.

Виж резултатите на анкетата: В кого е вината?

Гласували
125. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • В момичетата

37 29,60%
  • В момчетата

27 21,60%
  • В двете страни

61 48,80%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: Вина

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    В момичетата

Град
    Филибелиец
    9 на 9 ....много странно

Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    9 на 9 ....много странно
    вече е 10 на 9
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    Пловдив

Re: Вина

Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    Абе тука чета разни теми за аналния секс,разни мнения и ми хрумна следното:
    "Според вас,кой има вина за това да стане гаф(момичето да се изпусне) след аналния - момичето или момчето?"

Момчетата!
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от mirchetu
    Толкова истории има как момчетата го правят умишлено, че вече и име си има процедурата - розов чорап.
    кАжи ми защо ми пука за чорапа...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Не се газирай мацко, Ъпсурт са виновни*.

*за справка парчето "Искам твойто тяло".

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ^Не се газирай мацко, Ъпсурт са виновни*.

*за справка парчето "Искам твойто тяло".
    Колега...Не ме занимавай с глупости бе

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    зависи от обстоятелствата. момчето ако износили. понякога от двете страни но ако не е изнасилване вината е в момичето все пак тя е позволила

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Значи ..

1) От жената се изисква много повече когато става дума за анален секс. А мъжете в повечето случаи не поемат никаква отговорност , само си чукат колкото им е кеф.

2) Само си вкарвате някаква вина тука, като че ли не са ви достатъчно "проблемите" та и съвестта да ви съди за едната простотия (аналният секс и гафовете).

3) Никой май не е коментирал вариантите жена да чука мъж с дилдо или хомосекса.
    Ама тук става дума за едно ограничено общество (ограничено го приемайте и в двете му значения)
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    хаха мн ясно че в момичето ако не е си е напрайла клизма!!!Която е задалжителна.Защо да са и двамата???Когато момичето се е очистило отзад момчето колкото и да го ръга няма какво да стане защото е чиста!!!

И всички вие , които коментирате правилили сте анален секс , за да знаете в кого е вината , а чак и спорите :Д :Д

По темата : Момичетата са виновни .. толкова ли е трудно да си направиш клизмата и се кефи след т'ва ....

... хахахааахаха бре преди 3-4 дена чета заглавието на темата "вина" и си мисля за вина --- вино (алкохол и си викам тея модераторите ще я преместат) днеска гледам пак тука, цъкам то за вина (кой е виновен ) оо0о колко съм прост

по темата: вината е в двамата, добре ще е момичето да земе да се изсере преди секса, щото колкото и бавно да й го вкарваш, на нея ако са й пълни червата няма значение вината може и да е в момчето, защото е груб ... кръста се да не земе верно някой път да земе да ми се изпусне на оная работа ,,, леле добре че е момиче иначе да съм й хвърлил един добър бой, след добрия секс (простете ме за дългия пост) : )))

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Толкова истории има как момчетата го правят умишлено, че вече и име си има процедурата - розов чорап.

Гадняри!!!
    Мацето96,да не са ти го правили бе?Посирала ли си се

А иначе по темата в повечето случаи момичетата са виновни!!!
    Вива канари...!!

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от Maceto96

Гадняри!!!
    Мацето96,да не са ти го правили бе?Посирала ли си се

А иначе по темата в повечето случаи момичетата са виновни!!!

... разби ме .... кво само ебавате момичето бе ... явно е пробвала, за да коментира, сега дали се е насирала ,,, ще си замълча

Град
    Пловдив
    Оффф,ужасни сте!
    Fashion and Styling

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Колкото е мъжка вината, толкова е и женска ! Секса е за двама ! Виновните там са и двамата ![/quote] ++
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от christina98877
    И всички вие , които коментирате правилили сте анален секс , за да знаете в кого е вината , а чак и спорите :Д :Д

По темата : Момичетата са виновни .. толкова ли е трудно да си направиш клизмата и се кефи след т'ва ....
    Тъка е съдя по себе си..като спазвам хигиена никога съм нямала проблеми и правя около от година и то много често..имало е и 4-5 дни подред да правя и никога не съм имала проблеми.Изопщо не казвайте че зависи от момчето защото моя приятел го е вкарвал мн бързо и никога е нямало нищо колкото и да е бил бурен секса.Като се прави клизма се прави няколко пъти докато водата не стане чиста!!!Тогава си сигорен че нямаш нищо и каквото и да ти вкарат няма как да се изпуснеш!!!

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от christina98877

Тъка е съдя по себе си..като спазвам хигиена никога съм нямала проблеми и правя около от година и то много често..имало е и 4-5 дни подред да правя и никога не съм имала проблеми.Изопщо не казвайте че зависи от момчето защото моя приятел го е вкарвал мн бързо и никога е нямало нищо колкото и да е бил бурен секса.Като се прави клизма се прави няколко пъти докато водата не стане чиста!!!Тогава си сигорен че нямаш нищо и каквото и да ти вкарат няма как да се изпуснеш!!!

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Колкото е мъжка вината, толкова е и женска ! Секса е за двама ! Виновните там са и двамата !
    ++[/quote]

Пулни глупости ти правиш ли анален и изпускала ли си се когато си си правила преди това клизма???Много хора пишат без да знаят,и без да са сигорни!!!Няма как да си се очистил напълно и след 2 часа кат праиш да се изпуснеш...!Стига сте писали глупости,или поне ако спорите за нещо,на вас да ви се е случило да се изпуснете!

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Колкото е мъжка вината, толкова е и женска ! Секса е за двама ! Виновните там са и двамата !
    ++
    Пулни глупости ти правиш ли анален и изпускала ли си се когато си си правила преди това клизма???Много хора пишат без да знаят,и без да са сигорни!!!Няма как да си се очистил напълно и след 2 часа кат праиш да се изпуснеш...!Стига сте писали глупости,или поне ако спорите за нещо,на вас да ви се е случило да се изпуснете![/quote]

Ти май си се изпускала а?Ама що ли ми струва,че се праиш само на момиче?!Някак си момиче да защитава така момчетата не ми се връзва!Пък и в стила на писане на някои твои мнения има разлики - големи.Не ми се търси сега ама като попадна пак ще ти линкна!Или пишете момче и момиче от ника!
    Вива канари...!!

Град
    Ловеч/В.Търново
    KokoDjambo хАХА туй е най голямата глупост коят съм чувала,що си мислиш че защитавам момчетата ???Просто казвам както е!Що ти как мислиш?Че мъжета имат вина за нещо ли?И най-важното е че го казвам от страната на човек който прави анален секс често!!!И кво искаш да кажеш за мненията че съм момче ли ?хахаххх мн грешиш!

Отностно това дали сам се изпускала казах че не съм никога!Затва си казвам и мнението,изопщо не защитавам никого.Ти праиш ли анален секс ???Явно ти си се изпускала щот като гледам много знайш а!!!?

Град
    Пловдив
    Аз мисля,че ако правиш клизма значи трябва аналния секс ,тоест,не ей така да си я правиш когато ти скимне.Четох някъде ,че колкото е полезна толкоз и вредна може да е.
    А относно изпускането мисля,че все пак е нормално да се случи и то например ако момчето е по грубо и ако е момичето пък е пило.
    Fashion and Styling

Град
    Пловдив
    Аз не съм се изпускала ,но мисля,че момчетата имат вина.

Супер фен Аватара на Amateur
    Princessani мацката се изказа много правилно!!!! {} :*

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Вина

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Според мен и двамата.Момиче преди секс трябва да ходи до тоалетна,а също има и правене на клизма.А момчето по време на секс трябва да го вади по бавничко и да не я напъва толкова много.
    Определено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си