.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено

Защо е така?

Исках да си сложа в темата за снимките линк с мои снимки,но ми изписа,че нерегестрирани потребители или наскоро регистрирани не можело да слагат линкове.Предполагам,че на определен брои мнения,това ще се промени,но чудно ми е каква е разликата - например,човек дето пише по-малко ,но хубави мнения по конкретна тема и човек,дето е написал 500 мнения за 2 дена ,но само от рода на да - не ,+1 емот икони или просто цитирал някое мнение?

Ами това го въведоха, защото по едно време имаше доста хора, които тъкмо се бяха регистрирали и пускаха линкове с цел реклама на разни неща, а не вземаха участие във форума! В смисъл имаха по 5 мнения и всички те бяха линкове към други сайтове, разни игри за събиране на точки или пък си правеха реклама на своя форум/сайт и т.н.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Това ми е ясно,но не мисля,че има някаква желязна логика.Нищо не пречи като направи достатъчно мнения да пуска и по един два линка спам....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пречи.

И логиката е, че някой, ако се регне само, за да пуска спам, ще се откаже, като види, че не става. Ако е само за спам, няма да му се пускат там, колкото са изискващите се мнения.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Нали знаеш,че който е решил нищо няма да го спре.Все пак "ключа е за добрите хора" не за крадеца нали?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да, точно пък, ако е само, за да си прави реклама, ще си губи времето да пусне 100 или 200 поста преди това...практиката показва, че тази мярка дава резултат. За това и я има...

Мега фен Аватара на machoka
    До колкото си спомням го направихме да може да се пускат линкове след определен брой ДНИ от регистрацията, а не постове..

само дето вече не си спомням колко точно.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Мерси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си