- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За момичетата метълки
Винаги ми е било интересно какво мислят другите хора за жените, фенове на тежката музика?
Сигурно има и други такива теми, но не ми се рови.![]()
Мен лично ми харесва стилът на обличане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се самоопределям като такава, но самопровъзгласилите се метълки /към 99,9% от всички/, слушащи ЦОБ, Евънесънс и Найтуиш, /щото китаристите им са готини/, носещи розово и гледащи "Джонас" много ме кефят, да.
Saatana! Vittu! Perkele!
Първоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз обожавам "тежката" музика,но не ми харесва особено стила на повечето "заклети метълки"...к'ви са тия междуполови бе![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Не разбирам защо да се покажеш, че си фен трябва да се обличаш в черно и т.н.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Между т'ва да си фен на тежката музика и отделно да се правиш на такъв, са съвсем различни неща. Познавам много момичета, които са фенове на тежката музика, но не можеш изобщо да им кажеш, че са такива като ги погледнеш. Виждам по-скоро малки момиченца, които са натряскали една камара черен молив и спирала, само и само да изглеждат като такива, а всъщност са доста назад с материала. Все пак един истински фен е добре осведомен са доста неща като - подстилове, групи, изпълнители и т.н.![]()
Ама чакай малко.. тва че някой слуша 'тежката музика' не значи че трябва да се облича като тия който я пеят,right?Първоначално написано от Unendlich
Всеки се облича както си поиска не знам какво общо има музиката, аз примерно може да слушам чалга и да се обличам като метъл защото стила на обличане ми харесва (не че го правя просто давам пример)
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Някой път доста се смея и то без да го прикривам като видя някой като тяхпросто на някой не им отива и дрехите им седят супер смешно , пръскал съм се
![]()
На мен такива с обици даже на гъза не ми харесват...
Ми аз слушам малко метъл ( някоя др група) стилът на някои ме кефи, но не момиче облякло се като момче - кой казва че кат слушат метал и тр приличат на момчета, имам една съученичка, която си е заклета металка и се облича така, че улавя стила и изглейда мн добретакаче зависи според зависи
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Повечето фенове на тази музика го правят, а тези новопостъпилите като такива особено парадират с това "Вижте, аз съм метълка", за т'ва дадох такъв пример.Иначе нямам нищо против нито стила им на обличане, нито нищо, щом не ми нарушават личното пространство, спокойствие.
![]()
Лично на мен много не ми допада визията им,но това е техен избор,а и не ми пречат като личности.
Не ми харесва начинът им на обличане,някак губят женствеността си .. Иначе повечето метълки са доста по-печени от "кифлите" примерно,но не ми харесва как се носят.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Много мъжки зе държат, не ми харесват ..
В нащо даскало има една голяма метълка, тя е 9-ти клас тежи 100 кила и има мустак, дори по-голям от мустаците на госпожите ни, затова и викат чубакатази година може и да си е пуснала козя брадичка
![]()
Ми печени са мацките.Малко не ме кефят как се обличат.Защо ако слушаш метал или нещо от този жанр трябва да се обличаш като за гроб?
чубака рофлмаоПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е въпрос на личен избор. Не всички се обличат така.Първоначално написано от Djuff
![]()
Дебели дегенерантки, които носят черни дрехи, за да прикрият сланините си.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
не се обличам .. , но ДА, много обичам Метала ....
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Не че нещо, ама се пише метЪлПървоначално написано от sapphire5
![]()