- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с родителите си заради музиката,
която слушате?![]()
Всички слушаме еднаква музика-няям проблеми-чалга, гръцко и др![]()
<3 :PПървоначално написано от Axe_vs_Sword
Мхм, имам. Баща ми - гръцко, майка - чалга... чуят ли моята - издивяват.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
нем никой не слуша чалга![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
може да се каже.. не мога да слушам сръбско просто не мога.. а майка ми не престава да слуша, а и тя не понаса моята![]()
I'd come for youu .. <3
Нямат нищо против. Майка ми слуша поп, баща ми почти всичко (без чалга, метъл и рок), а аз - метъл и всички се разбираме чОдесно![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
нямам
Просто аз
Нямат, както аз към тяхната..![]()
Вафла..
Когато съм на компютъра слушам със слушалки и така не правят проблем. Иначе не харесват това, което слушам. Било много шумно, само викове се чували и т.н.
Аз тяхната музика също не я харесвам, но си мълча.
И спря да се върти за миг земята..
Нямаме нищо против, защото всички слушаме чалга и няма за какво да се караме.![]()
май не ..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Нямаме проблемиВсчки слушаме едно и също
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Не, защото нашите не пускат често музика, а аз съм на слушалки. И да имат проблем, не им преча.
Нямаме никакъв проблем,всички слушаме метъл и рок-за щастие![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Нямаме проблеми..
А и без това те не си пускат муика често - така,че![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямат нищо против .. Все пак хората сме различни и имаме различни вкусове и аз си решавам какво искам да слушам, и какво не![]()
Всеки си слуша каквото иска, ние всички можем всичко да слушаме.Баща ми ми се бъзика, че слушам само некви "цигани", т.е. негри
![]()
Ма съм сигурна, че и той тайно си ги послушва
![]()
еlsy![]()
Нямам никакви проблеми с нашите. Майка ми слуша чалга, аз слушам чалга, поп, баща ми слуша рап.Но никога не сме имали проблеми относно музиката.
Ами аз слушам всичко, а мама и тате си падат повече по рок, ретро и поп, та като са около мен и ми се слуша чалга или сръбско си слагам слушалките или тихо си пускам радиото. Иначе никога не ми правят забележки и проблеми.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Не, нямам никакви проблеми.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Давам ми да си слушам квото искам,ама понякога тати като не е на кеф и само ми мрънка да я намаля![]()
Не им е особено приятно, защото не съвпадат вкусовете ни
аз - чалга, хаус, транс
мама - бавни и мелодични
тате - рок и парчета от 80-те и 90-те (сами виждате колко трудно се получава)
НО ! - У нас те не пускат музика, само аз. Тате в колата си пуска и така.![]()
Ами не, слушаме всички един стил - рок и метъл .. Малко само подстиловете се различават, но е е фатално. Не ми правят проблем.![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
От време на време баща ми казва, че хаус не е никаква музика, а само ритъм и дум-дум, но когато му пусна някой хаус с вокал и изразена нежна мелодия, изпуска и положителни коментари.![]()
![]()