.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Цитирай Първоначално написано от play23
    И в 6-те ми ядения протеини и въглехидрати и мазнини са "смесени" и нямам никакви проблеми. Но щом има интерес по въпроса, ще се обърна към професионалист и до 2-3 дена ще пиша Макар че точно такъв ми е правил диетата и ако имаше проблем щях да знам.
    еми ако си 50 килограма и ако са ти правили диета да качваш е нормално такава да ти е диетата,човека иска да отслабва следователно смесването на протеин с въглехидрати е абсурдно.. пак ти казвам прочети малко следващия път преди да кажеш,че са пълни глупости

Голям фен Аватара на play23
    Ами не съм 50, ама пак искам да качвам Иначе може би прозвучах малко по грубо, но не съм искал, все пак целта е да помогнем на човека. Иначе за това за плодовете си стоя твърдо зад мнението

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    хахахахх,, ей комплексчо, жалко че съм 1.72 и съм 58кг, и имам 7% мазнини.. не съм потънал в лой, а и няма как да потъна.. ти кой знае каква свиня си, по цял ден кара МакДоналдс и Кентъки Фрайд Чикън, и на сякъв джънк.. не ти завиждам брат, с тия комплекси дето ги избиваш... във форум..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    правилно хранене е да не се смесват протеини с въглехидрати,защото се смилат по бавно и по дълго и не се смилат напълно и се трупат..

протеините са мляко,сирене,риба,плодове и т.н. ,а
    въглехидрати съдържат сладките неща,картофи и житните култури - тези неща не е правилно да ги ядеш наведнъж. Ако си ял примерно риба не е правилно да ядеш ориз например след нея.. и трябва да изчакаш поне 3 часа за да се смелят протеините ( рибата) преди да си поел въглехидрати (ориза). Не трябва да се ядат примерно и пиле с картофи или риба с картофи или хляб с кебачета или кюфтета и т.н. най-добре е месните храни да се ядат с зеленчуци.. дано съм ти бил полезен, и междудругото в нета има диети и рецепти с разделно хранене

Приятел, не стига че говориш глупости, не стига че пишеш в раздел "Спорт и здраве" без да си поне малко компетентен, а и си си сложил "I Love Vodka" в подписа (или drink беше).

Тъй като ми се иска да ти спестя тоновете информация, които съм изчел за източниците на енергия, ще ти кажа само, че плодовете не са с най-висок източник на енергия - белтък!

Нека вземем банана. 100 грама банан има 200мг мазнини, белтъци около 1 гр, въглехидрати към 40гр и голямо количество витамини и други полезни в-ва!

Иначе за другите неща си прав! Не бива да се смесват въглехидрати и белтъци !

Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    хахахахх,, ей комплексчо, жалко че съм 1.72 и съм 58кг, и имам 7% мазнини.. не съм потънал в лой, а и няма как да потъна.. ти кой знае каква свиня си, по цял ден кара МакДоналдс и Кентъки Фрайд Чикън, и на сякъв джънк.. не ти завиждам брат, с тия комплекси дето ги избиваш... във форум..

абе жалкар ти си 14 год лапе кфо ще ми разправяш на мене бе паляк тъпа свиня скапана дори и да не си свиня за як ли се имаш 58 кг педал смачкан избиваш си комплексите в форум ....... сигурно за закуска ядеш като за 2 прасета

Re: mn

Цитирай Първоначално написано от tisho028
    awe pi4 kak na 17 6a si 1.69 ina4e otnosno tegloto ti ti moje da nqma6 maznina no ima hora na koito kokalite im sa po tejki
    М да това за кокалите го знам но найстина съм 1.68/69 някаде не съм висок

ММ благодаря на всички който ми казаха полезни неща и споделиха мнение до сега несъм пробвал никакви диети но сега мисля да пробвам някоя това за смесването не го знаех абе може да се каже че нещата които казахте не ги знаех обаче сега ако някой има някаква диета или да ми посочи правилната посоке ще съм много благодарен ;]

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от runnera93
    Цитирай Първоначално написано от spain1
    абе маняк мазен си земи се опрай малко ...........
    някой да ти е искал мнението мн добре знам че имам колко пъти тряа каам че въпроса ми беше как да е махна ...
    тогава не се "хвали" че си "здрав"
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    някой да ти е искал мнението мн добре знам че имам колко пъти тряа каам че въпроса ми беше как да е махна ...
    E никъде не е казал , че е "здрав" и изобщо не е чак толкова зле , малко спрот , правилно хранене и е готов ... а пък на твоя пик гледам фотошопче е играло , така че ...

runnera93 , гледай да избягваш сладко , солено , мазно , пържено , полуфабрикати и разни такива вредни храни . Яж повече свежи плодове и зеленчуци . Иначе разни режими за правилно хранене (не диети) има много в нета , просто потърси малко. Айде успех

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    E никъде не е казал , че е "здрав" и изобщо не е чак толкова зле , малко спрот , правилно хранене и е готов ... а пък на твоя пик гледам фотошопче е играло , така че ...

runnera93 , гледай да избягваш сладко , солено , мазно , пържено , полуфабрикати и разни такива вредни храни . Яж повече свежи плодове и зеленчуци . Иначе разни режими за правилно хранене (не диети) има много в нета , просто потърси малко. Айде успех
    blueberryyy, Благодаря много, значи от 18ти до днес несъм ял почти нито едно от тези, които ми каза (съвсем малко полуфабрикатите не се отказват толкова лесно ) та, тичам сяка сутрин абе правя си кардио и има ефект (тук за скептиците ест, че ще кажат толкова бързо неможе, ама може) . Много Благодаря за съветите, просто ми трябваше мотивация, че попринцип си падам мързелив тип. Ама сега ще тренирам повече и дано има по-голям ефект за по-нататак. :P

К'во се зобите всичките единия бил дебел другия бил 65 кила и имал плочки - е като си кожа и кокали как няма да се орелефи някъв мускул?
    Ай леко с агресията и комплексите.

прави по 100 - 200 коремни преси на ден и корема ти ще се оправи

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o0
    Да попитам закакво са ти плочки?
    Лично според мене е по-добре широк гръб и плосък (не увиснал корем) без плочки от колкото да имаш плочки като бобено зърно а гърба ти да е колкото талията...
    Хаха имаш право аз. Аз не съм казал, че искам плочки. Казах, че искам да махна корема

По-добре да имаш силен гръб и здрава преса отколкото голям гръб и слаба преса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си