- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Навици
Имате ли лоши навици? И ако имате какви? (извинявам се,ако вече има такава тема)
Аз имам лошия навик да си пм кожичките на пръстите!!![]()
![]()
имам разбира се! Единия е да си хапя устните до кръъъв или просто да ги 'чопля' (изключително много мразя тая дума) другия е да си ям/чопля (:@) кожичките на ноките. Наще много ми се дразнят, особено брат ми. Като почне да ми се кара за пръстите. Пфф
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да. Хвърлям си нещата, където падне. Имам навика да цапам без да чистя. Също така си човъркам зъбите с нокти.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Оф и аз си хапя долната устна, много разхвърлям, постоянно си бутам косата, а понякой път се оплитам като говоря, спирам и започвам наново.
![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Не знам дали е лош или добър навик, но винаги когато гледам телевизия трябва да ям нещо![]()
Много, страшно много саНаскоро преоткрих и нов-постоянно се запам по витрини/стъкла на коли и т.н -.-
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Оооо и аз когато говоря с някога и се притесня си оплитам думите и китките започвт да ми се потят.Първоначално написано от vampirelady5
![]()
разхвърлям си дрехитецялата стая е в дрехи..... така по-лесно ги намирам
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
По-рано имах лошия навик да си гриза ноктите, но вече слва богу спрях![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Оооо и аз съм така.Много съм самовлюбенПървоначално написано от SummerDream
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Амии прочетох всички мненияи разбрах, че притежавам всички лоши навици,които сте описали по горе...
леле (без гризането на нокти)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Постоянно си хапя долната устна, а това със запянето по витрините и аз го имам..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
оставям пастата за зъби отворена
пея в банята ( а грам не мога)
след баня ВИНАГИ си зарязвам мократа кърпа на леглото
има и още![]()
Просто аз
Разхвърлям изключително много вечер и аз се оглеждам във всичко с градка отразяваща повърхност![]()
Ако ми видите стаята ще се стресирате за цял живот ..Уникално мързелив и неподреден човек съм ,признавам си го !
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ЕЕЕ браво за кожичките и ноктите.![]()
Лелее наистина тая игра е гаден навик... аз също много я играех до побъркване![]()
![]()
![]()
.. ам сега вече спрях.
Аз уж не съм толкова много, ама наПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
Иначе и аз го имам навика с пипането на лицето/косата, особеноо косата д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
В последно време си ям кожичките на пръстите и не мога да спра.Майка ми все ми рпави забележка..
Иначе не си чистя стаята и си слагам нещата където ми падне без да ги прибирам после.Също така и често оставям отворена вратата когато съм включила климатика.
Понякога си оплитам езика или заеквам когато се опитвам да кажа нещо бързо.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Да. Гриза си ноктитеотвратителен навик
Мале![]()
Имам лошия навик когато съм нервна, притеснена, или просто защото няма какво да права, да си ям кожичките на пръстите, наште естествено постоянно забележки, но немога да спра, понякога го права по инерция![]()
![]()
Рядко си чиста стаята основно, в повечети случай гледам да замажа положението![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
да се зяпаш не е вреден навик аз например на ден не стоя по-малко от 20 мин предогледалото и нямам вредни навици
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre