.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Объркана...

Здвавейте на всички , не влизам много често в регистрацията си , но следя форума постоянно ..
    Та нека и аз да споделя и ако може да ми помогнете.
    Значи приятеля ми ходеше с мен и още едно момиче ( тоест уж бившата му ) .. оняден вечерта с него се скарахме и вчера аз се качих до тях ( в един блок сме) , но него го нямаше и тамън да слизам към нас и видях другата и тя ме извика да поговорим , поговихме си двете и се оказа че той е лъгал и двете ни . Те ходят от година и осем месеца , а ние от 2 месеца и две седмици . Отидохме да го намерим с другото момиче и когато аз го повиках той не дойде , но каго и двете го повикахме веднага излезна .. Говорихме бая време.. На мен ми вика кога съм ходел с теб ... А той много добре знае кога ... После говори малко с другата .. но той не знаеше че после ние ще излезнем и тя ми каза всичко което той и е казал.. Вчера вечерта ми писа и ми вика ние не ходим с нея това е само игра .. и почна да ми се мазни да излезнем неска вечерта ..

Моля за съвет !

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Бийте му шута и двете .

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Тегли му една майна и не се занимавай. Ясно е, че е поредния прекалено много повярвал си пубер, който си мислси че може да ви върти и двете. Най-доброто, което можете да направите е да го зарежете и двете - така от 2 стола ще падне на земята и ще му дойде акъла
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Banned Повече от фен
    Евала на пича.

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Бахти пича...
    Сега по темата зарежете го и станете приятелки (ако не сте) и гледайте напред! Недей да се караш с нея зариди него.
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вие сте си виновни, че сте му го позволили и продължавате да му доказвате, че може да ви върти и двете.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Бе не са виновни, защото е нямало от къде да знаят, че той ги лъже.. важното е повече да не се занимават с него.

Абе кво им става на тея момчета?
    The blood that binds us ..till death unites us

Цитирай Първоначално написано от BlackCross
    Бахти пича...
    Сега по темата зарежете го и станете приятелки (ако не сте) и гледайте напред! Недей да се караш с нея зариди него.

ми ние го заразахме още вчера когато говорихме и с нея станахме приятелки , но вечерта по скайп той се мазнеше и на двете ..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Зарежи ги и двамата!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto

Абе кво им става на тея момчета?
    Момчето си е асъл пич, не е виновно то, гледа си кефа, явно и с двете не е сериозно, пък и те такива ли са простачки, че да не разберат.. как така се ходи с две едновременно?!
    бтв .. тая неговата бивша или кват да е там.. дет ся сте си уж приятелки .. ем.. ща преебе яко.. смисс.. и тя иска момчето, ся са мъчи та откаже, и директно си остава за нея.. както някой каза ..заеби ама и ДВАМАТА !

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Бийте му шута и двете .

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от LigLaTaa
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Бийте му шута и двете .

Този е абсолтно леке. Щеше да бъде пич, ако те никога не се усетеха, какъвто не е случаят. На този му бий дузпата.

Аз пък в такава ситуация бих се възползвала и бих му направила жестокия номер,все пак сте две!Използвайте го за да му го върнете и после бийте шутове ;дд

Супер фен
    Как може изобщо да се чудиш какво да правиш ? Трябва да сте нечовешки глупави и заблудени, за да не спирате да се занимавате с него.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Евала на пича.

Еми сами сте си виновни,не е лесно да ходиш с две едновременно и нито една да не се усети...значи сте големи шматки
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Евала на пича.

Еми сами сте си виновни,не е лесно да ходиш с две едновременно и нито една да не се усети...значи сте големи шматки
    И аз така мисла
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си