- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- хубави ли са родителите ви
Как оценявате външността на родителите си-хубави ли са или грозни.Какво не харесвате във външността им и какво харесвате.
Майка ми е много хубава - има страшно младежко лице за годините си, очите, косата, в тялото също е много добре. Какво не харесвам ли - хм, още малко по-височка да беше. Тате - той е симпатяга, но лично не е мой тип мъж.![]()
Ами, като млади са били направо прекрасни, то не, че сега са много стари де, на 35.
Сега... Нормални хора са, не може да се каже, че са грозни, но не са и каквито са били преди.![]()
...
баща ми го мислят за мой брат а е на 40 какво да повече да кажа майака ми също е красавица
Don`t guve a fuck ! xaxa
"Убави хора са"... само дето не познавам майка си...(изоставила ме е и си живеят с баща ми,имат друго дете,баща ми идва при баба ми и дядо ми,с които живея,но ми е като непознат..) Ама какво да се прави,живота продължава
![]()
Кой ще каже, че родителите му са грозни?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ами майка е по-хубава от татко ;D а баща мии .. всичко си му харесвам аз, само дето е малко нисък
Що..?! Майка ми ли мислиш да сваляш ?Хубави са бе ^^
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Най - хубавите![]()
АзПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Смисъл,симпатяги са.. ма чак пък хубави,айде не![]()
То и аз съм една красавица,де.![]()
Как да е,гонят 50 и двамата,за кво си говорим :Д
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
На мен пък не ми харесва външният вид на родителите ми. Като млади са били ок, но сегаНадявам се на тяхната възраст да изглеждам по-добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Харесвам много външния вид на мама! Дълга тъмно кестенява коса до кръста и зелени очи <3 Спортно тяло,минионче е ...
Тате малко е поотслабнал и се е поотпуснал преди 3-4 години имаше много хубаво тяло,никога не е бил слаб,но беше много здрав.Иначе аз приличам на него,хубав е и той,ама трябва малко тялото да си оправи.
Като са били по-млади са били много красиви.
Не че сега са грозофили.По-остаряли са, но аз пак си ги харесвам, все пак са ми родители.
+1Първоначално написано от mnogoznaikO
ама моите, не неговите.
![]()
Разбира се, че са най-красивите.![]()
Мда, хубаФки са си![]()
Майка ми има тъмна коса и прекрасни светлосини очи <33
Баща ми е имал кестенява коса / сега му е посивяла![]()
/ и кафеви очички ..
Абе наше лошо нЕма![]()
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Да,най-най-най-прекрасните!Много ги обичам!
мама е мега най-хубавата![]()
татии .. и той .. ;daма не мога да постна снимка сега ..
![]()
Нормални хорица ;pp
и двамата са мн хубави е аз съм наследила тяхната красота![]()
Първоначално написано от Smrazqvashta
![]()
Майка ми...пълна жена,на лице изглежда много лъчезарна(когато е в добро настроение).Има бяла кожа като мляко...обаче не ми харесва като цяло.Единственото,което е искам да имам големи гърди като нейните-стегнати,дори и без сутиен дрехата изглежда много добре върху нея.пък баща ми...слаб със бирено коремче
Приличам повече на него-и аз съм мургава и слаба...но определено нямам телосложението на майка ми и слава Богу.
не мога да преценя ,защото все пак са ми родители ..и съм пристрастна(пф не съм сигурна дали така се пише)![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.