.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Помощ!

Помощ!

Здравейте,искам да ви помоля да ми обясните къде точно се намира химена,и най вече защо не мога да се отворя?Първия път опитах с момче,но той не успя да проникне,пробвам,бъркам с пръсти,но не мога никъде да намеря дупка..а не е възможно да съм се родила без вагина,защото имам цикъл...и тампона не мога да си сложа,колко съм чела по темата,гледах картинки,схеми,но нищо...моля ви помогнете ми!

темата не е ебавка

лелееее горката ;( за п1рви п1т чувам такова не6то ... доста сериозно ми зву4и
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ами то май вече нищо не е останало от химена Намира се на входа на влагалището (покрива го)

Ако си бъркаш в ушите, няма да го намериш.
    Момчето не успя ли да влезе?
    Тампон може да си вкараш и ако си девствена.

Re: Помощ!

Цитирай Първоначално написано от GybqTeBavno
    Здравейте,искам да ви помоля да ми обясните къде точно се намира химена,и най вече защо не мога да се отворя?Първия път опитах с момче,но той не успя да проникне,пробвам,бъркам с пръсти,но не мога никъде да намеря дупка..а не е възможно да съм се родила без вагина,защото имам цикъл...и тампона не мога да си сложа,колко съм чела по темата,гледах картинки,схеми,но нищо...моля ви помогнете ми!

темата не е ебавка
    ми може би химена ти е малко по на вътре знам ли? А може и да се е разкъсал вече ако си спортиска.При някой момиче ,когато спортуват се случва .А може би вече си отгорена знам ли !? Все от някой опит момчето ще оспее да те отвори не се притеснявай.
    sleda ot lubovta

С кози крак пробвай

Голям фен Аватара на Emilen
    На колко си години?

Може би вече си отворена но пък викаш че момчето не можал да проникне иди до чичко Гинеколога или пусни тук снимка на вагината си за да дадем по конкретно становище иначе ето снимка на въпросния химен http://kuliahbidan.files.wordpress.c...n_virginal.jpg
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

На 16 съм
    Не мога да пусна снимки,понеже скоро съм регистрирана...ами и аз я гледах тази ^,но не прилича на моята...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ . АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ ААХ
    КАК Е?
    не е спам..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Като не е ебавка, отивай на доктор да ти търси дупката.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Който си вярва, че не е ебавка да ходи на лекар..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Айде бе , айде спрете , като си мислите , че е ебавка НЕ ПИШЕТЕ... няма да влизам по 1000 да гледам момичето дали има др въпрос и да ви чета безмислините тъпи коментари ... лапешка работа

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Като навършиш 12 питай пак

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    ела у маалата ние ке ти намерим/направим дупка
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    Варна
    ей...беше ми много забито ама със тая поста ме разбихте.....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пускай снимки да видим къв е проблема.

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Пускай снимки да видим къв е проблема.
    Бахти перверзника

Пробвай с кран! Бахти извратените хора... Като незнаеш кое какво е занчи НЕ си готова да те отварят.

а бе тва не много забавно, Има момичета, при които хименът трябва да се отвори хирургически, по-добре отиди на гинеколог

Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.

Видове:
    Hymen annularis - пръстеновиден химен — хименалният отвор е разположен почти централно
    Hymen semilunaris - полулунен химен — хименалният отвор лежи по-високо, така че долният ръб на химена е по-високо. Много честа форма.
    Hymen falciformis - сърповиден химен — липсва вентралната част на химена, така че хименалното отвърстие има формата на сърп.
    Hymen fimbriatus - краищата на химена са назъбени. Тази форма на химена има важно практическо значение, тъй като може да даде повод да се допусне неправилно станала дефлорация
    Hymen bifenestratus (septus) - хименът има два отвора, разделени най-често с разположена вертикално преградка
    Hymen cribriformis - решетъчен химен — има множество малки отворчета. Обикновено се налага разсичане на преградата.
    Hymen imperforatus s. atresia hymenalis — атрезия на химена, отворът му липсва. Това е рядко състояние, при което влагалището е затворено към външните полови органи. При първата менструация менструалната кръв не може да се оттече свободно навън и се натрупва във влагалището (на латински: haematocolpos), а в по-тежки случаи и в матката (на латински: haematometra). Това налага оперативното отваряне на химена.
    Обикновено при първия полов акт хименът се разкъсва до основата на едно или няколко места. Когато хименът е много месест (hymen carnosus), той може да затрудни половия акт и при разкъсване да се получи по-силно кръвотечение. Когато е назъбен или широк и ненормално разтеглив, хименът може да не се разкъса при сношението. При първото раждане хименът се разкъсва така, че остават малки висулки (на латински: carunculae hymenales s. myrtiformes).

От задното съединение на малките срамни устни до основата на химена се намира малка ямка, наречена ладийна ямка.

Бягай на лекар.
    Да обичаш значи да страдаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си