- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки при секс
Много ме боли когато го правя,а в някои случаи дори проникването е невъзможно Отпускам си мускулите,но просто не влиза и не влиза Удоволствие пък въобще ни грам,само неприятни чувства и болка,иначе желанието си го имам. Не съм имала много партньори,но с всички е еднакво,правила съм секс около 30 пъти максимум.Също възможно ли е да имам инфекция,гъбички,вагинизъм ,фригидност или нещо подобно ?Какво ми има и как да се справя с този проблем,моля за съвет![]()
Може би си твърде тясна,пробвала ли си някакви лубриканти?
Никой тук не е лекар ,за да ти каже да ли имаш инфекция или гъбички (но ако имаш би трябвало да имаш болка и като ходиш да пишкаш) или вагинизъм или фригидност както и да е там не е невъзможно ,но едва ли... За кой път правиш секс?Първоначално написано от mishet0
sleda ot lubovta
До миналата седмица на мода бяха темите "видях му го бременна ли съм", сега са на мода "боли ме не влиза" ...
Имаш няколко варианта. Не си достатъчно възбудена/овлажнена. Може да ползвате повече лубрикант. Има момичета, на които вагините са по-тесни и от дупето и трябва изключително много внимание и нежност. Пробвайте първо с пръсти. Ако нищо не помага прежали се 1 път и отиди на гинеколог нека те погледне и да ти каже какво, що.
Ей толкова пък ви е срам да отидете на лекар бе...
Откажи се от секса (толкова е просто) бз се пробвай с лубрикант както те посъветваха ... опитай първо да те отвори с пръсти ако си прекалено тясна и тогава да действа... опитай се да се отпуснеш и гледай да се възбудиш иначе не пробвай ...яак ще има болка![]()
![]()
30 пъти ?! ти си мазохисткаПървоначално написано от mishet0
Явно си мн тясна
![]()
Е добре де ние не сме гадатели няма как да ти кажем какво ти има , но ако искаш мога да погледна!![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не можеш да вкараш тръбъ 3 цола в муфа 2.5 цолане и без обилно слюнкоотделяне
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
хахахах каналин цоловввПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
трябва да се преплюе инъче муфата се къса по шевовете
Пробвайте така
![]()
Чеки да питам ванга и че ти кажем ...