- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Наднормено тегло лОл ???
еми ако си 50 килограма и ако са ти правили диета да качваш е нормално такава да ти е диетата,човека иска да отслабва следователно смесването на протеин с въглехидрати е абсурдно.. пак ти казвам прочети малко следващия път преди да кажеш,че са пълни глупостиПървоначално написано от play23
Ами не съм 50, ама пак искам да качвамИначе може би прозвучах малко по грубо, но не съм искал, все пак целта е да помогнем на човека. Иначе за това за плодовете си стоя твърдо зад мнението
![]()
хахахахх,, ей комплексчо, жалко че съм 1.72 и съм 58кг, и имам 7% мазнини.. не съм потънал в лой, а и няма как да потъна.. ти кой знае каква свиня си, по цял ден кара МакДоналдс и Кентъки Фрайд Чикън, и на сякъв джънк.. не ти завиждам брат, с тия комплекси дето ги избиваш... във форум..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Първоначално написано от NqmamName
Приятел, не стига че говориш глупости, не стига че пишеш в раздел "Спорт и здраве" без да си поне малко компетентен, а и си си сложил "I Love Vodka" в подписа (или drink беше).
Тъй като ми се иска да ти спестя тоновете информация, които съм изчел за източниците на енергия, ще ти кажа само, че плодовете не са с най-висок източник на енергия - белтък!
Нека вземем банана. 100 грама банан има 200мг мазнини, белтъци около 1 гр, въглехидрати към 40гр и голямо количество витамини и други полезни в-ва!
Иначе за другите неща си прав! Не бива да се смесват въглехидрати и белтъци !
Първоначално написано от JackSparrow
абе жалкар ти си 14 год лапе кфо ще ми разправяш на мене бе паляк тъпа свиня скапана дори и да не си свиня за як ли се имаш 58 кг педал смачкан избиваш си комплексите в форум ....... сигурно за закуска ядеш като за 2 прасета![]()
М да това за кокалите го знам но найстина съм 1.68/69 някаде не съм високПървоначално написано от tisho028
ММ благодаря на всички който ми казаха полезни неща и споделиха мнение до сега несъм пробвал никакви диети но сега мисля да пробвам някоя това за смесването не го знаех абе може да се каже че нещата които казахте не ги знаех обаче сега ако някой има някаква диета или да ми посочи правилната посоке ще съм много благодарен ;]
тогава не се "хвали" че си "здрав"Първоначално написано от runnera93
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
E никъде не е казал , че е "здрав" и изобщо не е чак толкова зле , малко спрот , правилно хранене и е готов ... а пък на твоя пик гледам фотошопче е играло , така че ...Първоначално написано от Valento
runnera93 , гледай да избягваш сладко , солено , мазно , пържено , полуфабрикати и разни такива вредни храни . Яж повече свежи плодове и зеленчуци . Иначе разни режими за правилно хранене (не диети) има много в нета , просто потърси малко. Айде успех![]()
blueberryyy, Благодаря много, значи от 18ти до днес несъм ял почти нито едно от тези, които ми каза (съвсем малко полуфабрикатите не се отказват толкова лесноПървоначално написано от blueberryyy
) та, тичам сяка сутрин абе правя си кардио и има ефект (тук за скептиците ест, че ще кажат толкова бързо неможе, ама може) . Много Благодаря за съветите, просто ми трябваше мотивация, че попринцип си падам мързелив тип. Ама сега ще тренирам повече и дано има по-голям ефект за по-нататак. :P
К'во се зобите всичките единия бил дебел другия бил 65 кила и имал плочки - е като си кожа и кокали как няма да се орелефи някъв мускул?
Ай леко с агресията и комплексите.
Хаха имаш право аз. Аз не съм казал, че искам плочки. Казах, че искам да махна коремаПървоначално написано от vaseto0o0
![]()
По-добре да имаш силен гръб и здрава преса отколкото голям гръб и слаба преса![]()