- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рожден ден!
След около месец имам рожден ден.Последните 2 години наще нямаха достатъчно пари,а миналата година бях и 7ми клас и изобщо нищо не се получи.Сега обаче ставам на кръглите 15 години,освен тва наще са ми обещали пари като за 3 рожденни дни,така че от сега го мисля...Та аз съм се спрял на 2 варианта.Единият е заведение,а другият да се наеме някакъв апартамент и там да празнувам...Естествено има и някои проблеми...Проблема със заведението е,че освен ако не е някоя пропаднала кръчма няма да ни дадат да пием(въпреки,че ще има и пълнолетни(в един ресторант ми отказаха алкохол,въпреки че бях с родителите ми(май вече навсякъде е така)))другият проблем е,че сигурно няма да ни дадат много да танцуваме и да се веселим,за да не пречим на другите присъстващи и ще стане като некво заседание само с ядене
Проблема пък на апартамента е,че по София са някви бастословни суми,освен това не знам как ще си осигурим музиката...Моля,ако може някой да ми отговори на въпросите и,ако има някво друго предложение да сподели
А също и да каже,ако знае някой кръчма дето се правят Р-Дта и дават да се пие(ако може да е около центъра,смисъл може не точно в центъра,но да не е в Горубляне или Надежда да речем)
Така... не съм от София и затова не мога да ти кажа заведения и кръчми...
но другото, което искам да ти кажа е... ако във вас не може, питай в някой от приятелите ти, които са поканени... ако е свободно, защо да не го отпразнувате в тях...
...ок, не си празнувал предишните си два рождени дни и сега ще има повече парички... нормално е да искаш да е перфектният рожден ден... но те съветвам да не се разпускаш много... защото най-много да остане после доста храна... по-добре си купи нещо за себе си с останалата част от паричките... отколкото да ги даваш за храна и напитки... вземи достатъчно, не прекалено... а и ако има танци се забравя храната...
Надявам се, че съм ти била поне малко полезна... ако има нещо друго, питай!![]()
В нас няма да стане,иначе знам,че е такаМиналият път,когато направих купон в нас с алкохол и музика,хем бяхме 7 човека на кръст(сега ще сме около 10-15)иии като се развилняха всичко стана мазало...Даже 1 повърна на пода и познай после как пиян съм чистил целия апартамент...В някой приятел дори не мисля да моля,щото ако стане като купона у нас(а сега ще е по-мащабно),няма да остане здрав мебел и после най-малкото-вече няма да сме приятели
Тва с купон в нас съм го премислил и не става...Въпреки,че апартамента е 140 квадрата дори за 10 човека е малко...В нас има климатици,плазми като нищо ще ми излезе 10х по-скъпо отколкото в заведение...Тва е един от многото проблеми...Миналият път хем го правихме в 2 часа следобед и дойдоха да ни викат,сега ако надуем музиката в 10 вечера ще викнат полиция тия от блока и ще ни напраят мазало...
... ами ограничаването на алкохола му е майката в такъв случай...
... то вие май не се събирате, за да се веселите, ами да си гледате един друг сеира...
значи наистина единствения вариант, който остава е да си наемете апартамент за 1-2 дена и това е...
Определено не се събираме,за да се напием,но не върви рожден ден,без да повдигнеш настроението с някоя чашка бира и после някой като иска още е тъпо да му кажеш,сори пич ама няя се напиваме...не мислиш ли...
... еми то по друг начин няма как, поне така като обясняваш...
ок пийте колкото искате, ама като се знаете, че нямате тренинг и не можете да държите на алкохол защо сте тръгнали да пиете?...
Еми пием,щото е рожден ден ?Не всички нямат тренинг.Аз например си знам мярката и много рядко повръщамНие сега не мислим да се напиваме като свине,а просто да си пийнем за настроение.Това не означава,че някой да речем няма да счупи нещо по невнимание,все пак ще сме 10 човека най-малко...това не е големият проблем.Проблемът за в нас е музиката...Иначе,ако си наемем някой апартамент или зала,дето се правят рожденни дни няма да е така...но 1во нз откъде ще си вземем музиката и 2ро са много скъпи...За това най-много съм се спрял на заведение...
... ти сам каза, че на заведение ще е ядене и пиене... няма танци, няма веселба... много често и музиката не можеш да си избереш... алкохол не се знае дали ще ви дадат...
потърси някъде както каза като зала, по-евтина все някъде трябва да има...
а за музиката... мисля, че може да си я осигурите... един да донесе лаптоп, друг тонколони и е готова работата...![]()
За заведенията ако ви пуснат ще е до 22:30ч. и то без алкохол,навсякъде са затегнали нещата и не пускат,а за апартамнета нямам си на идея кво да правите.