- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет...Как да постъпя
Значи много се чудих дали да пуна темата но все пак любопитството ми надделя.Има едно готино момиче с което преди много години си играехме заедно,защото бяхме в един квартал,но непомня добре(защото беше отдавна) със семейството и се преместиха...Минаха години по точно около 7-8 и започнах пак да я виждам в квартала ми , в един и същи автобус бяхме буквално на 1 седалка растояние,но не говорехме,аз мислех че не ме помни..... Оначе забелязах няколко пъти докато аз съм навън баба й я кара с колата и тя винаги ме поглежда и ми се усмихва, ето днес минаха с колата си покраи мен тя се завъртя и гледаше назад за да ме види и след това забелязах (колкото и да е странно ) отражението и в страничното огледало, отново гледаше мен. Знам каде живее в квартала ми,но от чисто любопитство какво да направя да утида до утях или (обаче много ме е срам като се замисля това да направя) Но проблемът е че е 1 година по голяма от мен на 17 е а аз съм на 16 .... ??? някакви съвети ?
(много зле е написано и неграмотно,Извинявам се за което ...пиша го наистина много бързо. )
[img][/img]
Ами какво лошо има.Отиди, кажи и кой си,нищо,че знае.Излезте да се видите,все ще имате какво да си говорите,пък и би било интересно.А пък оттам насетне каквото стане
.
Хубаво е когато след време се срещнеш с стар приятел. Потърси я или я заговори когато я видишСигурен съм , че ще ви стане приятно
![]()
На твое място ,ако пак я засега бих и казала нещо от сорта..
"Извинявай ама ми изглеждаш адски позната.Холивудска звезда ли си или преди време беше в моя квартал?"
хаха.
Нищо не ти пречи,като я видиш пак,да идеш да и се представиш,тя ще те познае,едва ли ще те забрави де.
смисъл..щом те е заглеждала,може да се е сетила за нещо преди. ( :
И такова,не седи като пън пред нея.![]()
е да де ама не излиза не съм я виждал.... та какво да правя ?Първоначално написано от awesomesheepy
[img][/img]
Първоначално написано от withdrawsmoke
Все някой твой познат , знае лъде живее момичето. Отиваш , чукаш (имам предвит на вратата) и се представяш на момичето кой си![]()
И аз знам каде живее и баба и познава майка ми, един път баба и ме докара до вкъщи и ми каза че тя е казала: Нйе с него се возим в 1 автобус и го хваща от центара,но се чудя каде учи...Първоначално написано от mnogoznaikO
През 10 къщи е тя е точно на края на квартала, обаче как да утида да званна на вратата или ако баба и и майка и са отвън какво да кажа ? Каде е **** може ли да излезе и после забивам.
[img][/img]
Покани я на кафе и поговорете...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
мен би ме било срам да званя на вратата![]()
може би трябва първо да си измислиш причина
не просто да отидеш и да кажеш:"хей ти мен помниш ли ме?"![]()
Сега сериозно....отиди и кажи на бабай че майка ти те праща за нещо...измисли нещо,знам ли....(открадни писмо от пощенската им кутия и после кажи,че по погрешка са го оставили у вас)
и като влезнеш вътре заговори момичето и заговори за детството ви......
ако имам др идеи ще ти пиша![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
не го слушай .. вкавай широка усмивка , високо настроение и всичко ще е окПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
Ако си сиг , че те е познала може да и кажеш. Чукаш , тя излиза , ти се усмихваш и й казваш : Не се прави , че не ме познаваш , обличай се и да ходим на кафе да те видя как я караш , че отдавна не сме се виждали![]()
Добри идей, ама мен лично доста ме е срам да утида и да званя на вратата.Сигурен съм че ме познава щом е говорила с баба си за мен и щом ме заглежда винаги,обаче е 1 година по голяма от мен,едва ли би била с мен повече от приятел.Вчера минах уж случаино пред утях и бяха навън баба и ме погледна и тя сащо ама аз срам и се направих на разсеян...Та какво да правя стига ми само да излезем из квартала дето се вика за 10 мин. да се видим.Първоначално написано от mnogoznaikO
[img][/img]
Така повече те хваща срам , като ги правиш тези работи. Достатъчно си закъснял , НО НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО. Щом казваш , че те е познала няма страшно. Все пак искаш отново да сте приятели нали ? направи нещо по въпроса.... ТИ МЪЖ ЛИ СИ ИЛИ ПУ*КА А ?! Я ОТИВАЙЙЙЙЙ![]()
отиди пи нея и я заговори
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!