- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми!!! Страх ме е!
Вчера излязох на среща с едно момче и си прекаранме супер. Вечерта той ми писа по скайп и се разбрахме да се видим пак. Той е забавен и много добър. Когато ме прегърне ми се иска да се разтопя в ръцете му, но ме е страх че темите за разговор ще се изчерпат и ще си омръзнем, а наистина много го харесвам.
Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark
Щом двама човека се харесват и/или обичат, темите за разговор не се изчерпват просто ей така. Бъди по-сигурна в себе си.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
няма защо да се страхуваш,глупаво е!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Бъди спокойнаКато почнете да се сближавате , ще видиш колко мн работи ще си кажете 1 на др
![]()
хах..от 2 години вс ден излизаме заедно,после си пишем по скайп и като си легне говорим по телефона...темите не се изчерпват така лесно :P говорете си за миналото..опознайте се :] всеки има интересни преживявания от детството..аз например с моите фр. откраднахме трабанче като бяхме на 12![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Теми те няма да свършат! :P
Емм ... нещо не разбрахКак ще се свършат!?! Мисля,че не трябва толкова често да се виждате!
All my life ... and the hereafter ...
Няма как да стане това с бившата ми прекарвахме цял ден заедно и цяла вечер до към 3-4 часа сутринта си писахме по скайп
Абе само глупости приказвате...
Излезли сте 1 път, писали сте в скайп и вече реши, че "ще ви свършат темите за разговор".Тва значи, че си супер неуверена и несигурна. А ако пък тооооооолкова много го харесваш, ще се постараеш малко бе - не вярвам да си ограничено момиче(надявам се да не си
).
Щом се харесвате все ще намерите за какво да говорите.След като се опознаете и друго може да правите,а не само да говорите.![]()
Помислих,че темата наистина е сериозна като прочетох заглавието...![]()
Да и след като се сближат толкова ,ще дойде свикването и сивотииката и пак ще си писнат ..Първоначално написано от mnogoznaikO
![]()
поне при мен така става ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Еееемиии може и да си писнете ... ама споко :Д Мом4ета колкото иска6 ... с лопата да ги рови6![]()
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
Тва се опитвам да им обесня от 1 седмица в тоя форум ..Първоначално написано от CrystalEye
![]()
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Някои не се чуват или по-точно не виждат какви глупости пишат...момичето ви казва,че харесва определено момче,те и обясняват колко други момчета имало
много сте зле честно
По темата:
Мислиш така,защото се познавате от скоро,ще видиш тепърва след като се опознаете по-добре колко нови теми ще ви се отворят за разговор,колкото по-добре познаваш човек,толкова по-свободно общуваш с него![]()
кефиш меПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
![]()
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Сериозно ли когато си с някой, който ти допада и се разбирате се чудиш какво да кажеш? Страх те е да не се изчерпате wow...отпусни се и говори каквото ти дойде к`ви са тея глупави страхове прекарвай си колкото можеш по-добре на момента всичко ще се нареди, не знам защо се измъчвате, когато всичко ви е наред, но нещо евентуално може да се обърка в бъдеще...![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Ебахти заглавието, помислих, че някой ще те убива.![]()
В началото винаги го има този момент,когато се замисляш да не би пък темите да свършат.![]()
Спокойно,няма да стане така.Дори ще стават все - повече.Та вие дори не се познавате.Толкова много неща може да си кажете,не се панирай.
Няма смисъл да се притесняваш...като се упознаете и като прекарате повече време заедно,темите ще си дойдат от самосебеси![]()
![]()
![]()
... <3
Не се страхувай!![]()
Еееееееееееее мъжемелачките![]()
![]()
Creative Technologie
Мисля , че няма да имате такъв проблем . Бъди по - уверена в себе си.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .