Още от малък , не ми върви с момичетата(не че съм много голям де - 14 години )...До сега не съм имал приятелка (звучи ми банално използването на думата "гадже") ... винаги става така , че момичетата , които харесвам ме мразят , след като разберат ... И така си изминават годините и аз си съм все още самотен... Основното нещо , което ме тормози и заради него пиша темата е последното момиче , което ми завъртя главата.Тъкмо когато си мислех , че тя е перфектната стана така , че ми каза , че нямам шанс нея . Първоначално тръгна добре имаще много момети , в които сме оставали сами и тя се държи странно (като че ли ме харесва , но я е срам да го покаже) , но в последно време започна да ме отбягва ... на 2-3 пъти я засякох с друго момче , отново попаднахме в една и съща компания , но тя не ми обръщаше внимание , както преди... След всико това реших да "действам" и резултата както винаги един и същ - No Chance ...Вече около месец се тормоза , не мога да я забравя ... мисля постоянно за нея и като я вида с другото момче ми става гадно... Лошото е че още и се надявам , макар да не го искам... всичко ми е объркано сега и незнам какво да правя и ви моля за помощ .

П.С. Казват , че "любовта идва отново" , и аз съм на това мнение и очаквам следващата любов...