.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на girl91

Бижуленд и Аквапарк, Пловдив

Имам няколко въпросчета:
    1. Някой може ли да ми каже работното време на Бижуленд в Пловдив?
    2. Входът за Аквапарка 8 лв ли е?
    Причтел на моя приятелка и казал, че за всяка пързалка трябва да се плаща допълнително, вярно ли е? На мен не ми се вярва да са го направили така

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Познавам спасителите в Акваленд входа е 8лв като вкл. шезлонг и всичко ползваш.А за Бижуленд не мога да ти отговоря.

Ходих на акваленд и входът беше 10 лв , въпреки че на site-а пише 8.А за Бижуленд не знам точно,но мога да ти кажа,че работи и неделя.Съветвам те да отидеш преди 5-6,за да си сигурна,че няма да е затворено и като си там може да погледнеш работното време.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

По принцип си мисля, че входът е 10 лв в събота и неделя.
    Аз искам да съчетая ходенето до Аквапарка и Бижуленд, след като си тръгна от басейна да отида в магазина Не съм от Пловдив и затова питам. Последния път като ходих до Бижуленда не съм обърнала внимание до кога работи , а миналата година като ходих последнмо на Аквапарка входът дори беше 6 лв, защото бяхме там още в 9 и имахме талон с отстъпка на пици

не съм мн сигурна но мисля че до 19:30 работи Бижуленд защото миналата седмица ходих но беше 20:00 часа и към тва време вече се оправяха да си ходат също така и Неделя работи но втория етаж със мънистата не
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

ако влезнеш в акваленд между 9:00 и 9:30 входа е 6 лв , а през останалото време е 8 лв. За бижуленда нз
    There is a princess in every girl

Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    ако влезнеш в акваленд между 9:00 и 9:30 входа е 6 лв , а през останалото време е 8 лв. За бижуленда нз
    Миналата година беше между 8:45 и 9:15

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Миналата година беше между 8:45 и 9:15
    мдааа ама тази година явно са го променили, щото аз ходих преди около 2-3 седмици

Голям фен Аватара на joannalof
    Хора,вие сериозно ли
    АКВАПАРК 6-8 лв
    По морето давахме по 30 олеее трябва да ида,грях е да пропусна такъв шанс
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

joannalof, по морето винаги е много по-скъп входът за аквапарковете. И аз съм ходила на такъв по морето, май за вход платих 27лв.

btw аквапарк е това на санкт петербуг, а там от понеделник до четвъртък е 4лв а от петък до неделя е пет лв, а отделно се плаща ако искаш и шезлонг-2лв - там няма пързалки. Това с пързалките си е акваленд :P

Голям фен Аватара на joannalof
    Ъъ обърках се малко Аз искам да ида на това http://park.aqualand.bg/main.php?g2_itemId=449
    за това ли входа е 6-8лв.
    и ако можете да ми кажете къде близо се намира някоя по голяма улица,магазин,за да питаме хората,че не съм от града
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

btw аквапарк е това на санкт петербуг, а там от понеделник до четвъртък е 4лв а от петък до неделя е пет лв, а отделно се плаща ако искаш и шезлонг-2лв - там няма пързалки. Това с пързалките си е акваленд :P
    Аз говоря за аквапарк Акваленд.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Една моя приятелка ходи на лагер и после се отбили в пловдив и входа л 8лв. аз ще искам да ида на гости, за 2-3 дни, да ида в тоя аквапарк, чеее .... се навивам от миналата година ама за тези по морето, но там цените са неприемливи ..
    *сън*

А някой ще ми каже ли до колко работи Бижуленд?

ами върти ми се нещо в главата около 18.00 часа ама не съм много сигурна. Имаше нещо от рода че в петък ли събота ли и аз не знам вторият етаж, където са мънистата, не работи

Интересувам се за утре, защото ще ходя на аквапарка и след това искам да отида и до Бижуленд

ако отидеш преди 17.00 със сигурност ще ги хванеш. Мисля, че имаха и обена почивка, но не мога да ти кажа от колко до колко часа

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ами върти ми се нещо в главата около 18.00 часа ама не съм много сигурна. Имаше нещо от рода че в петък ли събота ли и аз не знам вторият етаж, където са мънистата, не работи
    глупости..ходила съм по-късно от 6 и е бил отворен
    иначе да, най-добре си иди към 4-5 ..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    глупости..ходила съм по-късно от 6 и е бил отворен
    иначе да, най-добре си иди към 4-5 ..
    Няма как д аотида към 4-5, защото по това време ще съм на аквапарка, затова се интересувах до колко работи за да отида в Бижуленд след аквапарка.

Искам някй да ми каже със сигурност до кога работи Бижуленд в неделя.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ех, тоя Бижуленд, всички кифли навряни там, майна
    Иди след 6, работят..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Ех, тоя Бижуленд, всички кифли навряни там, майна
    Иди след 6, работят..
    Хахаха аз не съм кифла, но пак ще ходя утре на аквапарка и искам да отида да си направя някои обички, миналия път прекалено късно си трагнахме от Акваленд и не успяхме да отидем.
    След 6 да съм отидела.. ама до кога работи. В интернет не мога да намеря някъде, където да пише работното време

Намерих телефон в интернет и питах... в неделя работи до 5 и вторият етаж не работил.

За да не пускам нова тема може ли някой да ми каже къде се намира бижуленд-а в София. Много ще съм благодарна.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си