.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Град
    in the reality : )
    Просто искам да ти кажа, че има и готини момичета, както и готини момчета. Аз лично съм си намерила моята си компания и свестни момчета, които са готини, отракани и в същото време са мили, добрички, не се правят на гъзари, даже не са от най-забележимите /не са биячите в даскало/ => щом сме си паснали и сме се сприятелили явно и аз не съм някоя надута кифла, тъй че всичко е ОК. Но докато си намеря такива приятели смених 3 компании само за последните 3 години, а пък преди това не знам през колко "приятели" съм минала. В момента съм на 16 и чак тази година се вместих в картинката. Имаш още много време - ще намериш подходящите хора, а покрай тях и подходящото момиче.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Просто искам да ти кажа, че има и готини момичета, както и готини момчета. Аз лично съм си намерила моята си компания и свестни момчета, които са готини, отракани и в същото време са мили, добрички, не се правят на гъзари, даже не са от най-забележимите /не са биячите в даскало/ => щом сме си паснали и сме се сприятелили явно и аз не съм някоя надута кифла, тъй че всичко е ОК. Но докато си намеря такива приятели смених 3 компании само за последните 3 години, а пък преди това не знам през колко "приятели" съм минала. В момента съм на 16 и чак тази година се вместих в картинката. Имаш още много време - ще намериш подходящите хора, а покрай тях и подходящото момиче.
    Несъм казал че си надувка,кифла и тн.А относно компанята моята компаня е доста страни хора има си сякакви дето се казва.Познавам и доста други свестни хора.Но знаеш ли каква е другата страна на монетата?Мога да ви разкажа какво стана с 1 мои познат.
    Та той е мн свестен човек,може да се говори с него и всичко,но се запозна с 1 момиче.Тя беше **** и го накара да и "върви по свирката" както се казва,и представиси така изкараха 2-3 седмици.Той после се осети че тя го прави луд и тн и съвсем човекшки скъсаха.И тая тъпа п**ка започнала да разказва насам натам че той е бил гей и такива работи понеже се държал човекшки с нея :Х и на човека му излезна доста лошо име а не е такъв.И в крайна смета се оказва че имало само 3 типа момчета "Пичове" "Част от компанята" "Задръстеняци" и това го казва момиче дето се мисли за много нещо,а върпоса че са я отворили на 13 год е друг :Х.И ако сркоро момичетата неси променят мисленето като цяло невиждам просто как тееновете и хората въпбще ще общуват помеждуси след 20 год :Х
    loliii това,че те цитирам няма нищо общо с тебе,от постовете тиличи че си разбран и свестен човек и неискам да спорим а просто споделям мнение

Град
    in the reality : )
    Еми като обобщим можем да си направим извода, че трябва да внимаваш с какви се събираш, защото колкото и да си готин винаги може да ти направят мръсно, а повечето са като овце и вярват на хорските приказки. Съжалявам за приятеля ти, ама сам си го е направил. Какво прави с няква си к*рвичка... Тя просто не е от неговия вид, така да се каже. Ако той беше турбо-гъзар тя нямаше да върти интриги, защото щеше да я е страх да не й чупи някъде муцуната. Ама като момчето е свястно кво прави с такава като нея. Човек трябва да си знае мястото.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    М,не позна на 16 съм и мога да ти кажа,че съм научила достатъчно от живота.И всички искат само да те наебът и да те остаят,нито едно момче не съм виждала да плаче,или да ОБИЧА.
    В момента съм малко объркан.. да се смея ли.. да плача ли ?? С този начин на мислене.. Хах !! Предполагам и държанието ти не се различава от него, е хайде чакай да си намериш момче което наистина да те цени и разбира.. Но все още немога да проумея това " на 16 съм и мога да ти кажа, че съм научила достатъчно от живота " Просто не се здържах да не напиша нещо. Съжалявам че не е по-темата !!
    I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Погледнете обективно нещата - ако сте загубеняк не може да намерите кифла , която да ви се радва. Кифлите си падат по полулярни пичове с мускули.Така е било и така ще бъде.Всяка жаба да си знае гьола.Имайте реална представа за себе си и за това , което може да постигнете.

към автора : За да говориш така ти си типа момче объркано от живота заради крехката възраст и неподходящо момиче.Мини 2-3 моми и ще се оправиш
    вярно е прав си но и аз ходя 3 пъти в седмицата на фитнес,имам някакъв релеф(несъм 2х2 само мускол) ама кифлите неми се лепят.Да ти кажа ли защо ?Защото кифлите нехаресват по-интелигентните а по тъпичките дето са на тяхното ниво и точно заради това всяка жаба да си знае гиола е правилна тук.А относо чупенето на муцини едва ли е нужно,щото ако става на въпрос някоя кифла да ми направи мръсно,веднага мога така да я нахраня.че ще и държи доста дълго(което е по-добрия варянт ).И незнам какво имаш точно предвид под загубеняк,но аз ще ти кажа=(някоя кифла се хваща с някое нормално момче.Тои осъзнава,че тя не е за него и я реже.Тя е един вид "посрамена" че "някакъв" си я е зарязал,и решава,че е загубеняк щом я е изпуснал)

М,не позна на 16 съм и мога да ти кажа,че съм научила достатъчно от живота.И всички искат само да те наебът и да те остаят,нито едно момче не съм виждала да плаче,или да ОБИЧА.
    повечето искат само секс .. тука си адски права.. но не всички момчета искат само това.. вярно, малко са, но все пак ги има тези които търсят любов.. аз лично познавам няколко.. дори едното е плакало пред мен.. и съм просто убедена че наистина ОБИЧА.. сигурно са 1/1000 .. но все пак ги има..

Цитирай Първоначално написано от venelinka
    Смятам, че има свестни момчета, но те са рядкост. Свястното момче трябва:
    -да не е наркоман, побойник или пияница;
    -да ме цени такава,каквато съм т.е. да ме харесва и като външност и характер;
    -да не е с мен заради пари или секс;
    -да не ме лъже, да не изневерява и да не крие важни неща от мен;
    -да ми дава достатъчно свобода;

В днешни дни е почти невъзможно да намериш такъв.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    свястно момче - знаеш ли може би няма точно определение

Цитирай Първоначално написано от drakon44
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Погледнете обективно нещата - ако сте загубеняк не може да намерите кифла , която да ви се радва. Кифлите си падат по полулярни пичове с мускули.Така е било и така ще бъде.Всяка жаба да си знае гьола.Имайте реална представа за себе си и за това , което може да постигнете.

към автора : За да говориш така ти си типа момче объркано от живота заради крехката възраст и неподходящо момиче.Мини 2-3 моми и ще се оправиш
    вярно е прав си но и аз ходя 3 пъти в седмицата на фитнес,имам някакъв релеф(несъм 2х2 само мускол) ама кифлите неми се лепят.Да ти кажа ли защо ?Защото кифлите нехаресват по-интелигентните а по тъпичките дето са на тяхното ниво и точно заради това всяка жаба да си знае гиола е правилна тук.А относо чупенето на муцини едва ли е нужно,щото ако става на въпрос някоя кифла да ми направи мръсно,веднага мога така да я нахраня.че ще и държи доста дълго(което е по-добрия варянт ).И незнам какво имаш точно предвид под загубеняк,но аз ще ти кажа=(някоя кифла се хваща с някое нормално момче.Тои осъзнава,че тя не е за него и я реже.Тя е един вид "посрамена" че "някакъв" си я е зарязал,и решава,че е загубеняк щом я е изпуснал)
    Не те харесват защото си безинтересен, всъщност бас държа, че си без момиче, независимо кифла или някоя дебеланка.

Спри да хленчиш. Твойте провали с жените са точно толкова твои колкото и успехите. Не е до пари. Не е нужно и да си Бекъм. Но е необходимо да си по-силен физически. Да преминеш защитата им и да ги разбиеш отвътре.

Не си падам по кифли освен физически, но от това което си излял срещу тях си личи, че ако можеше да гио сваляш, щеше да го правиш. Друг е въпросът, че не можеш.

Добрите момчета са емоционални тампони на момичетата.
    Лошите момчета ходят с хубавите момичета.
    И има още една група, не тези, които не се страхуват да са себе си - да аз харесвам сексът, не го крия и не се срамувам. Харесвами да съм силния, да закрилям момичето, но и не крия от нея, че една грешна стъпка и всичко свършва.

Заклчючение - бъди себе си и се развивай. С вайкане нищо не става.

Голям фен Аватара на notlike
    Това е тема без отговор. Всеки ще напише мнение, ама не мисля, че някога ще стигнем до 100% извод. Моето мнение за този лаф "Всички мъже са еднакви" е съвсем просто - жените търсят един тип мъже и когато все гафят, мъжете са еднакви. Просто не търсят вината в себе си, а я прехвърлят. Не всички са такива, никога не може да се каже нещо със 100%, независимо дали така изглежда. Това е - огромна от част от женската част на тази планета търси мъже от един вид (например "Мачо). И, разбира се, тя не забелязва другите мъже (напр. интелигентните, романтичните и т.н.) и затова казва, че всички са от типа "мачо". Просто е "Сляпа" за останалата част на света. xdennyx, повърхностна работа. С вайкане не става, трябва работа. ИДЕАЛЕН МЪЖ?! - що за бисер? Такова понятие не съществува, просто към любимия винаги ще се нагодиш и ще приемеш недостатъците му. Нима има идеална жена, че да коментира идеален мъж? Има само 1 идеален и ние знаем кой е Той.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    свястно момче - знаеш ли може би няма точно определение
    Точно,за всеки определението е различно!

Всъшност докато четях ме наведохте на мисълта,че доста идеалистични представи сте си изградили.ИСкате свестен човек до себе си,ами вие такива ли сте???
    И това,че казвате,че момчетата,който са т.нар. "зубари" са били свестни,според мен изобщо не е вярно.Може би за мен определението "зубър" е друго.Според мен те не знаят как да се държат с едно момиче,могат само да заучават,не и да разбират.

И може би свестния човек Е образованият ,интелигентен ТиП.,който да има няк'ви интереси...

Спрете да идеализирате образа на свестните момчета,представете си момичета вие също НЕ СТЕ цвете за миришене.

Пък и според мен (в 60% от случайте) отношението на другите към вас,си го пораждате Вие самите!

Аз също съм се разочаровала от момчета,но това все пак е помощ да изградиш реална представа за хора,с които искаш да си,и такива,с които Не искаш!

....ем общо взето се изказах
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не разбрах само какво общо има това, че момичето живее в Бургас? Ще кажете, че тука свестните момчета са безследно изчезнали... Имаме си достатъчно!

Към автора: Всъщност защо се интересуваш от причината, поради която еди си кой казал, че нямало свестни момчета или момичета? Ти нали си знаеш, че има. Глупава тема, глупав израз, глупави хора...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 16 си си и твърдиш,че не си срещнала точния мъж?Не си добре....Има хора,които срещат подходящият партньор по-късно(на 20,25,30 години),но не пишат,че всички са еднакви.Ти какво очакваш.Още си дете,а истинската любов искаш да разбереш какво е.Още не ти е дошло времето.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Не разбрах само какво общо има това, че момичето живее в Бургас? Ще кажете, че тука свестните момчета са безследно изчезнали... Имаме си достатъчно!

Е а де.. Ама ама една "гражданка" се обади и си каза тежката дума.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

То по тая логика и свестни момичета няма, но съм сигурен, че има.

Град
    Pleven
    Точно по тази тема наскоро започнах да пиша и аз.Защо в днешно време представата за мьж коренно се е променила?!Защо и те самите са променили мисленето си?!

Ima takiva momcheta.....
    Mariooo (h)

аз съм на мнение, че има свесни момчета, за да се стигне до ултиматома секс за любов и ние сме си виновни до някаква степен. Аз лично познавам много момчета, на който може да се разчита, много по зрели, уравновесени и забавни са от повечето момичета.
    За изневярата не съм съгласна, защото според мен има 2 вида изневяра: телесна и духовна. Нямам нищо против момчето ми от време на време да разнообрази малко (по простата причина, че еднообразието убива духа), нали все пак на мен казва "обичам те", а нея просто я е минал, нямам проблем с това. За наркоман, пияница и т.н. горепосочени мога да кажа само едно като пиинеш ти е весело, падат задръжките и всичко е с една идея по лесно. За наркотиците ами всеки си изкарва проблемите по различни начини, не одобрявам пристрастените, но един коз на месец е нещо приемливо (мое мнение). Свясното момче за мен е различно, различава се от останалите с нещо, привлича вниманието, НО важен е характера, важно е как ще подходиш към човека, важно е те ужава иначе може да е най - свестния тип на света, няма ли уважение, ти си просто поредната бройка. Това ме навежда на мисълта, че не мъжете, а ние сме виновни за това положение "дебна да ебна". Повечето момичета незнаят как да си спечелят уважението на момчетата и стават просто нечия изтривалка и след това се чува само "Всички са еднакви", "Свестни вече няма" ... и т.н. :P

Да , PinkPan7her , ако обичаш , не намесвай Бургас , всякакви хора има там както и в другите градове..
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си