- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е strangler
Сан Франциско, заради архитектурата и наклонените улици .За коя държава/град би заминала? Smile
Любим сезон?
Стой на стола до петък, ако ти се седи. Smile
Харесва ми вида на къщичките и трамваите в Сан Фанциско. Изгледах 8 сезона на "Monk" само защото се снима там.
Любим сезон мисля че нямам, не обичам лятото, не обичам зимата, защото са крайни. Не обичам месец март защото ме вбесява как всеки ден времето е непредсказуемо, не обичам и дъждовните месеци (есента), защото косата ми се начупва от влагата, а аз съм положила доста усилия за да изглежда добре (да се разбира- права).
Кой би избрала за стола? защо не теб?
Опиши семейството си- Имам доста приятна майка, с която сме близки. На 50+ години е, но е доста свежарка. Ако някой път се засечем с мои приятели и с нея, винаги ги разплаква до смях. Когато съм й ядосана или се сърдя, винаги го обръща на шега. Тя е и най-умната жена, която познавам. Много е общителна и ведра. Баща ми е пълна нейна противоположност- интровертен и прикрит. Израстнала съм в матриархат (което обяснява доста неща) хаха.
Как се виждаш след 5 години? за 5 години не мисля че ще се промени нещо, най- много цветът на косата..
А след 1о? След 10 години се надявам да си имам собсвено жилище и да имам голямо куче и може би да съм се научила да правя някоя друга по-сложна манджа.
Какво работиш? това ще го оставя като тайна.
Какво би искала да работиш? исках да стана стюардеса, след което разбрах че там не става просто с връзки- трябва някоя старши стюардеса да се пенсионира или загине (хохо), за да се освободи ново работно място. Докато това стане, реших да уча икономика.. и все още чакам щастливата новина , но докато това стане.. се надявам да стана инвестиционен посредник (което няма как да стане всъщност, защото трябва да му отделя цял живот за да се сбъдне) или да работя в държавната администрация. Наспоследък ме блазни и икономическа полиция.
Къде би искала да живееш? За сега - София.
Без какво неможеш? преоткриване на хоризонтите на интелектуалното извисяване муахаха... всъщност без кафе и вода.
И без кого? хората без които се предполага че не мога да живея заминават за чужбина до края на месеца (моето семейство) ,голяма част от приятелите ми живеят в друг град.. така че май няма такъв човек.
За теб чашата е наполовина...? налята.