.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Лонли съмър :(

Цяло лято седя вкъщи или ходя на плаж.С никой не излизам,защото НЯМА човек,който да е истински и да не се прави на нещо повече от това ,което е.Всичките ми "приятели" са лицемерни,префърцунени и ... нямаме нищо общо.Когато някой научи нещо за друг веднага клюкари.Не знам какво да правя.Къде да търся приятели?В у-ще са точно такива,както и в квартала.Сега мога да изляза,но не искам,защото знам,че единственото,което ще правим е да седим на пейка и да си говорим за другите.Имах една приятелка,но тя стана така...казах и нещо и после целият клас разбра.Не знам какво да правя,за да намеря "нова среда".Идеи?
    П.С:Значм,че изглежда "притенциозно",че си "подбирам" приятелите,но не ме интересува от къде са,какви са или как изглеждат-само трябва да са истински.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

И аз в момента съм в същото положение излизам навън, но с хора които нямаме общи интереси и както каза ти само се обсъждат другите
    И аз не знам какво да правя..но ще се оправя някак

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    1. Винаги може и по-зле.
    2. По-добре сам, отколкото в лоша компания.

Едва ли в момента ти помагам, но все пак.. Има 50 такива теми с отчаяни хора, не искам да се повтарям, виж ги и ако нямаш наистина какво да правиш, ги прегледай - там има най-различни и изчерпателни предложения. Успех. В една такава тема един беше казал, че лятото е такова, каквото си го направиш. В случайя, лятото е към края си, затова го дай по-оптимистично и действай
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Не става въпрос само за лятото.Лятото е само отражение на това,че вече приятелите се намират от у-ще и от квартала.Аз искам да намеря "сроднИ души".

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Хъмм, сродни души значи, а? Еми.. зависи какви интереси имаш. За да намериш нови хора, трябва да се откъснеш от училището и квартала. Отиди на лагер, запиши се на някакви уроци, виж стари познати и приятели как я карат и ги напъни да се видите. Кой знае, може да си "възродите" познанството. А тези лицемерки, както ти ги описа, ги остави. Няма смисъл..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Plovdiv
    АЗ СЪМ ИСТИНСКИ позьор
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BrOkEnBrAiN
    И аз в момента съм в същото положение излизам навън, но с хора които нямаме общи интереси и както каза ти само се обсъждат другите
    И аз не знам какво да правя..но ще се оправя някак
    +1
    Тази година поне ще съм в ново у-ще и се надявам да си намеря наистина ИСТИНСКИ приятели. Както казаха и преди мен - отиди на някакъв лагер. Аз миналата година бях и не познавах никого. Намерих си наистина добри приятели и прекарах чудесни дни с тях. Успех!

Недей да се разстройваш.. Аз също нямах приятели, по-точно имах такива приятели като твоите.
    Но прекъснах контакт с тях и намерих други, моите най-добри приятели. Не е задължително да са от твоето училище, пробвай и по другите училища И не се отчайвай
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Цитирай Първоначално написано от ExplosionsInTheSky
    Недей да се разстройваш.. Аз също нямах приятели, по-точно имах такива приятели като твоите.
    Но прекъснах контакт с тях и намерих други, моите най-добри приятели. Не е задължително да са от твоето училище, пробвай и по другите училища И не се отчайвай
    Аз изобщо от у-ще не искам,защото "училищните приятели" са просто хора,учещи в една и също учебно заведение( )и нямат нищо общо в повечето случей.На лагери не мога да ходя,защото трябва да гледам брат си всеки ден(малък е).

кажи ми коя зодия си :Д и скайпа си и ще си говорим по женски :Д

И аз съм така Дай да се запознаем

Град
    Plovdiv
    аз съм компетентен по всички теми който го вълнува нещо аз знам 100%
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мисли за това, че е по-добре да си сама, отколкото в лоша компания и да пропадаш. Не се отчайвай. Мисли позитивно и вярвай, че ще се срещнеш неочаквано истинска приятелка, която да те разбира и цени. Успех!

И аз съм така. Но лошото е, че града ми е малък и изобщо шанс за нови приятели няма. Мога да излизам, но не искам, защото няма с кого. Е, все мога да си намеря някого, но няма да има смисъл. Лятото ми наистина е "лонли" като твоето, ама пък си имам музиката и тя ме спасява от тоталната депресия

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    не че искам да се хваля, но това лято "поправих" доста хора.. С Т. сме тренирали баскетбол в един отбор, но след като се разпадна отбора, всеки си хвана пътя. След няколко години се озовахме в съседни класове. Разбрах от приятели, че седи само в тях, никъде не ходи, само играе УоУ. И понеже с приятели играя баскетбол всеки ден за развлечение, започнах да го викам. Беше трудно да го накарам да излезе, но успях. Днес след края на играта ми каза, че е изтрил Уоу-а, и сега се прибирам и докато ме видя в Скайп, веднага вика утре ще играем ли.

П. беше на "мушката" на обидите. Понеже бил мургав дай сега да го хулим и да го обиждаме. Започнахме с лостове. Позаякна доста, и вече никой не му се ежеше. С едно момче от моя блок го навихме да идва с нас вечер към центъра. И така почти всяка вечер. Дойде му самочувствието. Намери си приятелка, започна да се събира с нея, брат ѝ и с неговата компания.

Има и още други. Доста. Вярно и аз се сдухвам много сериозно от време на време. Като сега..

can we pretend that airplanes in the night, are like shooting stars, i can really use a wish right now..

оох да идва 21 че да се връщашш...
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

И моето на моменти е ЛОНЛИ ,приятелите ми се оказаха прекалено зли и фалшиви за мен . Има само двама човека ,на които мога да разчитам ,но те не винаги могат да са до мен -лято е . Ще видя по-нататък как ще се развият нещата с приятелите ми .
    Но както казаха преди мен,е по-добре да си сама отколкото в лоша компания. Естествено ,че няма да си цял живот сама. Трябва да се чака за хубавите и истинските неща.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си