- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често мастурбирате ???
Когато съм в сесия.![]()
![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Еми по принцип всеки ден но напоследък се опитвам да се огранича с по 2 пъти на седмица,защото не бива!
ами рядко .. защото има кои да ме задоволява :П
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
хаха абе вие луди ли сте как така няма да биете чикии аз четох в нета че от много чикии редовно като биете за една година се оголемява с 5-6 см а братовчед ми го е чел още много отдавна и тогава беше на 20 години би чикии редовно една година на ден по 2 пъти и ми каза че преди да почне пишлето му е било 17 см и преди 1 месец направи 21 години и го питах кво стана сас онава ......... и той ми вика е нали ти казах че ще има ефект и вика миналата година ми беше 17 см а сега ми е 23 см ..................................
така чее и аз почнах от един месец редовно на ден по 2-3 чикии и се надявам и моя да стане така :P
От много чикии ръцете ти стават по големи.....Дрън дрън....
Иначе по темата различно но всеки ден по няколко пъти![]()
Викам си понякога ее толкоз често не требе ама то ми убаво бре!![]()
![]()
Първоначално написано от docivr
![]()
![]()
![]()
По темата - Рядко![]()
Като откача, откачам!
и един мърмот завиваше шоколада в станиолПървоначално написано от docivr
![]()
![]()
![]()
Егати простотията....Ае ще видим до 21 аз вече трябва да вадя метъраПървоначално написано от docivr
![]()
В период без приятел до мен, 1-2 пъти на 2 дена някъде.
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
Когато ми е кеф..Това е доста често (дори сега ;d) 2-3 пъти на ден
![]()
основно 7 дни в месеца, иначе рядко ;д
Последно редактирано от Jus7Smil3Back : 09-08-2012 на 19:50
Почти всеки ден по един път. Така отпускаме натрупaлото се напрежение през деня.![]()