- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ако заседнеш в асансьор с предишния...?
Ами аз ще се оплаквам на Тодор как си продадох Crf-а.. и ще пием![]()
П.П. баси асаьора побра целия форум... А който е тръгнал да прави салати и етц.. ако може да ми направи и след трен. шейка ,че явно бая време ще се седи в тоя асансьор .. must save my gainz..![]()
Не се знае колко ще се седи в тоя асансьор, така че трябва да се пестят ресурсите. На всеки час по две краставички от салатата и половин muffin-че!!![]()
![]()
Вие от солети стигнахте чак на салати, та дори и до кисели краставички и шейкове хаха. Ми тоя асансьор наистина трябва да е огромен. Може да си сложите камера и да си направите сериал вътре. Жалко, че не се сещам за име.
ще се забавляваме нещо ако остане време ще изучаваме анатомя на телата............
вероятно ще си говорим, че да се опознаем. после не се знае.... нищо не обещавам
Последно редактирано от The Black Rose : 04-18-2015 на 20:33
e mnogo qsno , che shte se opoznaem i posle si znaem
.
Нз точно какво не обещавам, но знам едно-обещавам, че ще ни бъде много хубаво
Наспан съм , наяден съм .. неделя е и да заседнем в асаньора все ми е тая..без др. ми е почивен ден, ще правим квот' каже![]()
кой каквото иска ще си прави. то нали е огромен тоя асансьор. аз може да поспя малко.....
Ехее то вие всички заспахте в тоя асансьор. И аз сега трябва да седя и да си броя драскотините по стените ли ?![]()
много съм голям дори. Чак се чудия дали не съм малко голям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я да не се карате в асансьора! Ще ме накарате да отрежа въжетата...