.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

За момичетата метълки

Винаги ми е било интересно какво мислят другите хора за жените, фенове на тежката музика?

Сигурно има и други такива теми, но не ми се рови.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Мен лично ми харесва стилът на обличане

Голям фен Аватара на rammstein123
    Не се самоопределям като такава, но самопровъзгласилите се метълки /към 99,9% от всички/, слушащи ЦОБ, Евънесънс и Найтуиш, /щото китаристите им са готини/, носещи розово и гледащи "Джонас" много ме кефят, да.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Не се самоопределям като такава, но самопровъзгласилите се метълки /към 99,9% от всички/, слушащи ЦОБ, Евънесънс и Найтуиш, /щото китаристите им са готини/, носещи розово и гледащи "Джонас" много ме кефят, да.

Аз обожавам "тежката" музика,но не ми харесва особено стила на повечето "заклети метълки"...к'ви са тия междуполови бе
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Дръпни се някъде бее.., тая музика я мразя.

Не разбирам защо да се покажеш, че си фен трябва да се обличаш в черно и т.н.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    around the world !
    Между т'ва да си фен на тежката музика и отделно да се правиш на такъв, са съвсем различни неща. Познавам много момичета, които са фенове на тежката музика, но не можеш изобщо да им кажеш, че са такива като ги погледнеш. Виждам по-скоро малки момиченца, които са натряскали една камара черен молив и спирала, само и само да изглеждат като такива, а всъщност са доста назад с материала. Все пак един истински фен е добре осведомен са доста неща като - подстилове, групи, изпълнители и т.н.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Между т'ва да си фен на тежката музика и отделно да се правиш на такъв, са съвсем различни неща. Познавам много момичета, които са фенове на тежката музика, но не можеш изобщо да им кажеш, че са такива като ги погледнеш. Виждам по-скоро малки момиченца, които са натряскали една камара черен молив и спирала, само и само да изглеждат като такива, а всъщност са доста назад с материала. Все пак един истински фен е добре осведомен са доста неща като - подстилове, групи, изпълнители и т.н.
    Ама чакай малко.. тва че някой слуша 'тежката музика' не значи че трябва да се облича като тия който я пеят,right? Всеки се облича както си поиска не знам какво общо има музиката, аз примерно може да слушам чалга и да се обличам като метъл защото стила на обличане ми харесва (не че го правя просто давам пример)
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Някой път доста се смея и то без да го прикривам като видя някой като тях просто на някой не им отива и дрехите им седят супер смешно , пръскал съм се

Супер фен Аватара на Jaune
    не ми харесва стилът

На мен такива с обици даже на гъза не ми харесват...

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Ми аз слушам малко метъл ( някоя др група) стилът на някои ме кефи, но не момиче облякло се като момче - кой казва че кат слушат метал и тр приличат на момчета, имам една съученичка, която си е заклета металка и се облича така, че улавя стила и изглейда мн добре такаче зависи според зависи

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ама чакай малко.. тва че някой слуша 'тежката музика' не значи че трябва да се облича като тия който я пеят,right? Всеки се облича както си поиска не знам какво общо има музиката, аз примерно може да слушам чалга и да се обличам като метъл защото стила на обличане ми харесва (не че го правя просто давам пример)

Повечето фенове на тази музика го правят, а тези новопостъпилите като такива особено парадират с това "Вижте, аз съм метълка", за т'ва дадох такъв пример. Иначе нямам нищо против нито стила им на обличане, нито нищо, щом не ми нарушават личното пространство, спокойствие.

Лично на мен много не ми допада визията им,но това е техен избор,а и не ми пречат като личности.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не ми харесва начинът им на обличане,някак губят женствеността си .. Иначе повечето метълки са доста по-печени от "кифлите" примерно,но не ми харесва как се носят.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Много мъжки зе държат, не ми харесват ..

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    В нащо даскало има една голяма метълка, тя е 9-ти клас тежи 100 кила и има мустак, дори по-голям от мустаците на госпожите ни, затова и викат чубака тази година може и да си е пуснала козя брадичка

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми печени са мацките.Малко не ме кефят как се обличат.Защо ако слушаш метал или нещо от този жанр трябва да се обличаш като за гроб?

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    В нащо даскало има една голяма метълка, тя е 9-ти клас тежи 100 кила и има мустак, дори по-голям от мустаците на госпожите ни, затова и викат чубака тази година може и да си е пуснала козя брадичка
    чубака рофлмао

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Ми печени са мацките.Малко не ме кефят как се обличат.Защо ако слушаш метал или нещо от този жанр трябва да се обличаш като за гроб?
    Това е въпрос на личен избор. Не всички се обличат така.

Супер фен Аватара на fenasf
    Дебели дегенерантки, които носят черни дрехи, за да прикрият сланините си.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Дебели дегенерантки, които носят черни дрехи, за да прикрият сланините си.
    \/

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    не се обличам .. , но ДА, много обичам Метала .. ..
    awerw

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Не че нещо, ама се пише метЪл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си