- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Навици
Да, лъскам![]()
Абсолютно ВСИЧКО КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ![]()
включително и
Първоначално написано от HateEternal
![]()
Да цапам и после някой друг да ми чисти.
Ако ще правя нещо на което се седи на едно място винаги до мен трябва да има мезенце.
Ям си бузите отвътре![]()
![]()
Като ям сладолед или близалка винаги след това клечката/лъжичката продължавам да си ги дъвча.
Да си складирам всички боклуци които не ми трябват, вместо да ги хвърлям.
Когато хода се старя да стъпвам в плочките![]()
И още много, но не се сещам сега ;D
Е, не, повярвай ми, вреден навик си е, особено що става въпрос за менПървоначално написано от LuxurySk0B
Гледането в огледалото го остави настрана, ми всички тия витрини и коли д; Вървим си с някого, и по едно време оня се осъзнава, че аз съм някъде зад него, щото съм се зазяпала някъде
![]()
Същитеее!Първоначално написано от Djuff
![]()
+ постоянно пипане на косата![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
оставям пастата за зъби отворена
имам една гривна подобна на телефонен кабел, и като съм притеснена постоянно почвам да я опъвам и да си я мандахерцам из ръцете (много си се дразня на мене си)
не си оправям леглото....
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Да , към края на лятната ваканция винаги ставам голям мързел .
Ами най-лошият и вреден навик ми е да пуша...
Имам вреден навик да си въртя кичур коса около пръста...
И също така да правя огромни балончета с дъвки...
Когато стана или преди да си легна трябва да пия вода
Когато по масата има разни боклучки, много обичам да ги подреждам,,
Навик ми е и без да искам да заключа врата, а въобще не съм си го и помисляла![]()
Гриза си кожичките на пръстите,пипам си много често косата и се оглеждам във витрини.![]()
Обичам да правя ОГРОМНИ балони с дъвка и после ПУКККККККНезависмо къде съм.
![]()
Също така имам навика веднага щом ми направят нова прическа да питам дали ми е добре и да се пипам по косата xD.
Не мога да потдържам къщата подредена..просто е невъзможно. Тамън почистя, седна пред компютъра, обръщам се и в стаята вече е пълен хаус. Най-лошото е,че съм мания на тема чистото и често дните ми минават в чистене, затова гледам да си спя при гаджето и за по една/две седмици избягвам разхвърляната си стая.![]()
Преди 7-8 год. си гризех ноктите, ама са нямам.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Ами гризане на нокти,на кожичките
Прехапване на устните
Постояно мачкане на косата и след приличам на излязла от джунглата ..
Когато съм притеснена ми се потят ръцете
А не мога да опиша какъв срам е като се запознавам с някой моментално ставам цялата червена като домат ..
Понякога обърквам думите имала съм предвид едно а казвам друго ...
Имам навика да си чекна краката на ляво на дясно да ги мандрахерцам горе долу както можете да се сетите направо![]()
Да се оглеждам в коли,витрини,огледала,лъжи и на всякаде![]()
Ама толкова много лоши навици имам, че се чудя дали имам поне един хубав ...![]()
- хапя си устните
- гриза си кожичките на пръстите до възможно най-навътре -.- :/ което е кофти.
- пипам си лицето
- хапя си бузите
- когато се притеснявам,или като се хиля много - се зачервявам!Туй ми е запазена марка..![]()
-същотоПървоначално написано от dPa3HuTeJl
-и също имам навик кат отворя нещо шише, парфюм, крем квото и да е и не го затварям после![]()
-в даскало кадето седна и задължително траа да надраскам чина или стола ахахах
-Като ям и постоянно ''ммм мммм мммм''![]()
-Като ям няква супа или манджа и винаги остаям малко в чинията оставям и един залък хляб и като пия нещо пак оставям на дъното :Д
-Като говоря, много си размахвам ръцете и винаги има някой ударен в последствие :Д
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Да видим:
- когато съм нервна почти винаги си вадя телефона от джоба и почвам да си ровичкам в него, или си гриза кожичките покрай ноктите, или си чопля устните. Много гадни нервозни навици.![]()
- постоянно си бутам косата в опит да изглежда перфектно и я развалям още повече![]()
- редовно си оправям грима, защото мразя размазан черен молив примерно. Накрая се оказва, че всичко си е било наред, ама аз в старанието си, съм го изтрила накрая.![]()
- постоянно си зарязвам някъде чашите с вода, а те са много, понеже или ме е мързяло да си взема старата от стаята ми, или пък ми изглеждала мръсна, или пък съм забравила даже, че съм имала чаша... Супер много ми се нервят вкъщи![]()
ето няколко:
- почесвам се някъде, дори да не ме сърби...
- оглеждам се навсякъде и ми се е случвало да има някой в колата примерно и ме зяпа така![]()
- вечер като си лягам щорите трябва да са пуснати до долу и да са затворени. Ако има една щоричка леко повдигната и ме дразни![]()
- като гледам ТВ задължително трябва да ям нещо
- хапя си устните
- като дъвча дъвка правя балоните "навътре" и се чува мощно "прасСс" и хората около мен се стряскат
![]()
Като почне да ме сърби носа,почвам да ровичкам в него...
Same shit,different day .
Оф доста саНай-вредния м навик или по-скоро порок е, че пуша и не мога да откажа цигарите.
Гриза си кожичките на пръстите, а като съм изнервена и ноктите подкарвам...
Когато съм притеснена започвам да заеквам и да си оплитам езика.
Въртя си косата около пръстите.
Иии един мноого гаден навик - пукам си пръстите... Понякога го правя несъзнателно - както си седя и започвам да си ги пукам... всички ме удрят през ръците и ми казват да престана, защото ще почнат да ми треперят ръцетеобаче не мога да отвикна
Попринцип съм леко маниячка на тема чистота, но не знам защо с дрехите и подреждането е пълна противоположност - винаги ги хвърлям където ми падне, а като изляза от банята хавлиената кърпа задължително се подхвърля на леглото...
Иии съм доста разсеяна понякога и забравям бързо - примерно оня ден майка ми ми звънна да ми каже да извадя едно месо от фризера да се размразява и аз 4Добре, добре" и съм забравила... после цяла вечер не ми говореше и се сърдеше![]()
Абе общо взето имам доста вредни навици ама си ги обичам всичките![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!