.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема за даскало

Тук можете да пишете кой клас ще бъдете в кое даскало кой ви е луб. учител кой. ви е любимия предмет и сичко квото ви хрумне (и ако някой се нуждае от съвет нека да пише аз и др. ще му помогнем)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    създадоха се 100 теми и въпреки че тая обобщава всичките... моля ви, помогнете ми като спрете да правите такива дебилни теми...

еми сори обаче мен ме кефи тая тема и искам да разбера мнението на другите тийнове

Мега фен Аватара на December
    Любимият ми учител е по история Ама много много си го харесвам,най-добрият ;д Много добре се държи,интересно преподава и не знам защо ме мисли за неква умна
    Любимите ми предмети са историята,да и география и икономика.Миналата година на олимпиадата бях някъде шеста-седма(за областта).Тази година ще уча много Остана ни да изучаваме Европа,който ми е любимият континент <33
    Иииии ако се класирам на 1-2 място на Олимпиадата в Добрич после какво следва?Ще ходя ли на републиканско или нещо подобно Би трябвало,нали...Голяма мечта ми е ;д И ще се постарая,пък дано да успея.Това съм го писала и в другата тема за осмокласниците - Ако някой след 15 септември ме види да пиша из форума набързо да ме напсува,да ми каже колко съм глупава и да напише веднага да сядам да уча вместо да си губя времето във форума

Ееее това е приятна тема ;д Нещо за общи приказки.После ще пиша и за другите предмети...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си