- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обеса на носа !
Здравейте търся си обеца за носа с магнит или някаква техника която да позволява закрепянето и без пробиване на носа ! Моля ви помогнете ми ! Спешно ми трябва !![]()
![]()
има продават ги по сергиите за 1 лв
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Да бе .. и да стане нещо тоя магнит от вътрешната страна да ти влезе в носаа .. ще се задушиш .. ужас
Напълно подкрепям!Не поемай този риск.Първоначално написано от LeDa
аз съм имала![]()
не е риск не ги слушай![]()
тогава бях малка и ме радваше ... сега мисля че е смешно но не е страшно
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
една фр си беше купила такава обица ... но докато я слагала си поела въздух и и беше застанала в дихателните пътища и после се разправаше с лекари доста време... трябва да си доста внимателна .. успех![]()
![]()
Дишай през устата ... никви проблеми![]()
Сега сериозно... като малка си купувах по 20ст бяха. Мого им се радвахНапоследък не съм виждала.. дано намериш и не се стряскай
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
адски смешно ми е като видя някви момичета с такива обеци
просто..не си заслужава..детинско е![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Стига бе...Първоначално написано от 4o4ina
Вие я взехте за прахосмукачка. То и аз обичам фантазиите, ама чак па риск, тя да не е на 2год.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Супер лесно падат магнитчетата. И някои дори не могат да се захванат през кожа дебела като тази на носа. Те на меката кожа на ушите едва, едва се закрепят. Плюс това не са дезинфекцирани. А й правят рани на хора със свръхчувствителност на кожата. Имах един приятел, който носи една такава обеца на носа 1 ден и на другия се виждаха рани очертаващи краищата на магнитчето.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ee не,поредното тъпа гъзарска изцепка.. магнитна обица за носа?! Нямало риск да падне навътре в гърлото,айде бе?! Точно колко такива момичета съм виждала и знам,че е адски тъпо,прочетох едно мнение тук 'ще дишаш през устата и готово'И какво? Ще си промени типа на дишане заради някакви тъпотия? лелее не ви разбирам!
![]()
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
хей.. знам ги тея обеци за които всички ми говотите от 20 ст. аз търся хълка ! Една фр имаше но за съжаление не контактувам с нея и няма как да я питам !