- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Доволни ли сте от жребия на Българските отбори в Лига Европа
Доволни ли сте от жребия на Българските отбори в Лига Европа ?
Дебрецен - Литекс
АИК - Левски
Цска - Дъ Ню Сейнтс
Жребият е много проемлив. Ако не ги подценят, може да видим и 3те отбора в групите. Левски вече се справиха с едни шведи (а и АИК в момента са много слаби), ЦСКА им се падна най-лесното, което можа и на тях, а Литекс.. трябва да внимават повече. Дебрецен, какво знаем, са много коварни. Но все пак дано продължат и 3те отбора!![]()
Some things are better left unsaid!
Желая им искрено успех,най-вероятно ще продължат,но са си пълни трагедии...![]()
![]()
според мен пък и 3те отбора ще продължат напред![]()
в най-лошия случай 2![]()
Литекс да се радват, че Рудолф го няма ;-0
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
От наще - НЕ
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Дъ ню сейнтс е полу аматьорски отбор, а АИК в момента са трагични и мислят за оцеляването си, не за чудеса в ЛЕ. Единствения по- силен е Дебрецен, но и те не са отбора от миналата година и мисля, че Литекс е фаворит.
Прогнозирам поне 2/3 отбора в ЛЕ.
ЦСКА никъде няма да продължи.. Да седят там и да падат от Ботев ( Враца )![]()
![]()
![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Истински фенове.. гледам разбирате кои ше бъдат в Б група , кои не.. да коментирате мачове във форомо live.. може и тема да си направите...
глупостта около мен ме уморява
2/3 ще се класират за групите,като нищо чудно и един от тези два отбора да е Литекс но е малко вероятно ...
Мисля , че само ЛЕВСКИ , ще продължи =D>
![]()
За другите 2 отборчета незнам, обаче Левски си е Левски...продължава напредИ САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Противниците на цеца са АДСКИ слаби и ако не успеят да ги победят ще е голям резил... Иначе Дебрецен ще помете латекса, а Левски ще се справи без проблеми с АИК![]()