.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: глад

глад

Здравейте. Не знам дали има такава тема не можах да намеря и затова я създадох. Проблема ми е че съм постоянно гладна, наистина постоянно нахранвам се и след 15 мин глад отново, тренирам и по време на тренировка отново съм гладна постоянно мисля за храна .... Тренирам редовно и въпреки това качвам килограми. Ще съм много благодарна ако ми помогнете с нещо което да понамали постоянния ми глад. Благодаря предварително!

Волята е ти помогне.Трябва да я имаш...И другото-правиш си примерно да се храниш по 4 пъти на ден или по 5 пъти, за да не си гладна,л но си направи часове, в които да се храниш и просто ги спазвай.

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Както каза foreverr си направи часове, в които да ядеш - 5-6 пъти по малко храна и няма да усещаш глад.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Ако си в пубертета (особено във възрастта 13-16 години), това да си гладна постоянно е напълно нормално.. Не се тревожи.. Така или иначе растеш.. Просто продължавай да спортуваш и да бъдеш активна и всичко ще е наред..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Трябва да си направиш режим на хранене и да се ограничамаш оттук-оттам и така организмът ти ще свикне!

мерси много за отговорите да на 16 години съм и съм пробвала и това с храненето по-често и по по-малко но продължавам да съм гладна ако се сещате за нещо от което не се дебелее и да засища ще бъде перфектно

Цитирай Първоначално написано от dani1142
    мерси много за отговорите да на 16 години съм и съм пробвала и това с храненето по-често и по по-малко но продължавам да съм гладна ако се сещате за нещо от което не се дебелее и да засища ще бъде перфектно
    купи си пектин (2,50лв да е най-много) - той убива апетита ! пиши на лично ако искаш подробности

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Махни ги тея хапчета, не се трови. Пий вода, за мен това е решението. Просто като ядеш, по средата спираш, пиеш чаша вода и си продължаваш. Когато усещаш глад (м/у обед и вечер примерно) пий вода! Гарантирам ти,че от това не се дебелее.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на katericArofl
    единият вариант е да хапваш плодче между храненията, но също така и преди основно ядене отново, защото 1 че е по-полезно (така ядат в някои страни за да не се развалят самите плодовете),а и ще те засити.

чувала съм,че и дъвките помагат.

благодаря ви ! за хапчета не мисля да пробвам но за водата и плодовете ще опитам апък от дъвките още повече огладнявам :D :lol:

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от dani1142
    благодаря ви ! за хапчета не мисля да пробвам но за водата и плодовете ще опитам апък от дъвките още повече огладнявам
    Зурнени храни опитай,направи си режим с нискокалорична храна !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    единият вариант е да хапваш плодче между храненията, но също така и преди основно ядене отново, защото 1 че е по-полезно (така ядат в някои страни за да не се развалят самите плодовете),а и ще те засити.

чувала съм,че и дъвките помагат.

като си гладна и от дъвките ставаш още по гладна ;д
    поне при мене така действа
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Мен пък дъвките ме засищат, един вид

аз пия много вода и като ми се напълни корема и не ми се яде, или ям диня, или някакъв плод, гледам да не си мисля за ядене, а по време на хранене пия вода и така ям малко количество храна

благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си