- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали има някакъв риск ?
С приятеля ми правихме секс,но след първия му тек той се изми и го правихме без презерватив. В един момент усетих как нещо изтича по мен и се стреснах много,защото си помислих,че може да е свършил. Той ми казва,че не е от това и може евентуално да е било някакъв секрет,но не знам,аз съм малко стресната. Измих се с вода веднага след това. Да си купя ли противозачатъчни и ако да-можете ли да ми препоръчате някакви по-безопасни,които да не сбъркват хормоналния баланс на организма ? Колко струват ? П.С. на 20 години съм. Мензисът ми свърши на 4ти. Благодаря.
На 20 години си , а вършиш глупости като поемаш такива рисковеВземи си ЕСКАПЕЛ . Струва около 30лв (може да ти се стори скъпо , но сама си си виновна ).
Корегирах се![]()
ЛОЛ ! Ескапел без странични ефекти !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие тоя ескапел го пиете повече от колкото витамин Ц бе... Колкото повече се стресираш, толкова по-лошо ще ставаУспокой се, то дори и с презерватив има шанс да стане беля. Ако все пак си готова да си пуснеш в организма тая хормонална бомба ескапел - действай. ШАНС ВИНАГИ ИМА !!!!!!!
Има ли по-добър вариант от Ескапел ?
На 20 години и задава такива въпроси...
Кога ще се научите да мислите малко,преди да направите нещо?После пускате теми и се чудите как да оправите нещата...
+1Вземи си ЕСКАПЕЛ . Струва около 30лв (може да ти се стори скъпо , но сама си си виновна , поне няма да има странични ефекти).
ДА ! ЦианидС него ще предотвратиш всякаква бременност
Как може да си на 20 години и да си толкова необразована ? Има противозачатъчни ПРЕДИ секс (това вече трябва да ти ги определя твоя си доктор) и САМО ЕСКАПЕЛ е след кофти акт...
И ако са минали 72 часа от "фаталния" полов акт, само аборт оправя нещатаИ имай в предвид, че Ескапел ще ти разбърка цикъла ужасяващо много !
Така е . Ще и се разбърка цикала , но има в пъти по малко странични ефекти от да речем ПРОСТАМОЛ ДУО който май дори вече не се произвейда , не съм сиг.Първоначално написано от Awesomness
Решавай и действай бързо.![]()
За 20 годишна сексуалната ти култура много куца
Не разбрах,за какво искаш да вземаш противозачатъчни като в случая най-много да трябва да пиеш Ескапел.
Що се отнася до противозачатъчните ... Не знаеш ли,че се предписват от гинеколог и не трябва да се вземат,какви да е,а трябва да са съобраззени с организма ти!!!
Да не говорим,че няма противозачатъчни,които да влияят по-леко на хормоните.
А и как може жена на 20 години да се изразява като момче в пубертета ... Не се нарича "мензис",а "менструация"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Просто си свършила ти ,а не той.Кви противозачатъчни какви 5 лв.Сериозно ли си на 20.Пък и той ти е казал ,че не е свършил пък и би трябвало да усети кога свършва и т,нПървоначално написано от make_you_mine
Пак и не би трябвало да си в овулацията. И това мензиз звучи супер гнусно -- цикъл е някак по приемливо.ПФ и си на 20
![]()
sleda ot lubovta
Какво трябва да значи това :
менструацията Ви закъснява или предишната е била различна от нормалното;
На мен последната ми менструация не беше навреме,имах доста голямо закъснение,най-вероятно поради приема на антибиотици поради цистит (19 дни закъснение).
Мога ли да го приема въпреки това ?
Ескапел нямал странични ефекти - вие чувате ли се??!!?!?
А "момичето" с проблема - ако почакаш още малко, ще е късно, стига се чуди.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Задължително ли е междинното кървене или разместването на цикъла ? Може ли да ми се размине и без тези неща ?
Госпожице,хапчето ескапел предизвиква нова менструация,доколкото съм запознат.![]()
Наистина не е лошо да се поинтересуваш малко по темата и да се образоваш достатъчно за твоята възраст.
п.п. Наистина ли едно хапче струва толкова?![]()
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Изтекло ти е червото.Първоначално написано от make_you_mine
![]()
Информирала съм се,но не е задължително да стане така,защото съм чела мненията на хора,при които не се появява нова менструация.. и затова питам дали е толкова често това и чакам да споделят мнението си още момичета,пили го. Да,толкова струва.
П.С. не мисля,че е уместно да коментирате сексуалната ми култура или начина ми на изказване-това в такъв момент далеч не е толкова важно.
Точно в този момент сексуалната ти култура трябва да се обсъди,защото всички тези глупости,за които пишеш в темата ти са заради липсата ти на такава култура ...
Щяла да пие противозачатъчни ... "Мензисът" й свършил ... Като за капак се бавиш с приемането на Ескапел,само защото не искаш да ти се промени менструациятаИ к'во като се промени?!Ще умреш ли или к'во?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ей офца,закво се правиш на мн оборотна че ги разбираш нещата? Момичето задава напълно обикновен въпрос и хора се опитват да й помогнат,а ти седиш и се хилиш насреща,като няма какво да кажеш най-добре си трай!Първоначално написано от Awesomness
По темата,драга авторке най добре си купи ескапел за сега защото историята ти ми звучи малко несигурна и най добре го вземи за всеки случай, а относно противозачатъчните,най-добре отиди на гинеколог за да ти каже кои ще са най-добре за теб саматаУспех!
Can It All Be So Simple ?