.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Низорал ..

Голям фен Аватара на daru6a1

Низорал ..

Таа , питането ми беше дали някога сте ползвали шампоана Низорал и дали ви е помогнал ..

П.с. Имам кожен проблем на главата .. От много време [ година и половина ] ми се лющи самата кожа на главата , но не е точно пърхут .. Майка ми ми е купила този шампоан и е доста скъпичък , но дали ще има ефект .. ??

Благодаря предварително за отговорите и моля БЕЗ подигравателни и злобни коментари :]

след като вече,така или иначе ти го е купила - пробвай

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Низорал ..

Е пробвай .. при положение,че вече го имаш.Аз съм чувала,че против пърхота помага.При твоито положение не знам дали ще свърши работа.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    тя и моята се люпи , ама мойто е от друго,секи ден я минавам с машинката и за това сигурно е така,ама на последък ми изчезнаха и съм спкоен,пробвай и ти да я пострижеш 0 номер може да ти мине
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    аз не съм го ползвала,но баща ми го беше ползвал преди време и знам,че остана много доволен.
    Пробвай!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от Valento
    тя и моята се люпи , ама мойто е от друго,секи ден я минавам с машинката и за това сигурно е така,ама на последък ми изчезнаха и съм спкоен,пробвай и ти да я пострижеш 0 номер може да ти мине
    Най-доброто решение .. Иначе не мерси .. С дълга коса се чувствам пълноценно

Ами да .. ще опитам още утре .. обаче ми беше любопитно да видя и да чуя , че някой е останал доволен и че е подействало ;dd

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Имам същият проблем като теб и ако не се изкъпя с този шампоан http://www.expresschemist.co.uk/pics...blue-200ml.jpg положението си е наистна трагично.Вярно е,че е скъпичък към 13 лв,но само той ми помогна

Казвали са ми, че за пърхута помага ако в обикновен шампоан си сложиш някакъв антибиотик (или аспирин) . Не се сещам кое от двете беше.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Използвала съм го, ама получих алергия и прекратих употреба.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на vagarious
    И брат ми го използва.Много е доволен, а и си личи така, като го гледам.. ПОложението му беше наистина много кофти и само това му помага.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    И брат ми го използва.Много е доволен, а и си личи така, като го гледам.. ПОложението му беше наистина много кофти и само това му помага.
    Йеееееее ;dd

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Аз не съм доволна,ама при всеки човек е различно,опитай

Беше ми се получил пърхут от един шампоан ( elseve total repair 5) използват низорала веднъж и се оправих.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Re: Низорал ..

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Таа , питането ми беше дали някога сте ползвали шампоана Низорал и дали ви е помогнал ..

П.с. Имам кожен проблем на главата .. От много време [ година и половина ] ми се лющи самата кожа на главата , но не е точно пърхут .. Майка ми ми е купила този шампоан и е доста скъпичък , но дали ще има ефект .. ??

Благодаря предварително за отговорите и моля БЕЗ подигравателни и злобни коментари :]
    Значи и аз имах същия проблем преди година,2 и изпробвах какви ли не шампоани, но нищо не стана. Отидох в един козметичен магазин и казах за какво става въпрос и ми препоръчаха шампоана Garnier Fructis. От тогава се мия само с шампоаните на Garnier, защото от другите пак ми се появява това нещо. Пробвай ако искаш и с Низорал. Аз него лично не съм го пробвала. Още се чудя обаче тези неща на главата от какво се появяват?!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Това лющене е болест и се казва себорея или себореен дерматит -аз отидох на лекар и лекарката ми изписа някъв шампоан от 30 лева и ми мина някъв френски беше, и каза че ако не съм бил отишъл на време, щяло да започне цялото тяло да се лющи, което е ужаснооооооооо! Бързо отивай на кожен инъче първо по главата, после по лицето и надоло това е много гадна болест, аз само на главата имах, добре, че отидох на време и ако е тази болест за която си мисля, ти трябва специален шампоан като моя

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Имам същият проблем като теб и ако не се изкъпя с този шампоан http://www.expresschemist.co.uk/pics...blue-200ml.jpg положението си е наистна трагично.Вярно е,че е скъпичък към 13 лв,но само той ми помогна
    И аз имам този проблем ползвала съм този шампоан лекарката ми го предписа,не ми хареса особено.

http://prikachi.com/images.php?images/29/2426029u.jpg това е моето спасение Excipial U Lipolotion \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си