.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Свърших в нея, а не трябваше...

Преди 3, 4 дена правихме секс с приятелката ми,(за пръв път и двамата)с уговорката, че няма да свършвам в нея или по нея... Така започнахме, дойде време да се изхвърлям, но толкова яко чувство изпитвах, че забравих да си изкарам х*я от п*тката й и то взе че свърших в нея.. и сега ми се сърди. плс кажете има ли вероятност да е бременна(и двамата сме на 14)

УЖАС!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Шегувате се, знам.

Супер фен
    Еми личи си,че си на 14год,но какво да се прави...
    Може би след 9месеца ще те дават по телевизията като един от най-млдите бащи
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Еми личи си,че си на 14год,но какво да се прави...
    Може би след 9месеца ще те дават по телевизията като един от най-млдите бащи
    След 9 месеца, що дават по телевизията на 15

Това ако е вярно не знам на къде отива светът! Или има много теми и хора които иската да привлекат внимание или наистина си ... да не казвам какво ..

Какво може да направиш,а помисли

Супер фен
    Еми няма какво да мисли...Да си прави тест момичето и да стискат палци да е отрицателен....

Град
    Варна, моретоо :)
    Да си мислил, брат, да си мислил
    хЪх...

Еми няма какво да мисли...Да си прави тест момичето и да стискат палци да е отрицателен....
    Теста се прави 12-14 дни след акта, чак тогава дава резултат.
    А за автора не знам какво да кажа. Глупаво хлапе, такова! Като не можа да се сдържаш, защо не ползва презервативи, бе? Защо поне не й даде хапче , преди да минат 3 дни??? Изчакайте да минат 12-14 дни и направете тест, ако е положителен или аборт веднага, защото колкото по-бързо се направи, толкова по-добре, или ще бъдете деца, с дете. Аман.
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Да си мислил, брат, да си мислил
    Как да мисли като е на 14год

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Теста се прави 12-14 дни след акта, чак тогава дава резултат.
    А за автора не знам какво да кажа. Глупаво хлапе, такова! Като не можа да се сдържаш, защо не ползва презервативи, бе? Защо поне не й даде хапче , преди да минат 3 дни??? Изчакайте да минат 12-14 дни и направете тест, ако е положителен или аборт веднага, защото колкото по-бързо се направи, толкова по-добре, или ще бъдете деца, с дете. Аман.
    Мацка това не съм го знаел,но ти си момиче и знаеш повече А и не ми е трябвало до сега...

Все пак направете както ви казва кака ви ladykeisy

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    омфгг Ба тва само кат те гледам как пишеш пък си на 14 и ми става лошо. 'Забравих да си извада х*я от п*****а и. Пфф

И колкото да не е оффтопик : Да брат, мноо ясно че има възможност кат забрааш да си вадиш х*я
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Banned Повече от фен

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Брутален/на си
    хЪх...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Малоумници.Щом нямате обща сексуална култура,ще си търпите сега последиците.Как може да разчиташ на уговорки?Ако ставаше само с уговорки,нямаше да има нужда от кондоми.Дано да е бременна.Само така ще се научите да се образовате ,преди да предприемете нещо.Аман от неграмотни,ограничени ,простовати дечица,занимаващи се с неща неподходящи за възрастта им.
    АКО ТЕМАТА Е ЕБАВКА:
    Много си тъп

Има и още един вариант. Изчислете кога й е била овулацията и смятайте по 2-3 дни преди и след нея, ако си свършил в този период от време в нея, нека си направи тест ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а ако е била преди или след цикъл, не се безпокойте.

Добре де мама му да е*а как иначе искаш да се забременява .Възможно ли е да правиш секс и да задаваш тооолкова тъп въпрос.Свършил си в нея,какво очакваш?Как иначе мислиш ,че се правят бебета,като и свършиш отзад ли?
    Простаци!

Супер фен Аватара на djipsito
    Има и още един вариант. Изчислете кога й е била овулацията и смятайте по 2-3 дни преди и след нея, ако си свършил в този период от време в нея, нека си направи тест ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а ако е била преди или след цикъл, не се безпокойте.
    Мислиш ли че на 14 й е редовен цикъла ? И мислиш ли че знае кога е в овулация, дали изобщо знае кво е тва де.. като гледам май нищо не знаят..
    Даже не ми се занимава да му давам съвет, те нали са големи вече, правят секс, много разбират, а ся да си трошат главите ...

спокойно, няма начин да е бременна. бебетата ги донасят щъркелите, нали моето момче?
    marry me girl, be my fairy to the world, be my very own constellation

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Мислиш ли че на 14 й е редовен цикъла ? И мислиш ли че знае кога е в овулация, дали изобщо знае кво е тва де.. като гледам май нищо не знаят..
    Даже не ми се занимава да му давам съвет, те нали са големи вече, правят секс, много разбират, а ся да си трошат главите ...
    Все пак има начин да се изчисли овулацията.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    да глътне един ЕСКАПЕЛ и готово
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: Свърших в нея, а не трябваше...

Цитирай Първоначално написано от EMBAZA
    и то взе че свърших в нея.. и сега ми се сърди
    Тц тц, аз пък мислех, че ти се е зарадвала?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Душа, той забравя да си извади половия инструмент от момичето, мислиш ли че знае що е то овулация и как се изчислява? Иначе това е вариант, да, ама за сексуално образованите

По темата: Голям шанс има да е бременна ама да сте мислили на време. Така е като правите секс с уговорки... С всеки изминал ден все повече започвам да подкрепям тезата, че секса между 12-15 годишна възраст трябва да бъде забранен със закон
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    да глътне един ЕСКАПЕЛ и готово
    Ескапел се пие до 72 часа, в случая са изтекли преди 1 ден.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Моли се да не е бременна ...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми