- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Петък, 13
Суеверни ли сте? Случи ли ви се нещо лошо неска?![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ми един педофил нещо ми подвикна.. ама то тва се случва по принципИначе засега нищо по-особено
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Суеверна съм, но точно в Петък 13 не вярвам и засега нищо не ми се е случило!!![]()
![]()
не съм суеверна и не вярвам в такива неща .. нищо лошо не ми се е случвало днеска ..
Днес ми се случиха хубави работи .. е все пак днес е нашия ден - ден на левичарите![]()
по тротоара имаше само една избита плочка и си беше локва и аз умната баш там стъпих и голям смях падна. Ама не ми пропусна вода, тъй че..Абе не беше лош ден, тичах си спокойно БЕЗ да се пребия
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Честно казано нацяло изключих, че е Петък 13![]()
Голяма работа като е петък 13ти![]()
Не съм суеверна и не вярвам в такива простотии..
Не ми се е случвало нищо лошо..Даже са беше хубав ден
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми по принцип съм горе-долу суеверен, но на мен по принцип петък 13 ми е бил късметлийски ден, днес ми се случиха доста хубави работи , както и една лоша, натъртих си ръката, случват се такива работи![]()
нищо лошо не се случи.Даже петък 13-ти мн ма кефи![]()
![]()
(като дата)
Hollywood Undead Rocks
Ами ако не броим факта, че си изпуснах филма от 14:00 по киното, всичко беше ок (:
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не съм суеверна и нищо лошо не ми се случи днес.
Нищо не ми се случи. По принцип на този ден нищо не ми се случва, само си спомням, че преди 1 година скъсаха с мен, но е било съвпадение..
Не съм суеверна, днес нямаше за какво да се притеснявам още повече, че имах и празник.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Сутринта ми дойде, след обяд ме заболя корема, освн това ме болеше и ухото (явно ми е влязла вода от плажа) и не ми беше добре, затова заспах и се събудих чак 20:30 и сега не ми се спи. Иначе съм суеверна, но не особено.
Прекарах невероятен ден.
Не съм суеверна и не ми се случи нищо лошо, даже може да се каже, че си прекарах един чудесен петък 13-ти.![]()
Абе к'во сте се панирали с тоя петък 13-ти.. ден както всеки друг ;]
На мен винаги ми се случват хубави неща на този ден! Вчера също беше така![]()
Падам си леко суеверен.. Но въпреки това не ми се случи нищо особено,, Ден като ден..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
написаха ми акт пидирасите му и то за глупост
![]()
написаха ми акт пидирасите му и то за глупост
![]()
Аз вечерта на 13-ти се скарах с мойта , ама вече сме ок![]()
![]()