Цитирай Първоначално написано от jghgh
Нормално да си с противоречив характер, все пак Рак . . .

Интересно, аз го отдавах на възпитанието и шантавото си семейство..

Вярваш ли в зодиите в този ред на мисли? В този ред на мисли- не. Астрологията си има собствена теория и практика, дебели книги и терминология, но това не я прави достоверна.

Случвало ли ти се е да имаш една позиция за едно нещо, обаче да имаш и противоположната?
Случвало ми се е веднъж да съм на една позиция, след години на друга. Така стана, например с отношението ми към хомосексуалистите.
По принцип избягвам крайностите, защото която и да избереш от двете ще сгрешиш, така че няма как да съм на противоположни позиции.
Единствени крайни позиции мога да заема само за някакви фундаментални неща- като например да не убиваш, или пък когато за замесени мои принципи или неща, в които много вярвам.

Уцелваш ли златната среда? Виж предния.

Какъв за теб трябва да е оптимално добрия любовен партньор? (нарочно не използвам 'идеален')

Специално в моя случай- трябва да е пълна противоположност на лошите момчета, алфа мъжкарите и подобни мъжествени истории.
Аз предпочитам по-свитите и скромни момчета. Иска ми да вярвам че е от майчински интинкт, но може да бъде и от желанието ми да доминирам. Скромните момчета изглеждат по- послушни от лошите, right?
Имам и слабост към по- младите по същата причина.
Най- секси качеството в един мъж е да е умен, във външността му- да е висок.