ?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ескапел нямал странични ефекти - вие чувате ли се??!!?!?
    А "момичето" с проблема - ако почакаш още малко, ще е късно, стига се чуди.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен
    Задължително ли е междинното кървене или разместването на цикъла ? Може ли да ми се размине и без тези неща ?

Госпожице,хапчето ескапел предизвиква нова менструация,доколкото съм запознат.
    Наистина не е лошо да се поинтересуваш малко по темата и да се образоваш достатъчно за твоята възраст.

п.п. Наистина ли едно хапче струва толкова?
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Re: Дали има някакъв риск ?

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Изтекло ти е червото.

Повече от фен
    Информирала съм се,но не е задължително да стане така,защото съм чела мненията на хора,при които не се появява нова менструация.. и затова питам дали е толкова често това и чакам да споделят мнението си още момичета,пили го. Да,толкова струва.
    П.С. не мисля,че е уместно да коментирате сексуалната ми култура или начина ми на изказване-това в такъв момент далеч не е толкова важно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Точно в този момент сексуалната ти култура трябва да се обсъди,защото всички тези глупости,за които пишеш в темата ти са заради липсата ти на такава култура ...
    Щяла да пие противозачатъчни ... "Мензисът" й свършил ... Като за капак се бавиш с приемането на Ескапел,само защото не искаш да ти се промени менструацията И к'во като се промени?!Ще умреш ли или к'во?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    ЛОЛ ! Ескапел без странични ефекти !
    Вие тоя ескапел го пиете повече от колкото витамин Ц бе... Колкото повече се стресираш, толкова по-лошо ще става Успокой се, то дори и с презерватив има шанс да стане беля. Ако все пак си готова да си пуснеш в организма тая хормонална бомба ескапел - действай. ШАНС ВИНАГИ ИМА !!!!!!!
    Ей офца,закво се правиш на мн оборотна че ги разбираш нещата? Момичето задава напълно обикновен въпрос и хора се опитват да й помогнат,а ти седиш и се хилиш насреща,като няма какво да кажеш най-добре си трай!

По темата,драга авторке най добре си купи ескапел за сега защото историята ти ми звучи малко несигурна и най добре го вземи за всеки случай, а относно противозачатъчните,най-добре отиди на гинеколог за да ти каже кои ще са най-добре за теб самата Успех!
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си