- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Навици
Дъвча си долната устна до кръв , като влезна в банята абсолютно винаги се заключвам (просто така съм свикнала) , и си ям кожичките по пръстите ,не мога да си легна и да заспя спокойно ,ако не съм си изчистила ушите с клечка за уши.. и непрестанно ''друсам'' десния ми крак ..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от BlindedAngel
И аз и аз.Ама не съм самовлюбена просто по новик ;D . Иначе имам навика когато седна и си скръстя краката да започна да си ги клатя.Или пък си махам кожичките на ноктите и.т.н.Абе много са
.
Хора много , Човеци малко !
Дъвча си долната устна до кръв , като влезна в банята абсолютно винаги се заключвам (просто така съм свикнала) , и си ям кожичките по пръстите
и аз съм така .. не мога да гледам телевизия иначеПървоначално написано от destructionnn
![]()
![]()
Егаааси.....Първоначално написано от Djuff
![]()
![]()
Маниачка съм на тема - КОСА.
Постоянно се старая да е перфектна и ако има как - да не стърчии, да не е рошаваа.Абе наблюдавам я нон-стоп.Все пред огледалото се въртя, заради нея.![]()
И аз си ям бузите отвътре.
И аз се оглеждам във ветрините, в колите.Минах веднъж покрай една банка с по-тъмни огледални стъкла, но все пак се виждаха хората отвътре и аз си се оглеееждам,после се втренчвам вътре и виждам, че ме гледат едно странно.![]()
Винаги ходя бързо, когато съм сама.А понякога, когато не съм на кеф и искам да си ходя бавно .. не се усещам и пак забързвам.![]()
Когато съм си легнала вече, винаги си премятам косата назад.Ако реча да се обърна на някъде - пак същото.И в съня си го правя.Смятай.![]()
Имам и още, но сега не се сещам.![]()
Big or small, lies are lies!
Мдаам.. забравих и аз да напиша товаПървоначално написано от Djuff
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Гриза си ноктите.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
много много![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
приятно разхвърлена стая и ме помръзва да е подредя.Ако реша мога изчистя цялата къщта.
и не си дигам чините след яде
![]()
Имам да си пукам рамото, правя го навсякъде! просто си извъртам ръката и то си щрака...![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Протоо да не почвам .... Значии :
1.гриза си ноктите (понякога дори несъзнателно) , наште непрекъснато ми се карат , ама са кво да напраа ... Опитах се да спра и резултата беше,че успях само за една седмица да не ги гриза и след тва паккк ... ам то може и до нерви да ее , нз ..
2. Имам вреден навик да си въртя кичур коса около пръста... И него съм се опитвала да го спирам .. Ама интересното е ,че през зимата и пролетта не си въртя косата ,а през лятото не мога да спра простооо ...
3.Непрекъсннато се оглеждам във витрини и огледала(не съм самовлюбена ,но простоо .. навик .. ) ... най-вече като тръгвам да излизам някъде навън и решавам,че ще слезна с асансьора,само защото в него има огледало и после не мога да излезна (а живея само на 2 етаж)
4. А понякога толкова мноо се обърквам и си оплитам езика , че този на който говоря или ме гледа странно и се мъчи да ме разбере или се смее някво![]()
5.Ии непрекъснато се чепотя ии не мога просто на едно място да седя .... :d
Ии май са тва .. може и още да има ама са не се сещамм ..
П.П-Имайте впредвид,че принципно съм перфекциионистка и едвам си се търпя с тея навиции ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
мноо нервни хора има ве
за кво толкоз се нервите, че чак навици ви се раждат от тея нерви![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
В кого да се вричам и приятел да наричам.
ДА!И то много...да си ям кожичките, никтите, устните, отвътре самата уста
![]()
![]()
Да си въртя косата, броя си крачките непрекъснато...
също да не стъпвам на чертите на плочките или да вървя по стъпките на някой...МНОГО ОБИЧАМ![]()
И може би най-голямия...пушенето...'спирал ' съм ги поне 4-5 пъти в последните месеци.
oooo ии аз съм таккаПървоначално написано от SummerDream
![]()
![]()
оглеждам се във всичко което могасъщо както казаха по горе ".Ии непрекъснато се чепотя ии не мога просто на едно място да седя .... :d" ии аз съм същата
![]()
![]()
awerw♥
оо това е моето мнение бе хорааа йее някои си го е сложил на профилаааааааааааааааПървоначално написано от darsit0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КАКВА ГОРДОСТ
ЧУВСТВАМ СЕ ПОЛАСКАНА
МЕРСИ МЕРСИ МЕРСИ ОЩЕ 12 МЕРСИ ПОКЛОН![]()
ДАРСИТОО![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурен съм че имам и гласувах с "да"... в момента обаче не се сещам за нищо.
1.Винаги забравям да загася лампата в банята.
2.След като се изкъпя оставям мократа кърпа на леглото.
3.Оглеждам се постоянно![]()
4.Не си оправям леглото.
5.Пипам се по косата особено като съм я изправила![]()
6.Много забравям![]()
Има и още но не се сещамкато се сетя ще пиша пак
![]()
Да си трупам дрехите. Примерно обличам сутринта за магазина един анцунг, а нощницата я мткам на леглото. Следобед излизам на кафе, анцунга го мяткам на стола. Връщам се от кафето и се оправям за работа, мятам дрехите върху стола. И така става едн акупчинка за един ден дето е ужас. Тва от малка го правя... много лошо всяка сутрин прибирам и целия ден пак същата...
Гриза си ноктите, хапя си долната устна, чеша си носа, оглеждам се по витрине и огледалата по улицата...
-и аз се оглеждам постояно във всичко което ме отразява навън стъкла и витрини![]()
-дъвча си химикалката в у-ще в часа без да го усещам. част от нея сам изяла вече![]()
-понякога нз кво правя н о не се сдържам ии ..![]()
- винаги закъснявам
- гризенето на на ноктите и аз го права понякога
-
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
1/Почти винаги оставям вратата отворена.
2/Закъснявам.
3/ Не спирам да ям, когато съм нервна.
преди си чоплих горната устна ама сега като се замисля не съм го правила от многооо време...Ибахтии гордея се със себе си![]()
![]()
иначе съм адски разхвърляна,не знам дали има по разхвърляна стая от мойта..като реша да я подреда след 1 ден пак е кочина....ии мн ме мързи понякога![]()
А относно оглеждането в коли,огледала,витрини,проз рци и пр. тва за мен не е вреден навикправя го постоянно
![]()