.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Можете ли да си затворите очите за недостатъци..

Хипотетично ви момчета виждате момиче,симпатяга ама изобщо не ви е по вкуса..обаче се запознавате с нея и характера и е супер и ви допада много..но просто не ви допада външния и вид ? Какво правите ? Ако момичето ви харесва и иска нещо повече от приятелство ще тръгнете ли с нея? Заради прекрасния характер ,въпреки ,че не ви харесва как изглежда особено , просто симпатяга,но нищо повече ?

Хипотетично момичета вие попадате в същата ситуация с момче,симпатяга , но не ви харесва ,не е вашия принц .. но пък характера му е прекрасен .. как постъпвате?

Хипотетично абсолютно същото се случва .. момчето или момичето ви харесва,та дори и на външен вид,обаче е около 4-5 години по-малък от вас..

Е? Как ще постъпите ?? Въпреки ,че това са не малки недостатаци,ще си затворите ли очите?Характера ПРЕД въшноста ли е?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Външността е това, което ще ме накара да опознавам едно момиче. Така, че няма как да не се водя 1-во от начина по който изглежда.

Banned Повече от фен
    Невъзможно е да си затвориш очите за външността на даден човек, колкото и прекрасен характер да има.

Еми много ясно, че характера е пред външността. Не мисла, че изпадаме в крайностите, относно външността. Естествено, че ужасно грозен човек би те отблъснал, няма да искаш и да си говорите. Иначе за външност, която не ми е по-вкуса мога да я възприема, дори се случи така. Не съм харесвала такъв тип момче, с руса коса и сини очи, но като го опознах взе, че ми хареса

Това за годините не го разбирам много :Д 4-5 години ? Ако хипотетично аз съм на 16 а тя съвсем хипотетично е на 11-12 .. аз съвсем хипотетично бих я изчакал да стане на поне 15-16 ... за да бъде по лесно просто ... а ако аз съвсем хипотетично съм на 30 а тя е на 24-25 смятам че няма никакъв проблем ... външността ... нека помислим ... всъщност доста често се срещат момичета които много да ме кефят а като питам приятели тази кефи ли те казват не ...ама за 1 път става ...

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Това за годините не го разбирам много :Д 4-5 години ? Ако хипотетично аз съм на 16 а тя съвсем хипотетично е на 11-12 .. аз съвсем хипотетично бих я изчакал да стане на поне 15-16 ... за да бъде по лесно просто ... а ако аз съвсем хипотетично съм на 30 а тя е на 24-25 смятам че няма никакъв проблем ... външността ... нека помислим ... всъщност доста често се срещат момичета които много да ме кефят а като питам приятели тази кефи ли те казват не ...ама за 1 път става ...
    Хипотетично да не си Хипократ

Хващай я ,без да ти пука

"Просто симпатяга, но нищо повече" - ти някаква божествена красавица ли искаш? Целият ти проблем е, че си следваш идеала и си се забил в някакви граници за определен тип момиче. ТваЙ.

Важно ми е да имам за какво да си приказвам с човека отсреща, важно ми е да се прехласвам, докато ми говори и да ми е забавно с него. Отдавна спрях да търся принцове и да се впечатлявам толкова от външния вид. Естествено, няма да хвана някой сополив смотльо, който и представа си няма от лична хигиена, как да се облича и как да се държи сред хора, но няма и да се впечатля от първия напудрен красавец, който ми се изпречи пред погледа.

Колкото до въпроса с годините - 1-2-3 години даже бих преглътнала, ама 4-5 и нагоре... Трябва да съм ПОНЕ на 35, че да тръгна с някого, който е с толкова по-малък от мен.

Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Хващай я ,без да ти пука
    Яж си чипса и си трай, мистър Фаренхай(т)

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    "Просто симпатяга, но нищо повече" - ти някаква божествена красавица ли искаш? Целият ти проблем е, че си следваш идеала и си се забил в някакви граници за определен тип момиче. ТваЙ.

Важно ми е да имам за какво да си приказвам с човека отсреща, важно ми е да се прехласвам, докато ми говори и да ми е забавно с него. Отдавна спрях да търся принцове и да се впечатлявам толкова от външния вид. Естествено, няма да хвана някой сополив смотльо, който и представа си няма от лична хигиена, как да се облича и как да се държи сред хора, но няма и да се впечатля от първия напудрен красавец, който ми се изпречи пред погледа.

Колкото до въпроса с годините - 1-2-3 години даже бих преглътнала, ама 4-5 и нагоре... Трябва да съм ПОНЕ на 35, че да тръгна с някого, който е с толкова по-малък от мен.
    Първо,няма да я "хващам" за пича по горе,защото аз питам попринцип,не че аз имам тоя проблем,стана ми интерестно,второ Мармаладке виждаш ми се свестна,ама си голям хейтар и някой път без да разбираш за кво става дума пак почваш да се заяждаш с хората.

С грешно впечатление си останал, просто така си пиша/говоря.

Град
    София
    Ако сме станали до някаква степен приятели, голяма част от недостатъците и ще са се изгубили някъде из времето. Това вече не е момиче, което виждаш за първи път и си казваш "става" или "не става". От там нататък обаче зависи и от друго ... ако ме привлича, какво значение има, че не е брюнетка със зелени очи(примерно). Друг е въпроса, че ако е толкова грозна че да ме е срам да се покажа с нея, няма как да се влюбя. :>
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Фен
    Град
    sofia
    Доста е гадно но засъжеление не мога ...незнам защо но ...

Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Ако сме станали до някаква степен приятели, голяма част от недостатъците и ще са се изгубили някъде из времето. Това вече не е момиче, което виждаш за първи път и си казваш "става" или "не става". От там нататък обаче зависи и от друго ... ако ме привлича, какво значение има, че не е брюнетка със зелени очи(примерно). Друг е въпроса, че ако е толкова грозна че да ме е срам да се покажа с нея, няма как да се влюбя. :>
    Невъзмутимия, все търся подходящ момент да те питам... от кога стана модерно и момчетата да си снимат очите, бе!?

Само недей да ми се възмущаваш!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Невъзмутимия, все търся подходящ момент да те питам... от кога стана модерно и момчетата да си снимат очите, бе!?

'Що реши, че се правя на модерен? Нямах какво да си сложа за аватар и си снимах окото.

'Що реши, че се правя на модерен? Нямах какво да си сложа за аватар и си снимах окото.
    Добре, добре. Не съм искала да те засегна, мило дете

Град
    София

Добре, добре. Не съм искала да те засегна, мило дете
    Трудно ще ме засегнеш с нещо, все пак съм невъзмутим.

P.S.: Извинявам се на автора за offtopic-а.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ако за мен е симпатичен,може би би се получило нешо,ама примерно ако друугите го смятат за симпатяга,а на мен не ми е-не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако не ми харесва на външен вид и най-прекрасният човек на света да е, няма да стане. Ако е симпатичен - това е достатъчно. А ако е с 4-5 години по-малък от мен ще го взема за брат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    хипотетично погледнато ако е с перфектно тяло, хич нема да се замисля къв и е характера. Обаче ако е обратното хипотетично хич нема да се запознаем.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

На мен хорските недостатъци не ми пречат за да си говоря с даден човек...

Град
    in the reality : )

Re: Можете ли да си затворите очите за недостатъци..

Хипотетично момичета вие попадате в същата ситуация с момче,симпатяга , но не ви харесва ,не е вашия принц .. но пък характера му е прекрасен .. как постъпвате? Характерът прави човека, тъй че ако е супер по характер и е симпатичен 100 % ще си падна по него. Всъщност повечето ми приятели не са били перфектни, ама не е задължително да е модел.

Хипотетично абсолютно същото се случва .. момчето или момичето ви харесва,та дори и на външен вид,обаче е около 4-5 години по-малък от вас..
    Аз съм на 15, тъй че това означава, че той трябва да е на 10. В моя случай това просто няма как да стане.

Е? Как ще постъпите ?? Въпреки ,че това са не малки недостатаци,ще си затворите ли очите?Характера ПРЕД въшноста ли е?

Абсолютно всеки забелязва първо външния вид, обаче впоследствие мнението ти за човека се променя според държанието му. Характерът не е пред външността, но я прави по-"розова".
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си