- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърших в нея, а не трябваше...
Преди 3, 4 дена правихме секс с приятелката ми,(за пръв път и двамата)с уговорката, че няма да свършвам в нея или по нея... Така започнахме, дойде време да се изхвърлям, но толкова яко чувство изпитвах, че забравих да си изкарам х*я от п*тката йи то взе че свърших в нея.. и сега ми се сърди. плс кажете има ли вероятност да е бременна(и двамата сме на 14)
УЖАС!!!![]()
Шегувате се, знам.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
След 9 месеца, що дават по телевизията на 15Първоначално написано от juveteam
![]()
Това ако е вярно не знам на къде отива светът! Или има много теми и хора които иската да привлекат внимание или наистина си ... да не казвам какво ..
Какво може да направиш,а помисли![]()
Теста се прави 12-14 дни след акта, чак тогава дава резултат.Първоначално написано от juveteam
А за автора не знам какво да кажа. Глупаво хлапе, такова! Като не можа да се сдържаш, защо не ползва презервативи, бе? Защо поне не й даде хапче , преди да минат 3 дни??? Изчакайте да минат 12-14 дни и направете тест, ако е положителен или аборт веднага, защото колкото по-бързо се направи, толкова по-добре, или ще бъдете деца, с дете. Аман.
Да обичаш значи да страдаш!
Как да мисли като е на 14годПървоначално написано от RoSKo0o0
Мацка това не съм го знаел,но ти си момиче и знаеш повечеПървоначално написано от ladykeisy
А и не ми е трябвало до сега...
Все пак направете както ви казва кака ви ladykeisy
омфггБа тва само кат те гледам как пишеш пък си на 14 и ми става лошо. 'Забравих да си извада х*я от п*****а и. Пфф
И колкото да не е оффтопик : Да брат, мноо ясно че има възможност кат забрааш да си вадиш х*я![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Брутален/на сиПървоначално написано от tarlyo
![]()
хЪх...
Малоумници.Щом нямате обща сексуална култура,ще си търпите сега последиците.Как може да разчиташ на уговорки?Ако ставаше само с уговорки,нямаше да има нужда от кондоми.Дано да е бременна.Само така ще се научите да се образовате ,преди да предприемете нещо.Аман от неграмотни,ограничени ,простовати дечица,занимаващи се с неща неподходящи за възрастта им.
АКО ТЕМАТА Е ЕБАВКА:
Много си тъп![]()
Има и още един вариант. Изчислете кога й е била овулацията и смятайте по 2-3 дни преди и след нея, ако си свършил в този период от време в нея, нека си направи тест ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а ако е била преди или след цикъл, не се безпокойте.
Добре де мама му да е*а как иначе искаш да се забременява .Възможно ли е да правиш секс и да задаваш тооолкова тъп въпрос.Свършил си в нея,какво очакваш?Как иначе мислиш ,че се правят бебета,като и свършиш отзад ли?
Простаци!
Мислиш ли че на 14 й е редовен цикъла ? И мислиш ли че знае кога е в овулация, дали изобщо знае кво е тва де.. като гледам май нищо не знаят..Първоначално написано от ladykeisy
Даже не ми се занимава да му давам съвет, те нали са големи вече, правят секс, много разбират, а ся да си трошат главите ...
спокойно, няма начин да е бременна. бебетата ги донасят щъркелите, нали моето момче?
marry me girl, be my fairy to the world, be my very own constellation
Все пак има начин да се изчисли овулацията.Първоначално написано от djipsito
да глътне един ЕСКАПЕЛ и готово![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Тц тц, аз пък мислех, че ти се е зарадвала?Първоначално написано от EMBAZA
![]()
Първоначално написано от ladykeisy
Душа, той забравя да си извади половия инструмент от момичето, мислиш ли че знае що е то овулация и как се изчислява?Иначе това е вариант, да, ама за сексуално образованите
По темата: Голям шанс има да е бременна ама да сте мислили на време. Така е като правите секс с уговорки... С всеки изминал ден все повече започвам да подкрепям тезата, че секса между 12-15 годишна възраст трябва да бъде забранен със закон![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ескапел се пие до 72 часа, в случая са изтекли преди 1 ден.Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
Моли се да не е бременна...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...