.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на notlike

Най-смешните скандали с родителите

Днес ми се случи нещо смешно и реших да споделя. И преди е ставала подобна комедия. А на вас дали се е случвало? Работата е там, че днес отидох да се подстрижа с един приятел, а баща ми вика дали не съм викал цяла делегация за едната простотия Така де, това е нищо в сравнение с лафове като "Ти тъп ли си, как ще простираш прането така неудобно" (не мога да си го обясня) или "Защо, за Бога, слушаш музика в тоалетната" или пък "Не пей в банята"... май най-големият гаф беше "Недей да спиш накриво"
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Майка ми винаги ми казва да си сложа фиба, за да не ми пречи бретона и че ще стана кривогледа
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

ми начи нещо се бях заговорил по тела и майка ми почна да ми дудне нещо пък аз говорих по работа уж и накраа и викам "ае земи да млъкнеш малко" :Д:Д пък баща ми почна да се хили и се напикахме от смях

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Първия път когато играеше билярд само ме молеше за помощ и по едно време се ядоса: "Ела тука ма...кажи ми как да ги цапна тия 2-те топки..."
    После се скарахме и си говорихме разни...неща
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Ами последно май исках да снимам баща си и той не ми даде... не си приказвахме почти седмица. Сега като се замисля ми е много смешно, ама бях бесен тогава.. яко се здърпахме

ние с татко се "караме" кой ще седи на пс-то , а той е смешничък щото нищо не разбира ама пак спори с мене.. , онзи ден ми каза "изродка" ,което беше много потресаващо да се чуе от устата на един виетнамец.. Е беше на базик де ама все пак доста се смях..

Голям фен Аватара на babyy123
    ами аз бях пред вратата и си обувах обувките и баща ми пак ли ще бягаш като пръдня из гащите спуках се да се смея

ааа

ние качваме един дивам и нещо го пущам да си починем, а крака му е под дивана и тои го пуща и си прискрипва крака и вика: Ебах си майката на краката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си