.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Бандички

Бандички

Привет на всички. Имам следният проблем(не знам дали може да се нарече проблем,но все пак..) ТАКАА значи сега завърших 7ми клас и съм приета в ново училище. Знам ,че там ще се запознавам с мн нови хора, но все пак искам това да се случи още през лятната ваканция. В моят град има много скейтъри бяйкъри метали и хип хопари и всякакви други. Аз слушам хип-хоп, но моите приятели- не. Аз искам да се запознавам с хип-хопари и горе изредените, но не и сама, искам те да са с мен а те не искат, не им е интересно. И въпросите ми са два- как мога да се сприятеля с една или няколко от тези бандички и как да стана част от тях

ами ако имаш такива в новото училище просто се запознаваш с тях...какво има за обяснение...ако интересите ви наистина съвпадат ще си допаднете...що за тъпи въпроси
    ПП:от кой град си?
    There is a princess in every girl

Можеш да отидеш на местата, където те се събират и да им се представиш и ако интересите ви съвпаднат може и да успееш да се присъединиш към групичките им. Успех!

Все ще си допаднеш с някого, най-малкото заради общите ви интереси.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Покажи им , че това ти харесва и искаш да си една от тях

Мега фен Аватара на ameli
    Музиката не прави човека. Сама каза, че приятелите ти не слушат хип-хоп. Още малко остана до училище, можеш да поизчакаш.

Иди при другите групички, запознай се с един, той ще те запознае с друг и така..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    запознай се с един, той ще те запознае с друг и така..
    +1 точно така се прави ..
    Всеки може да напикае пода, бъди ПИЧ насери тавана.. ! ! !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    а защо са ти другите, да се запознаеш? Срам те е? Ако живееш в срам, страх и притеснения, какъв живот живееш? А и това е просто запознанство.. няма нищо странно да отидеш при една групичка и да се запознаеш с тях... да, не се среща често, но не е странно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си