- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата..
Здравейте,това е 1вия ми пост тук , откраднах регистрацията от 1 фр реши да не я ползва повече..Та така , доста често момичетата се исказват не само във форума ами и на други места,с неща от сорта " свестни момчета вече няма " , и просто ми е чудно, какво точно ще рече няма свестни момчета ? И какво ще рече " Всички са еднакви " , защото доста често го казвате,имам чуството вече,че го повтаряте само , щото го казват често по американските бози наречени филми .. естествено исключвам някой от днешните момчета,който вместо с нежност отговарят по друг начин на симпатията на "Гаджетата" си .. от сорта , "Щ'та скъсам ве " , или отиват при приятелите си и почват " уф леле тая я прсънах напраоооо няяшшшш си на представа кфоо я напраих малии " , тия утрепки ги исключваме .. та така .. ако не сте разбрали какво питам..ето още веднъж .. какво разбирате под "свястно момче".
Освен това ако имам правописни грешки съжалявам,особено такива със "З" .. просто не ми работи.
Каква точно е цента на темата?
Абее моля ти се напълно еднакви сте, с колко тъпанари се сблъсках,всеки ми казва,че ще намеря точния човек,е къде е бе? Всички искате само "СЕКС" за мъжете думата "любов" не съществува.Всеки,който се държи мило с момиче,смятате за "нежен".НЯМА СВЕСТНИ МОМЧЕТА МАЙНА!
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Да,ти с тва ограничено мислене сигорно си на 13..
М,не позна на 16 съм и мога да ти кажа,че съм научила достатъчно от живота.И всички искат само да те наебът и да те остаят,нито едно момче не съм виждала да плаче,или да ОБИЧА.
Не знам майна ... ама си от Бургас майна ... пък лафиш на майна, майнааааааа. .... има свястни момчета разбира се ... всеки който вас ви къса е несвястен ...Първоначално написано от xdennyx
Добре като сички около мен са такива какво да ти кажа е..ама всички до един!Няма изключения.
Е,добре тука постигаме съгласие.Възможно е.Първоначално написано от winterfresh4o
ПорасниПървоначално написано от xdennyx
![]()
Смятам, че има свестни момчета, но те са рядкост. Свястното момче трябва:
-да не е наркоман, побойник или пияница;
-да ме цени такава,каквато съм т.е. да ме харесва и като външност и характер;
-да не е с мен заради пари или секс;
-да не ме лъже, да не изневерява и да не крие важни неща от мен;
-да ми дава достатъчно свобода;
![]()
Е какво искаш от мъж в природата ни е да ни се прави секс,това че някой са идиоти и го показват пряко си е друг върпосВсе еднo да се оплаквам защо вие жените обичате да пазарувате
![]()
Я се скрий е, смешен. Утрепки сме, ама сме виждали повече женско от тебе, нещастник.Първоначално написано от Daveyjones
Това е просто една често употребявана заучена реплика от момичетата в тази възраст, които винаги се забъркват с едни и същи лекета, и после се чувстват прецакани. Въпрос на преценка и търпение е да се сдобиеш със ''свестно'' момче. Друг е въпроса, че момичетата най-често говорим за тия момчета, като в същото време ги подминаваме по улицата като пътен знак. ако разбирате какво имам предвид...
Видяла много от живота... Хъх, колко са ми смешни разни като теб. Ако беше видяла много, щеше досега да си проумяла, че общият знаменател важи в адски малко ситуации.Първоначално написано от xdennyx
Ама от друга страна, си от Бургас. А там свестните момчета са тоооолкова малко, масово са някви пълни селяни. Това, разбира се, не ти дава повод да се правиш на разбираща и да лепиш етикети
Някои момичетата използват общия знаменател, когато са разочаровани от постъпката на дадено момче, защото не са го преценили правилно. И за да има как да се оправдаят, казват, че всички момчета са еднакви, което е глупаво и наивно. А всъщност не е никак трудно да намериш свястно момче. Просто едва ли ще го откриеш в чалга дискотеката. (Нищо лично към почитателите и аз не ходя на друга дискотека освен такава). За да намериш свястно момче, обкръжението ти не трябва да се изчерпва с хората, с които ходиш на кафе/напиваш се по купони (което почти всички сме правили, райт?)... Свестните момчета ги има по свестни места. Те имат нещо между ушите, умеят да дискутират свестни теми и се държат свястно. Не са изтривалки, но не се правят и на много оборотни. Не ходят зад нечий гъз и си държат на достойнството, но не се правят не железни пичове. Те са умни, подкрепящи, тактични, но честни. Умеят да ценят компанията на човека отсреща и си подбират обкръжението (Убедила съм, че това е печеливша тактика, за да общуваш с наистина готини и заслужаващи си вниманието хора). Не са прекалено скромни, знаят много добре колко струват, но не се фукат. Не се преструват, че знаят всичко, но имат над средната обща култура. Имат смелостта да те погледнат в очите и да си признаят за грешка, умеят да се извинят, когато се налага и да простят, когато е необходимо.
Интересното е, че въпреки привидно многото критерии, такива момчета се срещат често. Естествено, и те имат недостатъци като всички нас, но далеч не са толкова малко, колкото понякога ги представят някои момичета. Просто трябва да се огледаш и да търсиш на правилните места.![]()
казваме ,че всички са еднакви ,защото почти на всеки не му пука за никой и нищо уж мн я обича , а на др ден вече му омръзнала и скъсал с нея.. е затва наестина останаха малко ....е затва пък се радвам ,защото моето момче не е такова
то е от тези грижовните на който им пука..
![]()
Не всички момчета са еднакви, въпросът се стига до там на какъв ще попаднеш и какво ще направиш,че той да се влюби в теб.С моя приятел ходим от 3 месеца, а през първата седмица си мислих, че ще е поредния, но си казах защо да не си дам шанс с него.И направих така,че това момче да се влюби в мен.Бяхме се скарали един път много сериозно и той беше виновен и аз просто му казах да не ме търси повече и той дойде до нас извика ме да излезна за малко и почна да реве и да ми се моли да му простя защото неможел без мен.Така,че немисля че няма свястни момчета и момчета който да искат само секс и т.н.
Повечето момичета го казват, наранени от някого или от нещо..и по тоя начин лепват "етикета" на всички.И да, xdennyx, има свестни момчета, но не е толкова лесно да ги намериш (:
бтв, наясно ли си въобще защо употреяваш "майна", като не си от Пловдив? -.-
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
свестен,наричам момче,което е умно,разбрано,добро и честно
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Общо взето свястно момче е всеки, който се държи добре с теб, мисли те за красива и умна и в същото време е достатъчно готин, че да не го подминеш на улицата, защото често момичетата наричат добрите момчета "загубеняци" /включително и аз/. С няколко думи - хем да е готин, хем да ти се кланя, хем да не ти омръзне.Еми как да са много свястните момчета, като то нашите представи за тях са някви невъзможни.
![]()
Принцът на бял кон.
Иначе аз познавам свястни момчета и то доста. С някои от тях не се разбирам, но се опитвам да бъда обективна и ако погледна трезво на нещата те наистина са пичове, независимо, че не ме харесват. Общо взето, като някой ви нарече тъпа п*тка вместо да го нарочите като "идиот" или "говедо", се замислете, че ... може би е прав.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Това което казваш е истина и е мн жалоко че е така.Въпросът които трябваше да се зададе трябваше да пресдтавява нещо подобно "Има ли свестни момичета" защото честно казано свестни момичета са мн малко вече всички са тъпи кифли с 2 см фондиотен,къси поли и празни кофиПървоначално написано от loliii
а най-тъпото е ,че тези свестни момчета дето толкова търсите ги подминавате по уллицата,клас,където и да е и ги наричате "зубаир" "загубеняци" и какви ли не още цветушти прилагателни,а това е наистина жалко.Ловите си "яките пичове" е*ат ви за*бват ви и после ревете,ами ще ревете ве.Научете се да търсите човека в човек а не смао външноста.Вярно е всяко момче трябва да е добре потдържано,но при вас ако не е "супер пича" дето е*е и бега него щете.Знам че темата беше за момичета та но несе сдържах да напиша това което мисиля и виждам наистина!
![]()
![]()
drakon44, момичетата, че си падат по "готините пичове" е така, обаче не всички са надути кифли с фон-дьо-тен. Има и готини момичета, които са красиви, секси, умни и имат така да се каже "мъжки качества". Не са някви лигави завистливи кокошки, а напротив - отворени са за разговори на всякакви теми, имат чувство за хумор, не се замесват в интриги. Просто момиче или момче, какъвто и пол да е човек, трябва да си намери подходяща компания и да се заобиколи с хора от неговия тип. Като си заобиколен от кифлоци, нормално да си мислиш, че целия свят е като пекарна.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от PinkPan7her
Алооооооо дай да не спорим къде има масово селяни и къде не,а? От Бургас ли си, че да говориш така? Познаваш ли всички момчета в Бургас? Не. Нещо май ти се правиш на много разбираща.
По темата: Не всички са еднакви. Има и свестни момчета.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Да вярно е познавам 1-2 свестни момичета и това е факт(2 мои братовчедкиПървоначално написано от loliii
) и 1-2 съоченички,но всикчи останали са ***** ****** ***** който като седнеш да говориш с тях повтарят 2-3 неща.Имам момичета от моя калс дето се мисят за мн нещо а пък като седнем да говорим няма и 1 мин и садват(седат и ме гледат тъпо) и немогат да кажат нищо.Останалите свестни мимичета дето познавах се хванаха с някви "пичове" и станахе и те едни надувки,и сега и с тях неможе да се говори :Х.А за свестните момчета момчета оставата компутарите и учебниците защото на тях никой неим обръща внимание и те губят каквъвто и да е било стимол.И после били зубари,геимарчета,задрасте няци и всякакви такива нещица дето раждат празните ви главици.Ами така е вие си ги правите такива а после ги търсите.