- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е толкова странен.. !?
Не мога да разбера приятеля си-държи се много особено с мен..уж ме харесва много,правим страхотен секс,сподели ми веднъж,че всичко във връзката ни му допада....но някак си много си позволява да говори глупости от типа на ''овца,свиня,...'' т.н. иначе ме търси и аз него..прави си ''базици'' от типа на ''офф,как ще те изтърпя'', ''кога ще се отърва от тебе..'' и т.н.,като съм го питала защо плямпа така-той казва-аз съм си такъв и постоянно говоря разни простотии, не е заради теб-грубиян съм си и се майтапя...или свиквай,или ме остави..
Та не мога да разбера..защо ги говори тия неща-за чувствата си каза,че му е трудно да говори..
На 20 сме.
Той ясно ти е казал,че си е такъв,кое не разбираш?
Не те взима на сериозно , не държи на теб , колкото ти на него![]()
^^
Надявам се да не е това,защото много би ме наранило. Не искам да съм с човек,който не държи на мен. А може просто наистина това да му е характера..![]()
Ти най-добре би трябвало да познаваш характера му,а не да ни питаш нас...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
ОМГ. ^ И аз бих прибегнала до насилие...
не търпя такова отношение...
тва повечето момчета са супер говедата...
Не бих позволила на приятеля ми да ми говори така,независимо колко хубави неща сме приживели заедно.
Можеби и точно,защото сте имали толкова много хубави моменти не е редно да ти говори така.Обясни му и...според мен условието "Ако не ти харесва си тръгвай" е малко тъпо в тая ситуация,защо?Защото след като ти казва,че те обича и може би по неговите думи държи на теб и знае,че на теб ти е обидно,когато ти говори така,е мисля че нищо няма да му стане ако ТОЙ се опита да се промени малко заради теб и дори не е за лошо...
бил е точен и ясен ! Той е такъв , и това е или се приспособяваш към неговоото поведение или ..... !
Don`t guve a fuck ! xaxa
омФг,адски е тъпо да говориш така на едно момичеНай-добре му кажи да си оправи отношението към теб , ти да не би да нямаш чувства,и ти се нараняваш
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Омг? "свиня">..?? и ти го търпиш? Шш момиче стегни се.. как може да те обича ,а в същото вереме да те обижда??Уж те обича а казва " ако не ти допадам ме остави..? дали ако наестина те обича ще говори така ? ЕДвали аз мисля ,че ако те обича истински ще го е страх да каже каквото и да е било само и само да не те нарани и изгуби .За мен неговото поведение не е нормално
![]()
![]()
Ако това за изтърпяването или отърваването е поднесено с шеговит тон и целувка по носа или боцкане в корема примерно, е сладко. Ама да ти вика овца или свиня дори не се доближава до това!.![]()
Говори с него. Има разлика между това да е сдържан в показването на чувствата си и да е селянин.
Това са майтапи казани с добри чувства според мен,странна природа са не може ги разбереш .. ;д
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Sh@d0w-евала за подписа...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Какъв приятел ти е тозиДа те обижда свиня,овца,как го търпиш изобщо ????
Не държи на теб,може да е на 20,ама на акъл е не повече от 14.
иска само секс и не му пука дали ще те нарани
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе вие всичките тука сте ебати мекушавите истерични лапетии. Момчето се ебава - да, грубо е, може би е свикнал така да се бъзика с приятелите си и не осъзнава, че към гаджето трябва да е по-мил, ама все пак си остава ебавка.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Като е такъв или ще го търпиш или ще го оставиш не можеш да промениш характер
Доста грубо изказване може поне да опита да е малко по-мил, егати осубняка.Първоначално написано от psihqsala
едно ще ти кажа - не мога да поварвам, че все още си с него![]()