А защо не ме питахте първо, преди да правите тема?

Цитирай Първоначално написано от SemperArdens
Име? Крем
Години? 22
Снимка? http://prikachi.com/images/541/2425541U.jpg
Интереси? нормалните - учене, работа, приятели.
Учиш ли? Какво? 3ти курс, Икономика / Финанси
Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
Какъв ти е предишният ник?
Погледни снимката и ще се ориентираш.

Цитирай Първоначално написано от AcrossYourFace
Най-добрия концерт, на който си била?
Няма такъв, по принцип ме забавляват повече малките концерти на български групи, а не тези с много известни чуждестранни. Има някакъв чар в това да си редовен и да виждаш все едни и същи хора, дори и без да се познавате.
Когато и телата ви физически са близки (заради малкото пространство в няколко от клубчетата), прихващаш общото настроение и ритъм.
Ако съм най-отпред пред групата, значи ми харесат много, ако съм встрани на бара или не ме кефят толкова много или атмосферата не ми харесва ( това обикновено се случва на хардкор концерти).
Сега очаквам с нетърпение един, тъй като отдавна е нямало (около месец), ще свири готина група, която поне от предни тяхни концерти не е навирала стрейт едж идеали( което много мразя ) , ще си седя спокойно и ще си пия биричка.

Цитирай Първоначално написано от m1nik
хоби? по принцип нямам сериозно, но напоследък - стрелба (макар че и там съм нередовна). А и напоследък се скъсавам да се пека.
зодия? рак
опиши се - като характер? характерът ми е странен и противоречив, но като цяло вярвам че съм добър човек.
откога си в форума? ~4 години
откъде си? Пловдив
цел в живота? в момента да се преместя, в по-дългосрочен план- да завърша.
мечти? нямам
страхове? обичайните - тъмно, високо, дълбоко. Страх ме е още, когато е много тихо или съм сама в затворено помещение.
стил музика? рокендрол.
любими филми? не съм голям фен, но от детството имам един фаворит - "What women wants".