.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

10 причини да не се отказваме от секса

Етоо изрових това от един сайт, реших че може да е интересно и наий вече полезно

Причина 1
    Сексът е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.

Причина 2
    Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща.

Причина 3
    Сексът изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра...

Причина 4
    Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки...

Причина 5
    Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.

Причина 6
    Колкото повече правим секс, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.

Причина 7
    Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума.

Причина 8
    Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл.

Причина 9
    Сексът облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.

Причина 10
    Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогне при астма и пролетни алергии.

хубава тема
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Иб*му билката тва нещо секса е
    Звън Звън снощи обадили се ъм разбира се

Град
    Russe
    Да е .. егаси сиропа баце .. тогава щом помага да спре главоболие защо жените когато ги боли глава не искат да правят секс ..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Извод - правете секс!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

И със и без 10 причини,хората няма да спрат да правят секс поради единствената причина,че е може би най-голямото удоволствие на света.

Голям фен Аватара на xinfamous
    'Ше та чукам' ,само това ми дойде на акъла
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Извод - правете секс!
    Дааа

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не виждам защо въобще бих се отказал от секса.

Голям фен
    секс=здраве и щастие >

Град
    Русе
    Разрез с т.10

kalpazanka

Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    Цитирай Първоначално написано от ThisWay
    И със и без 10 причини,хората няма да спрат да правят секс поради единствената причина,че е може би най-голямото удоволствие на света.
    И бахти оръфляка ще е тоя, дет ш откаже само щот до ся не е знаел десет причини..
    едит: повечето неща не ги знаех темата е хубава.
    сексът още повече
    95 набор и правиш секс?Еха...
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Бате, те вече 97-98 имат повече бройки от нас, ти ми говориш за 95....

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Бате, те вече 97-98 имат повече бройки от нас, ти ми говориш за 95....
    Майко мила...
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Град
    Pleven
    К'во бе брат некаф проблем с 95 ли имаш ... когато виа сте били по на 15 год.. едва ли сте били по напред от нас не бих спрял секса ...как ще го спра то спирка неа щом почнеш един път ...

Хехе,добре е

а аз се чудя защо се разпадам от както не го правя

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от truculent
    Иб*му билката тва нещо секса е
    +1

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз пък бих спряла да правя секс само и единствено, ако гаджето ми е далеч от мен. Принципно живеем заедно и правим секс 2/3 пъти на ден. Опредлено по време на секс се чувствам освободена, задоволена и щастлива, а след секс много успокоена. Докато правим секс изпитвам чувството, че м/у нас протича много силна енергия и се сливаме в едно цяло. Чувството е, все едно наблюдаваш фойверги пръскащи се в тъмното небе.
    За възрастта нищо не мога да кажа, понеже гаджето ми е по-малък от мен с 3 години, но това не му пречи да се представя 10 пъти по-добре от момчетата на моята възраст (1. Като им се прави секс да си правят, но да се пазят. Твърдо съм съгласна , че сексът е отличен фитнес. Навремето тренирах като луда бойни изкуства, за да си задържам 40кг, но сега по цял ден ядем пица, не тренирам и пак съм си 40кг. Сега това за кожата нз до колко е вярно. Аз лично си обяснявам изчистването на лицето ми с това, че съм минала одавна годините 14/15, когато кожата е доста мазна, но явно има и друго обяснение.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: 10 причини да не се отказваме от секса

Причина 1
    Сексът е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.
    Не съм забелязала такова нещо. Костата ми винаги си е била такава,каквато е сега.
    Причина 2
    Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща.
    Не съм имала дерматит и акне по принцип, но от потенето и жегите може да се обрина...
    Причина 3
    Сексът изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра...
    По-пълна съм сега, отколкото преди да почна да правя секс. Да не говорим, че след оргазъм искам сладко или месо...
    Причина 4
    Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки...
    Нееднократно след секс ми е ставало лошо, получавала съм сърцебиене и даже съм припадала...Особено в жегите е ад.

Причина 5
    Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.
    Може би, но не винаги...
    Причина 6
    Колкото повече правим секс, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.
    При мен не е така. Рядко след секс ми се прави пак секс. не правя секс всеки ден, нищо, че живеем съвсем самички с половинката.
    Причина 7
    Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума.
    Обезболяващо по-скоро.

Причина 8
    Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл.
    Целуваме се много. Моите зъби са ок, а и не полагам особени грижи. Той ги мие 3 пъти дневно по 3-4-5 минути, ползва вода за уста, конец и всички екстри и има много по-лоши зъби от мен и повече кариеси. Генетично е.
    Причина 9
    Сексът облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.
    Това да, но ако ме боли много глава не можеш ме накара да правя секс.
    Причина 10
    Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогне при астма и пролетни алергии.
    Не помага!

Нещо хич не съм съгласна с тия неща...

И определено обичам да правя секс, но не това е най-хубавото нещо на света...Понякога други неща ми доставят по-голямо удоволствие. Бих разменила сексът срещу много други дейности.

Повече от 3 пъти секс седмично ми е нанагорно и определено желанието ми намалява. Не мога да си представя да правя ежедневно секс (освен в кратък период) или да го правя по 2-3 пъти на ден. Не, че има и кога де....30-40 минути сутрин и на обед и 3 часа вечерта ни е времето заедно...Няма само да се сексим я?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    че кой е тръгнал да се отказва

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Причина 8 вярна ли е каот цяло?

Иначе темата си супер !!

I'm inlove with a criminal...

не бих се отказъл от секса за нищо на света
    съжалявам за неграмотното писане :Д

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Apoloncho
    не бих се отказъл от секса за нищо на света
    Въпреки че си девствен,нали..
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ме блазните ..

п.с. Не е лоша темичката .. ама повечето неща и сега ги нямам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си