- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- My dick
Здравейте! От около месец гледам като съм в ерекция на кура имам едни грапави на главичката, ама такива не навсякъде, ами по към тялото, и отдолу под главичката има пак едни като бели точици, знаете ли какво е и ако е някаква болест, какво да взема за да се излекува, сигурно е от плажа, защото там бях по-често гол![]()
Отиди на лекар?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ъмм...може да е защото не съм разбрала, но има вероятност да е кожно раздразнение. Може да се развие по цялото тяло, зависи то вида на раздразнението. Забелязвал ли си да ги имаш някъде другаде по тялото освен на половия си член?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Иди на лекар ...![]()
Сори за късния отговор, но да кажа, начи само околко главичката нямам другаде по тялото и незнам от какво еКажете при кой доктор да отида или някакво лекарство за самолечение.
![]()
Всеки, който препоръча медикамент за самолечение, ще си изпроси бан!
Авторе, хващай си онова там и се консултирай с уролог. Може да са РРР, но може и да е нещо полово предавано.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Приятелката ми няма нищо, само аз :/ И къде има Урлози в София, но такива който са квалифицирани и знаят какво говорят.
Посети лекар. Може да се е получило някакво раздразнение!
А това ППП с какво се маже? Чувал съм, че със Окси, но нито знам какво представлява, нито от къде да го купя. Един приятел има такъв проблем и е страшно притеснен, че няма да може да води нормален полов живот. Искам да му помогна.Първоначално написано от kalpazanka
Твоят приятел като е притеснен да отиде на уролог. Не е лекар и не знае какво му има с точност, че да предприема самолечение!!!
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Има му PPP, но в най-слабата фаза. Не е като на картинките в нета. PPP-тата са му много по-слабо развити и по-малко на брой. За това се интересувам с какво мазило се мажат. Моля някой, които ги е излекувал или поне знае как става да помага. Благодаря предварително.![]()