- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отново на училище ..
Здравейте. След 1 месец започваме даскало .. Искати ли да направим списък с нужните работи .. ем например тетрадки, химикали и т.н ..
И ще си взимате ли нещо.. в смисъл нова раница .. или![]()
чанти имам, няма да взимам нова
общо взето ми трябват само учебници и тетрадки..
- Ще си купя нова чанта
- Тетрадки /главно по 80 листа../..Няколко големи и няколко малки формата..
- Учебници
- Чертожни инструменти..
Но ще си ги купя чак след родителската среща..
А дотогава само дрехи и такива работи![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В последния момент ще се търчи за учебници и тетрадки голям формат. Може би ще ми трябват около 100 химиикалки и молива, защото всички изчезват мистериозно до 1. Мешката си ми е здрава още, но май ще мина на другата, истинската, че доста предмети = > много учебници и глупостии такам.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
- Раницата не е мръднала (от миналата година е), а и по-често използвам торбички, така че няма да купувам.
- Тетрадки - предполагам по БЕЛ, АЕ,НЕ и математика ще са с голям формат по 80 листа, а другите малък формат и по 60.
- Учебници - на 15-ти ще видя списъка, ще си запиша и тогава ще купувам, няма за къде да бързам.
- Чертожни инструменти, химикалчета, моливчета, гумички - имам си в промишлено количество, така че и това няма да купувам.
- Някое и друго парцалче ще си взема преди 15-ти и това ще е![]()
- Ще се купува нова раница
- Учебници
- Тетрадки
- Моливи, химикали, гумички и други такива глупости![]()
- Чертожни инструменти
Засега за това се сещам, ако ми хрумне нещо друго ще пиша
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Побъркали сте се всички с тва училище, бе..аз ще си взимам всичко в последния момент ^^
Аз имам тетрадки от миналата година! Учебници само по математика и философия, може би и по някой специялен предмет! Друго не ми тряя!повечето ходя с торбички, но имам от 8-ми клас една чанта на адидас мн яка и понякога я ползвам
Учебници нямаше да купувам, но тоз по философия ни задължава и по математика инъче не пуска в час
А и септември и октомври ще ходя само с една тетдрадка по всичкология![]()
аз имам доста тетрадки останали от миналта година и химикали и моливи и всичко...
пък и не мисля до пропилявам и 1 ден в приготовление за училище(аз 2 часа няма да пропилея, пък камоли цял ден
)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Тетрадки (гоеми,дебели с твърди корици)
Чертожни инст.
Скицник
Маркери
Химикали(ролери или на спирала тази година)
Моливи (черни и цветни)
Подвързии(когато дават учебниците)
Коректор(без,който не мога)
Метален несесер
Раница(,която вече си купих)
Гуми,острилки
И още неща ама не се сещам![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
- Тетрадки, най-вече малки по 80-100 листа...и няколко голям формат за часовете по практика.
- Химикалки [често ги губя], моливи и други въпреки, че в повечето случаи са за домашна употреба
- Учебници
- Униформа
- И най-вече БЕЛЕЖНИК!
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Тетратки 4-5 малки и една голяма.
Раница.
Дрешки ест ;D.
Бележник.
Подвързий.
И т'ва е общо взето.
Само нови дрешки.. иначе лаптопа в раницата и айде на лекций![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Като изключим дрехите - същотоПървоначално написано от TheJin
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тетрадки тази година няма да е купуват, защото целия материал ще е на лаптопа, обаче куфари :Д, Европейски, международни здравни карти, билети, документи лични и още сумати глупости и на 12 септември айдееее се изтрелвам към място, където досега само съм слушал и чел.
Бележник.
Може би 1 чанта, не раница , защото имам доста .
Тетрадки - няколко малки, по МАТ , БЕЛ, АЕ с голям формат .
Несесер, химикалки, гумички, моливи, коректор, подвързии - имам .
Love is everything!
Тетрадки - всичките голям формат със спирала
Моливи - всякакви размери от HB do 8B
Пергел - след като изкарах повече от година без, а съм в МГ, май е време да си купя![]()
Ризи - за униформата...
Перманентен маркер
Учебници
Слушалки
ии това е
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
За училище ще са ви нужни само един GSM и тесте карти. Така или иначе няма да слушате в час.
2 тестета и сме готовиПървоначално написано от Sashakiss
Аз само учебниците трябва да ги взема от една приятелка и толкова.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Вече си взех раничка, учебници след 15 - ти. Останах гумичка, химикали, тетрадки ( със спирала и 80 листи ), дрешки, обувки и това е горе - долу.![]()
От нашия клас има големи тарикати-нямат нито учебници нито химикали и цяла година взимат от някой учебника като трябва или взимат назаем химикал от някой и така само с една тетрадка цяла година и учебници и химакали от другите ученици или от госпожата-странното тук е, че единият от тях завърши с 5,30 успех-това не е честно според мен, а и не си дава много зор да учи и се държи много гадно постоянно говори в час, псува госпожата и тя вика щи дам контролно, ако не млъкнеш и той продължава-после му дава контролно със супер трудни задачи и той спокойно си изкарва 5 без да преписва и хич не му пука-бахти
-а тези които имат учебници и химикали и ги носят всеки ден както е правилно не са длъжни да дават на тези тъпаци и те да си изкарват хубавите оценки, но в повечето случаи не те питат "Може ли химикал или учебник?", а "Дай учебника, инъче ща пречукам след даскало!"
Сигурен съм, че не само в нашия клас има такива, а в почти всеки класи винаги ще има балъци, които да мъкнат учебници и и тетрадки и тарикати, които да ги ползват наготово
Първоначално написано от mishetto
Има цяяяяял 1 месец , кво си разваляш кефа от вакнцията .![]()