- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 10 причини да не се отказваме от секса
Етоо изрових това от един сайт, реших че може да е интересно и наий вече полезно
Причина 1
Сексът е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.
Причина 2
Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща.
Причина 3
Сексът изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра...
Причина 4
Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки...
Причина 5
Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.
Причина 6
Колкото повече правим секс, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.
Причина 7
Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума.
Причина 8
Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл.
Причина 9
Сексът облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.
Причина 10
Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогне при астма и пролетни алергии.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хубава тема![]()
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Иб*му билката тва нещо секса е![]()
![]()
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се
Да е .. егаси сиропа баце .. тогава щом помага да спре главоболие защо жените когато ги боли глава не искат да правят секс ..![]()
Извод - правете секс!![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И със и без 10 причини,хората няма да спрат да правят секс поради единствената причина,че е може би най-голямото удоволствие на света.![]()
![]()
![]()
'Ше та чукам' ,само това ми дойде на акъла![]()
Can It All Be So Simple ?
ДаааПървоначално написано от tanch3t093
![]()
![]()
![]()
Разрез с т.10
kalpazanka
95 набор и правиш секс?Еха...Първоначално написано от cvetinka95
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Бате, те вече 97-98 имат повече бройки от нас, ти ми говориш за 95....Първоначално написано от K0rTexXx
Майко мила...Първоначално написано от DarkTemplar
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
К'во бе брат некаф проблем с 95 ли имаш... когато виа сте били по на 15 год.. едва ли сте били по напред от нас
не бих спрял секса ...как ще го спра то спирка неа щом почнеш един път ...
![]()
а аз се чудя защо се разпадам от както не го правя![]()
+1Първоначално написано от truculent
![]()
Аз пък бих спряла да правя секс само и единствено, ако гаджето ми е далеч от мен. Принципно живеем заедно и правим секс 2/3 пъти на ден. Опредлено по време на секс се чувствам освободена, задоволена и щастлива, а след секс много успокоена. Докато правим секс изпитвам чувството, че м/у нас протича много силна енергия и се сливаме в едно цяло. Чувството е, все едно наблюдаваш фойверги пръскащи се в тъмното небе.
За възрастта нищо не мога да кажа, понеже гаджето ми е по-малък от мен с 3 години, но това не му пречи да се представя 10 пъти по-добре от момчетата на моята възраст (1. Като им се прави секс да си правят, но да се пазят. Твърдо съм съгласна , че сексът е отличен фитнес. Навремето тренирах като луда бойни изкуства, за да си задържам 40кг, но сега по цял ден ядем пица, не тренирам и пак съм си 40кг.
Сега това за кожата нз до колко е вярно. Аз лично си обяснявам изчистването на лицето ми с това, че съм минала одавна годините 14/15, когато кожата е доста мазна, но явно има и друго обяснение.
Не съм забелязала такова нещо. Костата ми винаги си е била такава,каквато е сега.Причина 1
Сексът е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.
Не съм имала дерматит и акне по принцип, но от потенето и жегите може да се обрина...Причина 2
Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща.
По-пълна съм сега, отколкото преди да почна да правя секс. Да не говорим, че след оргазъм искам сладко или месо...Причина 3
Сексът изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра...
Нееднократно след секс ми е ставало лошо, получавала съм сърцебиене и даже съм припадала...Особено в жегите е ад.Причина 4
Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки...
Може би, но не винаги...Причина 5
Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.
При мен не е така. Рядко след секс ми се прави пак секс. не правя секс всеки ден, нищо, че живеем съвсем самички с половинката.Причина 6
Колкото повече правим секс, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.
Обезболяващо по-скоро.Причина 7
Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума.
Целуваме се много. Моите зъби са ок, а и не полагам особени грижи. Той ги мие 3 пъти дневно по 3-4-5 минути, ползва вода за уста, конец и всички екстри и има много по-лоши зъби от мен и повече кариеси. Генетично е.Причина 8
Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл.
Това да, но ако ме боли много глава не можеш ме накара да правя секс.Причина 9
Сексът облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.
Не помага!Причина 10
Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогне при астма и пролетни алергии.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо хич не съм съгласна с тия неща...
И определено обичам да правя секс, но не това е най-хубавото нещо на света...Понякога други неща ми доставят по-голямо удоволствие. Бих разменила сексът срещу много други дейности.
Повече от 3 пъти секс седмично ми е нанагорно и определено желанието ми намалява. Не мога да си представя да правя ежедневно секс (освен в кратък период) или да го правя по 2-3 пъти на ден. Не, че има и кога де....30-40 минути сутрин и на обед и 3 часа вечерта ни е времето заедно...Няма само да се сексим я?
че кой е тръгнал да се отказва![]()
Причина 8 вярна ли е каот цяло?![]()
![]()
Иначе темата си супер !!
I'm inlove with a criminal...
не бих се отказъл от секса за нищо на света
съжалявам за неграмотното писане :Д
Въпреки че си девствен,нали..Първоначално написано от Apoloncho
Can It All Be So Simple ?
Не ме блазните ..![]()
п.с. Не е лоша темичката .. ама повечето неща и сега ги нямам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3