9 на 9 ....много странно
вече е 10 на 9Първоначално написано от miroandonow
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Първоначално написано от miroandonow
Момчетата!
Fashion and Styling
кАжи ми защо ми пука за чорапа...Първоначално написано от mirchetu
![]()
^Не се газирай мацко, Ъпсурт са виновни*.
*за справка парчето "Искам твойто тяло".
Колега...Не ме занимавай с глупости беПървоначално написано от DarkTemplar
зависи от обстоятелствата. момчето ако износили. понякога от двете страни но ако не е изнасилване вината е в момичето все пак тя е позволила![]()
Значи ..
1) От жената се изисква много повече когато става дума за анален секс. А мъжете в повечето случаи не поемат никаква отговорност , само си чукат колкото им е кеф.
2) Само си вкарвате някаква вина тука, като че ли не са ви достатъчно "проблемите" та и съвестта да ви съди за едната простотия (аналният секс и гафовете).
3) Никой май не е коментирал вариантите жена да чука мъж с дилдо или хомосекса.
Ама тук става дума за едно ограничено общество (ограничено го приемайте и в двете му значения)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хаха мн ясно че в момичето ако не е си е напрайла клизма!!!Която е задалжителна.Защо да са и двамата???Когато момичето се е очистило отзад момчето колкото и да го ръга няма какво да стане защото е чиста!!!
И всички вие , които коментирате правилили сте анален секс , за да знаете в кого е вината , а чак и спорите :Д :Д
По темата : Момичетата са виновни .. толкова ли е трудно да си направиш клизмата и се кефи след т'ва ....
... хахахааахаха бре преди 3-4 дена чета заглавието на темата "вина" и си мисля за вина --- вино (алкохол и си викам тея модераторите ще я преместат) днеска гледам пак тука, цъкам то за вина (кой е виновен )![]()
![]()
![]()
оо0о колко съм прост
![]()
по темата: вината е в двамата, добре ще е момичето да земе да се изсере преди секса, щото колкото и бавно да й го вкарваш, на нея ако са й пълни червата няма значениевината може и да е в момчето, защото е груб ... кръста се да не земе верно някой път да земе да ми се изпусне на оная работа ,,, леле добре че е момиче иначе да съм й хвърлил един добър бой, след добрия секс
![]()
![]()
(простете ме за дългия пост) : )))
Мацето96,да не са ти го правили бе?Посирала ли си сеПървоначално написано от Maceto96
![]()
![]()
А иначе по темата в повечето случаи момичетата са виновни!!!
Вива канари...!!
Първоначално написано от KokoDjambo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... разби ме
![]()
![]()
![]()
.... кво само ебавате момичето бе ... явно е пробвала, за да коментира, сега дали се е насирала
,,, ще си замълча
![]()
Оффф,ужасни сте!
Fashion and Styling
Колкото е мъжка вината, толкова е и женска ! Секса е за двама ! Виновните там са и двамата ![/quote] ++
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тъка е съдя по себе си..като спазвам хигиена никога съм нямала проблеми и правя около от година и то много често..имало е и 4-5 дни подред да правя и никога не съм имала проблеми.Изопщо не казвайте че зависи от момчето защото моя приятел го е вкарвал мн бързо и никога е нямало нищо колкото и да е бил бурен секса.Като се прави клизма се прави няколко пъти докато водата не стане чиста!!!Тогава си сигорен че нямаш нищо и каквото и да ти вкарат няма как да се изпуснеш!!!Първоначално написано от christina98877
Тъка е съдя по себе си..като спазвам хигиена никога съм нямала проблеми и правя около от година и то много често..имало е и 4-5 дни подред да правя и никога не съм имала проблеми.Изопщо не казвайте че зависи от момчето защото моя приятел го е вкарвал мн бързо и никога е нямало нищо колкото и да е бил бурен секса.Като се прави клизма се прави няколко пъти докато водата не стане чиста!!!Тогава си сигорен че нямаш нищо и каквото и да ти вкарат няма как да се изпуснеш!!!Първоначално написано от christina98877
++[/quote]Първоначално написано от tanch3t093
Пулни глупости ти правиш ли анален и изпускала ли си се когато си си правила преди това клизма???Много хора пишат без да знаят,и без да са сигорни!!!Няма как да си се очистил напълно и след 2 часа кат праиш да се изпуснеш...!Стига сте писали глупости,или поне ако спорите за нещо,на вас да ви се е случило да се изпуснете!
Пулни глупости ти правиш ли анален и изпускала ли си се когато си си правила преди това клизма???Много хора пишат без да знаят,и без да са сигорни!!!Няма как да си се очистил напълно и след 2 часа кат праиш да се изпуснеш...!Стига сте писали глупости,или поне ако спорите за нещо,на вас да ви се е случило да се изпуснете![/quote]Първоначално написано от kiki1991
Ти май си се изпускала а?Ама що ли ми струва,че се праиш само на момиче?!Някак си момиче да защитава така момчетата не ми се връзва!Пък и в стила на писане на някои твои мнения има разлики - големи.Не ми се търси сега ама като попадна пак ще ти линкна!Или пишете момче и момиче от ника!
Вива канари...!!
KokoDjambo хАХА туй е най голямата глупост коят съм чувала,що си мислиш че защитавам момчетата ???Просто казвам както е!Що ти как мислиш?Че мъжета имат вина за нещо ли?И най-важното е че го казвам от страната на човек който прави анален секс често!!!И кво искаш да кажеш за мненията че съм момче ли ?хахаххх мн грешиш!
Отностно това дали сам се изпускала казах че не съм никога!Затва си казвам и мнението,изопщо не защитавам никого.Ти праиш ли анален секс ???Явно ти си се изпускала щот като гледам много знайш а!!!?
Аз мисля,че ако правиш клизма значи трябва аналния секс ,тоест,не ей така да си я правиш когато ти скимне.Четох някъде ,че колкото е полезна толкоз и вредна може да е.
А относно изпускането мисля,че все пак е нормално да се случи и то например ако момчето е по грубо и ако е момичето пък е пило.
Fashion and Styling
Аз не съм се изпускала ,но мисля,че момчетата имат вина.
Princessani мацката се изказа много правилно!!!! {} :*
Определено.Първоначално написано от Princessani