.

Виж резултатите на анкетата: В кого е вината?

Гласували
125. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • В момичетата

37 29,60%
  • В момчетата

27 21,60%
  • В двете страни

61 48,80%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: Вина

Град
    Филибелиец

Вина

Абе тука чета разни теми за аналния секс,разни мнения и ми хрумна следното:
    "Според вас,кой има вина за това да стане гаф(момичето да се изпусне) след аналния - момичето или момчето?"

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Представи си >>> Седим 2мата един срещу друг Вадя си онази работа и ти пикая върху дрехите ... кой е виновен , че си мокър ? ти или аз ?

Съжалявам за бруталния пример. Нищо лично към автора на темата , просто пример

Re: Вина

Според мен и двамата.Момиче преди секс трябва да ходи до тоалетна,а също има и правене на клизма.А момчето по време на секс трябва да го вади по бавничко и да не я напъва толкова много.
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Зависи от гледната точка... За момичето- момчето е виновно, защото е простак, не е внимателен и защото не знае какво прави! А за момчето - момичето е виновно, защото е мърла, защото не се е погрижила за себе си преди това и защото не знае какво прави!

Град
    Филибелиец
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    Тази тема е нещо подобно на предната ти Какво стана тогава,нали приятелката ти много я болеше? А сега май се е изпуснала...
    Браво,темата кефи
    Ам не съм казвал,че я боли,а че просто и е кофти сядането.А за изпускането,бившата се изпусна.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Не съм се изпускала след анален и дано не се изпускам,но нз защо ми се струва,че момчето ще е виновно.

И двамата са виновни - ама НАПЪЛНО. Щото дали ще го направят зависи и от двамата, така че недейте ми прехвърля вина "на момчето", сякаш путката си няма мозък. На мене ми се случи веднъж една и през оная си работа да издаде гаден звук, от тогава спрях да я ближа, кофти. Не знам кво ще стане ако и ми пръдне докато я пляскам отзад. Нещо, което - както повечето неща, завият и от двамата които участват.

Супер фен Аватара на Shia
    Аз като нр мога да контролирам сама аналния си мускул и след като съм почистена на няколко пъти-вината няма да е в мен,а в неговата прецизност в работата.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Представи си >>> Седим 2мата един срещу друг Вадя си онази работа и ти пикая върху дрехите ... кой е виновен , че си мокър ? ти или аз ?
    ХАХАХАХА

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Някои го правят умишлено момичето да се изпусне.
    Ако е с тебе,директно 2 юмрукa в бъбреците и ща източа (;

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Момчетата.
    Неможе без тая 96' която вече е пробвала всичко и има опит повече от каките и батковците тука

Брех тоз форум
    Can It All Be So Simple ?

Maceto96 написа:
    Момчетата.
    Неможе без тая 96' която вече е пробвала всичко и има опит повече от каките и батковците тука
    м как..;дд сигорно съм назад с модата щом още не съм правила анален ;дд...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    ХАХАХАХА

Някои го правят умишлено момичето да се изпусне.
    Ако е с тебе,директно 2 юмрукa в бъбреците и ща източа (;
    Нямаше по-дебилско изказване ....

Не правя анален, тъй че не ме интересува кой е виновен и кой не.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Момчетата имат 2/3 от вината.Някои го правят умишлено момичето да се изпусне.
    И според теб какво целят, много ли им е хубаво да плуват в..... както и да е.
    И двамата са виновни- момичето може поне през тоалетната да мине, НАЙ-МАЛКО, а момчето може по-бавно да го вкарва и изкарва...
    Какво целят ли?Ами много просто - целта им е момичето да бъде унижено!
    Теб унижавали ли са те?

по темАТА момичетата разбира се
    Badabumbaaa

Цитирай Първоначално написано от miminko
    И според теб какво целят, много ли им е хубаво да плуват в..... както и да е.
    И двамата са виновни- момичето може поне през тоалетната да мине, НАЙ-МАЛКО, а момчето може по-бавно да го вкарва и изкарва...
    Какво целят ли?Ами много просто - целта им е момичето да бъде унижено!
    Ми ти още си давай гъза на произволни индивиди пък после говориш глупости...
    Колкото е мъжка вината, толкова е и женска ! Секса е за двама ! Виновните там са и двамата !

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Не мога да разбера какво толкоз се нападате едни други.Кажете си мнението и готово...бати коментаторите и критиците!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Може би и в двамата.
    Подкрепям.

Никой не е виновен, трябва и 2мата да внимават, особено мъжа, жената само трябва да се изчисти... трябва да се изкарва бавно и да се вкарва по същия начин, че да няма пица...

Град
    in the reality : )
    Че кой иска да му се изсерат на оная работа? Виждам, че познаваш всякви психопати. Иначе помпат ли те докато не се изпуснеш или ти си го правиш нарочно?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от mirchetu
    Толкова истории има как момчетата го правят умишлено, че вече и име си има процедурата - розов чорап.
    Това даже и да го знаех не бих го споделил.Явно доста си е интересувала по темата

Ако момичето си е направило клизма преди това... не виждам начин да стане гаф. Независимо колко бързо й го изкарва и колко грубо й го вкарва. Само как звучи...
    Затова мисля, че зависи повече от момичето. Дали се е подготвила достатъчно добре.

Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Ако момичето си е направило клизма преди това... не виждам начин да стане гаф. Независимо колко бързо й го изкарва и колко грубо й го вкарва. Само как звучи...
    Права си! Пък и то спецялно на мене не ми е кеф да и го вадя и да и го вкарвам леееека-полееееека все 1 че ще я счупя (; От момата зависи.

Град
    Филибелиец
    Май трябваше да е анкета още в самото начало...?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    каквото и да стане по време на секс, вина имат, малко или много, всички участници (може да са повече от 2ма )... аз така го мисля :P

Съжалявам за бруталния пример. Нищо лично към автора на темата , просто пример
    Той си е виновен ,бе !!
    Защо не си се е*ете в правилната дупка вместо да умувате кой за какво бил виновен ?

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Повече от фен Аватара на LDto
    Ами според мен и двамата .... едно мнение ме подразни добре де .... 2 са тъй сега тва за звука през п*****а е вакум и няма срамно в тва вие кат пърдите кат свине и се оригвате по тази логика нетрябва даже да ви целуваме или пък Секс ....

правила съм 3 пъти анален не съм имала гафове,но ме болеше и от тогава аналния ми е пък нали си имам п*ка за кво да съ пълня дупета с излишни неща .... от там излиза не влиза глоба рядко щастие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си