- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-смешните скандали с родителите
Днес ми се случи нещо смешно и реших да споделя. И преди е ставала подобна комедия. А на вас дали се е случвало? Работата е там, че днес отидох да се подстрижа с един приятел, а баща ми вика дали не съм викал цяла делегация за едната простотияТака де, това е нищо в сравнение с лафове като "Ти тъп ли си, как ще простираш прането така неудобно" (не мога да си го обясня) или "Защо, за Бога, слушаш музика в тоалетната" или пък "Не пей в банята"... май най-големият гаф беше "Недей да спиш накриво"
![]()
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Майка ми винаги ми казва да си сложа фиба, за да не ми пречи бретона и че ще стана кривогледа![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
ми начи нещо се бях заговорил по тела и майка ми почна да ми дудне нещо пък аз говорих по работа уж и накраа и викам "ае земи да млъкнеш малко" :Д:Д пък баща ми почна да се хили и се напикахме от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първия път когато играеше билярд само ме молеше за помощ и по едно време се ядоса: "Ела тука ма...кажи ми как да ги цапна тия 2-те топки..."![]()
После се скарахме и си говорихме разни...неща![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ами последно май исках да снимам баща си и той не ми даде... не си приказвахме почти седмица. Сега като се замисля ми е много смешно, ама бях бесен тогава.. яко се здърпахме![]()
![]()
ние с татко се "караме" кой ще седи на пс-то , а той е смешничък щото нищо не разбира ама пак спори с мене.. , онзи ден ми каза "изродка" ,което беше много потресаващо да се чуе от устата на един виетнамец.. Е беше на базик де ама все пак доста се смях..
амиаз бях пред вратата и си обувах обувките и баща ми пак ли ще бягаш като пръдня из гащите
спуках се да се смея
ние качваме един дивам и нещо го пущам да си починем, а крака му е под дивана и тои го пуща и си прискрипва крака и вика: Ебах си майката на краката![]()