.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Боядисване на коса

Значи моята коса я боядисвам от половин година в началото беше много тъмна, но аз винаги си вземах най светло русото и постепенно изсветля.Сега е много светло кестенява искам да я направя руса .. ( е не пепеляво русо ) Последно се боядисвах с гръцката боя "ECHO" и съм доволна от нея , сега се чудя дали да я обезцветя и след това да я боядисам , но мисля че много ще изгории , или да взема две бои и да постоя повече време .. незнамм искам съвет ..

Моята коса е като номер 4 , искам да я направя нещо като номер 5 , е може и малко по тъмна - http://prikachi.com/images/922/2421922H.jpg

Град
    На стадиона за бягане.
    Според мен си вземи 2 бои, недей да я изсветляваш, че ще стане лайна, как още не е станала не знам..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Според мен си вземи 2 бои, недей да я изсветляваш, че ще стане лайна, как още не е станала не знам..

Така ще направя, мерси за съвета

++

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

+++!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си