.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: .....

.....

......................

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    да ти купя ножче искаш ли?
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    сериозно е

Най-добрият съвет, който можеш да й дадеш е да порасне.

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    сериозно е
    Saw?

и затва не можеш да намериш думи да я успокоиш ? че баси използвай обикновенните вече за случая - "той не те заслужава", "ако наистина те обичаше нямаше да постъпи така с теб" , "трябва да запазиш гордоста си и да спреш контактите си с него", "времето лекува просто се опитай да го забравиш и до 2-3 седмици всичко ще е минало" и т.н. и т.н. ... точно в тоя случай ако няма с кво да я утешиш незнам ако наистина беше нещо за което трудно се намира обеснение кво щеше да правиш.

П.П. до два поста след моя очаквай така незадавания въпрос "На колко сте ти приятелката ти и "гаджето" й ? "

Град
    Maina Town
    Позната ситуация. Аз мисля, че най-добре е просто да бъдеш с нея, да усеща подкрепата ти. Думите не са нужни. Казвам го от личен опит.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от mimka1912
    Позната ситуация. Аз мисля, че най-добре е просто да бъдеш с нея, да усеща подкрепата ти. Думите не са нужни. Казвам го от личен опит.
    Съгласна съм. А и в този случай тя ще има много повече какво да ти каже, за това просто я слушай. Нека да си излее всичко, каквото има.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Не можеш да помогнеш с нищо друго, освен да бъдеш до нея и да я подкрепяш.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Кажи и да се радва ,че се е отървала,но понеже е тъпа още не го разбира.

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Кажи и да се радва ,че се е отървала,но понеже е тъпа още не го разбира.
    ++
    Кажи й другия път да не си ги слага на сърцето ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

След първото зарязване е трябвало взаимно да се забравят. На този етап е по-добре да си хване друг, защото като чета какво си писала, той нейния май не знае какво иска - къса я, после се връща, после пак късат... Както казаха другите - сега трябва да си до нея и да я подкрепяш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Можеш да бъдеш до нея и да я подкрепяш.А тя само трябва да се радва,че не е с него.Той не я заслужава.

Както и да я "подкрепяш", не мисля, че ще успееш да я развеселиш. Когато момиче плаче за момче, мога да кажа, че е почти невъзможно да бъде утешено. В никакъв случай не говори против бившия й, тва още повече ш я натъжи. Единственото, което можеш да напраиш е да излизаш с нея някъде, винаги разходките с приятели те разсейват Поне мен

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Можеш да бъдеш до нея и да я подкрепяш.А тя само трябва да се радва,че не е с него.Той не я заслужава.
    Kak го реши?

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Бъди до нея , рано или късно ще продължи напред.

Благодаря ви. Мисля, че въпросът вече е приключен и темата може да бъде изтрита.

4 пъти ?! Всичко се прощава, но само по веднъж.Кво е това късане и събиране ?! Нейното сърце за 1 ден ли зараства ? Ако е така, кажи с какво го лепи да опитаме и ние
    Нека се радва, че се е спасила от такъв идиот : )) И да вземе да се осъзнае..Никоя жена не бива да бъде разигравана по този начин и то от мъж
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Дръпни и един бой.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Явно темата вече е приключена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си